---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
evet ota ile geldi yukluyor 163.3mb ama bıtınce dogrulama basarısız oldu yazıyor :hmmm

Ayarlar -Telefon hakkında - Sistem güncellemeleri bölümünden çıktı güncelleme öyle mi ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

Ayarlar -Telefon hakkında - Sistem güncellemeleri bölümünden çıktı güncelleme öyle mi ?

GALAXY NEXUS ile ilgili bir mj attım özelden verdıgım dosyayı ındırın okuyun herseyı adamlar acıklamıss tmm

nerf

Üye
dostum yaptım oldu baska bır arkadasımda aynı ota hatasını almıs onun cıhazında da aynı rom yukluydu sanırım romdan kaynaklı guncelleme basarısız olması cok sagol

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben de her şey orijinal fabrikadan cikisli ...
Otomatik güncelleme gelmesi ne kadar sürer arkadaşlar ?

ata_seymen

Üye
kardesim tesekkür ederim yaptım sonunda oldu ama hata veren arkadaslar indirilen sürüm 363 mb ona dikkit eoid 355 olan hata veriyor

eroseray

Üye
Arkadaşlar merhaba bende bugün Nexus 4 sahibi oldum... Aldığım cihazın kutusunun içinde Türkçe kullanma klavuzu bulamadım... Birde yeni cihaz olduğu için telefona ne yapmalıyım, hangi programı yüklemeliyim... Şimdiden Teşekkürler...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yunus Emre kardeşim bu yaptığın işlem cihazın garantisini bozar mı ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
selimakyazi61
kardeşime çok teşekkür ederim .
uzakdan yardım ile cihazıma 4.3 ü yükledi ...

sağol varol . Yüreğine sağlık kardeşim .
:oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
selimakyazi61
kardeşime çok teşekkür ederim .
uzakdan yardım ile cihazıma 4.3 ü yükledi ...

sağol varol . Yüreğine sağlık kardeşim .
:oke:
Ne demek elimden gelen yardımı yapıyom herkese..... şimdide ben cm-10.1-20130727-NIGHTLY-mako kuracam tele :D

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
4.3 den sonra wifi bağlantılarında düşme oluyor mu yani indirmeler de ?
internetle alakalı bir sorun mu acaba ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yok yok sorun internet ile alakali .
Simdi ise canavar gibi maşallah .:D

lecturer19

Üye
Cevap verildimi bilmiyorum Dogrulama hatası alan arkadaşlar için bende OTA dosya boyutu 169 küsur mb

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bana gelmedi oto güncellemesi dayanadım orjianal google nin romunu attık . :D

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
QUOTE=valevya]LG Nexus 4 Android 4.3 yükleme paylaşımınız için öncelikle teşekkür ederim.

Paylaşımınız doğrultusunda telefonum N4'e 4.3 güncellemesini yüklemeye çalıştım. Ve son aşamaya gelip bitti derken, fark ettim ki Kırmızı renkle belirtmiş olduğunuz ÖNEMLİ NOTunuzu uygulamamıştım. Hiç bir sorun yoktu.
Baştan tekrar yapayım dedim "USB HATA AYIKLAMAYA TİK KOYUN " dediğiniz gibi yaptıktan sonra telefonu kapatayım diye güç düğmesine basılı tuttum. (Sorun burda başlıyor.) basılı tuttuktan sonra önüme telefunu kapama veya tercih gibi ayarları sağlayan pencere gelmedi.(ne kadar basılı tutsamda). Yani telefonu kapatamıyorum. Ne yapmam gerekir. Güç düğmesini bozmuş olabilir miyim. Belirteyim ki tek basmayla sağlanan ekran kilitleme de herhangi bir sıkıntı yok.

Yardımcı olmanız yeni almış olduğum telefonuma ve bana büyük bir huzur verecektir. Çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler.[/QUOTE]

valevya
adlı arkadaşımızın da sorununu uzaktan yarıdm ıle hallettık

sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalıyor....

• Beğen
Tepkiler: valevya

istanbulzek

Üye
arkadaşlar bana da ota güncelleme gelmemişdi ama araşdırdım bu sonuçları buldum bende böle denedim ayarlar>uygulamalar>tümü android sistemini devre dışı bırak sonra enkinleştir. denedim ilk seferde güncelleme geldi 169 mb ve yükledim sorun yok yok yere bilgisayardan uğraşmayın

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaşlar bana da ota güncelleme gelmemişdi ama araşdırdım bu sonuçları buldum bende böle denedim ayarlar>uygulamalar>tümü android sistemini devre dışı bırak sonra enkinleştir. denedim ilk seferde güncelleme geldi 169 mb ve yükledim sorun yok yok yere bilgisayardan uğraşmayın
Tabikide OTA güncellemesi isteyenler dediğin gibi yapabilir ler benim anlattığım da aynı kapı sadece sabırsızlananlar için ve sıkıntı çekenler için ha bide bunlar la bıraz haşır neşır olmak iyidir sonuçta kullandığımız telefonun herşeyinden yararlanmak isteriz dimi hepimizz

- - - Eklendi - - -

birazdan CYANOGENMOD 10.1.2 ile ilgili çektiğim video yu yüklicem siteye..

- - - Eklendi - - -

CYANOGENMOD 10.1.2 bu videoyu bir arkadaş isteği ile hazırladım.

[video=youtube;OUy9D8LT7oM]https://www.youtube.com/watch?v=OUy9D8LT7oM[/video]

bir önceki videoda dediğim pasta dilimlerinin ne olduğunu anlatıyorum

NEXUS 4 CYANOGENMOD 10 1 2 Navigation Bar

[video=youtube;jXY2zh-L4mQ]http://www.youtube.com/watch?v=jXY2zh-L4mQ[/video]

enesrsln

enesrsln

Üye
Arkadaşlar ben bu cihazdan almak istiyorum da memnun musunuz cihazdan ? Isınma çok oluyor mu ? Oyunlarda kasma vs. oluyor mu ya da çalıştırmadığı oyun var mı ? Kamera kalitesi nasıl ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Arkadaşlar ben bu cihazdan almak istiyorum da memnun musunuz cihazdan ? Isınma çok oluyor mu ? Oyunlarda kasma vs. oluyor mu ya da çalıştırmadığı oyun var mı ? Kamera kalitesi nasıl ?

Vallaha isinma sorunu tüm telefonlarda var o her telefon isinir onun dişinda oyunlarda herhangi bir sorun yasamazsin gayet iyi bir performansla tüm oyunlari oynarsin ben şimdiye kadar her istediğimi yapiyorum nexus 5 cikana en güzeli bu hemde ROM ve güncelleme de hic zorluk yasamazsinn

- - - Eklendi - - -

bu arada bu linkteki temalar süper yanlış bilmiyorsam telefonun rootlu olması lazım...
http://www.mediafire.com/download/na3eszs2n7j88vs/tema.rar

Üst Alt