---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

eroseray

Üye
arkadaşlar merhaba and 4,3 de flash player yokmu yav facede videoları izleyemiyorum...

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
Koskoca telefon da Flash player yok! Ayrıca sınırsız internet paketim var telefon çekmesine rağmen bişey indirirken duruyo Web sayfaları yüklenirken duruyor bu nasıl iş anlamadım 4.3 gözle görülür hiç bişey yok arkaplan daki uygulama simgeleri ekranda kaldıramoyum fotoğraf yüklemeyi desteklese buraya daha net göstercem de yarın pc den atayım inş.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Ahhh ahh herşey anlayana....

enesx86

Üye
Nexus kullanıcıları ile grup açtık herkesi bekleriz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar , köyde akşam festivalde yüksek sesli bir konser alanında video çekimi yaptım .
Ses cızırtılı ve bozuk gibi geliyor . Neden acaba ?

valevya

Üye
Arkadaşlar telefonu usb bağlantısıyla bilgisayara bağladığım zaman donanımı görüyor(sesi geliyor) fakat bilgisayarımda nexus 4 medyasını göremiyorum. Telefona giremiyorum dolayısıyla. yardımcı olur musunuz?

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
Arkadaşlar telefonu usb bağlantısıyla bilgisayara bağladığım zaman donanımı görüyor(sesi geliyor) fakat bilgisayarımda nexus 4 medyasını göremiyorum. Telefona giremiyorum dolayısıyla. yardımcı olur musunuz?
Bnm de xp de görmüyor Laptop da vin7 de görüyor işletim sistemi xp ise ondan olabilir diye düşünüyorum
Birde kamerada zamanlayıcı yok mu

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Bnm de xp de görmüyor Laptop da vin7 de görüyor işletim sistemi xp ise ondan olabilir diye düşünüyorum
Birde kamerada zamanlayıcı yok mu

kaç kere dicem artık bileniyorum 1 toolkid deki driverleri kurun 2. usb hata ayıklamayı acın bukadar

Krofessional

s.a bende beyaz aldım

ByGokhan.

Üye
Çok iyi düşünmüşsünüz, telefonu yaklaşık 15 gün boyunca araştırdıktan sonra aldım ve beklediğimden de hızlı çıktı. Genellikle medya özelliklerini yerin dibine sokuyorlar ama ben pek bir eksik kalır yanını görmedim. Bir çok telefon kullanmama rağmen gerçekten (kamera) gece çekimini bu kadar net çeken bir telefona rastlamadım. Alacak olanlara sonuna kadar tavsiye edebilirim.

Krofessional

kullanmayi bilmeyenler kotulemis festivalde video cekmek hele.... izleyin youtube dan varmi net ses ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
kullanmayi bilmeyenler kotulemis festivalde video cekmek hele.... izleyin youtube dan varmi net ses ...

Nexus hastasi biri olarak cihazı mi kötüleyecegim isim gücüm yokta ... Manasız saçma yorumlar yapmayiniz.
Telefonu 3.kez servise gönderdim sırf yuksek sesli ortamlar da cızırtılı ses verdiği icin ...

Krofessional

ara youtube da mesela itunes festival hic birinin sesi net degil

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
S3 mini ile de çekildi , s4 ile çekildi ...
Onlar da hicbir sorun yok ...

• Beğen
Tepkiler: SpeelFitt ve Dede
SpeelFitt

SpeelFitt

Üye
Ben de Nexus 4 kullanıcısıyım. Daha yeniyim ne az bilirim ne çok bilirim :P: . Gayet güzel bir telefon ve ücretinin karşılığını fazlasıyla veriyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefon kusursuz kesinlikle...( hoparlör haric )

albright

albright

Üye
Telefon kusursuz kesinlikle...( hoparlör haric )

