DiaBLoS
Admin
evet ota ile geldi yukluyor 163.3mb ama bıtınce dogrulama basarısız oldu yazıyor![]()
Ayarlar -Telefon hakkında - Sistem güncellemeleri bölümünden çıktı güncelleme öyle mi ?
evet ota ile geldi yukluyor 163.3mb ama bıtınce dogrulama basarısız oldu yazıyor![]()
ne diyim yukleyemezsen sole sanada yardımcı oluruzz...

Ayarlar -Telefon hakkında - Sistem güncellemeleri bölümünden çıktı güncelleme öyle mi ?
evet geldimYunus Emre kardeşim bu yaptığın işlem cihazın garantisini bozar mı ?
merhabaevet geldimYunus Emre kardeşim bu yaptığın işlem cihazın garantisini bozar mı ?
merhaba
Ne demek elimden gelen yardımı yapıyom herkese..... şimdide ben cm-10.1-20130727-NIGHTLY-mako kuracam teleselimakyazi61kardeşime çok teşekkür ederim .
uzakdan yardım ile cihazıma 4.3 ü yükledi ...
sağol varol . Yüreğine sağlık kardeşim . ![]()

Tabikide OTA güncellemesi isteyenler dediğin gibi yapabilir ler benim anlattığım da aynı kapı sadece sabırsızlananlar için ve sıkıntı çekenler için ha bide bunlar la bıraz haşır neşır olmak iyidir sonuçta kullandığımız telefonun herşeyinden yararlanmak isteriz dimi hepimizzarkadaşlar bana da ota güncelleme gelmemişdi ama araşdırdım bu sonuçları buldum bende böle denedim ayarlar>uygulamalar>tümü android sistemini devre dışı bırak sonra enkinleştir. denedim ilk seferde güncelleme geldi 169 mb ve yükledim sorun yok yok yere bilgisayardan uğraşmayın
Arkadaşlar ben bu cihazdan almak istiyorum da memnun musunuz cihazdan ? Isınma çok oluyor mu ? Oyunlarda kasma vs. oluyor mu ya da çalıştırmadığı oyun var mı ? Kamera kalitesi nasıl ?