arkadaşım nexus 212k serisini kullanıyorum sesde cızırtı veya baska bi sıkıntı yaşamayanlardanım.
ancak 302k serisi kullanan arkadaşım benden daha sıkıntılı.
ben yurt dışı isveç malı aldım o teknosa garantili aldı.
2 kez servise yolladı.sebeplerini yazayım.
ara geçişlerde hafif donma yaşıyordu.
telefon powera basılınca 2ms gec acılıyodu(misalledim 2ms)
sesde bende daha net canlı onda ise benım cıhazdan bıraz daha tiz dagılan sekılde veriyodu.
camera ise normalde nexus gece az ısık cekımınde berbattır diyodum ancak snapcam yukledıkten sonra arada dağlar kadar fark gordum. normal camera cekımı vasat geceleyin.
4.3 de bile hala bazen cok nadir takılma yaşıyorum ama 4.2.2. de asla akıcılıktan şikayetçi değildim.
tabi batarya kalibrasyonu 4.2.2. ye nazaran iyi.
dokunmatık cıdden hassalaşmış dahada crome da sayfa sag sol cımdıklerken bı anda farklı sayfaya gecıyo bı bundan nefret ettım.
ama 302k serideki arkadaşım malesef sorun yasadıgından cihazını beyazıyla garantide parayla değiştirmişti.
inan 306k serisi kullandıktan sonra anladı nexusun tadını.
malesef tr ye gelen cihazlarda sorun teşkil edebiliyor.
aynı şey atrixim de başıma geldi.
h.b. dan aldıgım mavı kutulu atrix taş gıbı calısırken benden sonra kırmızı kutudan alan arkadaşım habire sorun yaşadı.
sizde de kesinlikle donanımsal sorundan dolayı olabılır.
ancak imkanınız olursa servisle konusup cihazı beyazla değiştirme talebinde bulunun kim bilir belki kabul edilir.
hoparlor yetersız olabılır ancak fazlasıda nexus dan beklenemezdi. :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben cihazın iadesini isteyeceğim arkadaşım teknosadan ...
3.kez gönderdim yüksek sesli ortamlar da video çekiminden hoparlörden cızırtılı ses gelmesinden ötürü ...
İade edene kadar cihazı servise gönderip duracağım.
Ben cihazı o şekilde kullanmam ...

albright

albright

Üye
dikkat et sunuda belirtiyim.
yasayan arkadasimda oldu olayi netlestiriyim.
sen cihazi verdikten sonra adamlar habire duzeltilmis diye geri vericekler.
hatta sorun yok diye rapora not dusecekler.
yani servis yenisiyle degistirme yapmasi icin yapman gerekeni anlatiyim sana.
tabi yerlerse dicem :)
cihazi aldin diyelim hala ayni sorun varsa video cek kanit teskil eder.
serviste kayitli video icinde diye rapora not dusur.
netten serviste onay bekiyor yazisini gorunce habire mus. hizm. ara sik bogaz etmeden cihazin durumunu ogren.
ne zaman cikar ne kadar beklicem degisim yapilacak mi gibi.
servis senin yaniltici sebeplerden dolayi cihazini gondermedigini yerse eger cihazin degisime ugrar. ama bunun icin cok beklemen lazim ort. tamr suresi 20 is gunu bekletilirse 3 iadede 60 is gunu toplamda 3 aya tekabul eder :) ben yerinde olsam full kutu goturdukten sonra bizim gibi araya tanidik bulup degisim istemendir.
tanidik olmasa bile firma baglantilarindan surekli mail cek ve ayrica sikayetim vardan sikayet yaz furma adi yeri telefonu belirterek yapabilirsin.
simdi gelelim esas duruma cihazfan sogudugun icin adamlar tamir ettik dese bile icine sinmeyecek o asikar.
eger servis sirf degisim icin sudan sebepten cihaz yolladigini dusunurse k.bakma vermezler ayrica cihazi habire acip didiklerinden dolayi da hosuna gitmicektir.
sadece servis oncesi video cek ver cidden sorun varsa servistan aldiktan sonra yine cek ver.
yoksa sirf sorun var diye dusunup yollarsan adamlar acar sorun yok der yollar :)
servise verdikten sonra haftada 2kez ara mail at ki adamlar ustunde dursun iyice.
ve belirt ben cihazi degisim yapmak istiyorum diye mus. hiz. belirt. ve mailinde de.
gerekirse 100lira fark verim degissin de.
para kbl etmezler ama buyuk olasilikla servis raporlarini detaylica inceleyip arastirirlar.
umarim yardimci olur bu dediklerim.
bu arada serisi ne cihazin.
bende 212k var.
senin galiba 302k olabilir.iade zannetmiyorum yapsinlar ama umarim olur.

bulicuk

Üye
Merhaba arkadaşlar benim nexus'ta bir problem çıktı: Alt taraftaki dokunmatik tuşlar çalışmıyor. İşin ilginç yanı telefonu yataya çevirdiğimde tuşlar diğer tarafa kaydığından düzgün çalışıyorlar. Ekranın dokunmatiği de bozuk olamaz, çünkü o bölgeye mesaj falan yazarken dokunduğumda yine normal çalışıyor. Fabrika ayarlarına getirdim, Nexus Root Toolkit ile 4,3 stock rom yükledim, saatlerdir uğraşıyorum sorunu çözemedim. Bir fikri olan varmı?

Üst Alt