LG KP500 Tema ve Hareket Sensörlü Oyun(60 Tane)

Sponsorlu Bağlantılar

Konu size yardımcı oldumu

• Kullanılan toplam oy
    239

demirhan777

Üye
tsk eminigiz icin

nakres_38

nakres_38

Üye
görüyorumki hala yorumları okumadan bu işleme kalkışanlar var. ..
yorumları okumadan işleme kalkışıpta telefonum çöktü diye yardım arayan arkadaşlar hala bana ulaşamıyolar.
hertürlü teknik arızasını internet üzerinden yaparım. theme yüklerken çöken lg kp500 telefonunuzu ben yapabilirim. forumda ve birçok yerde bu yazım var ama hala insanlar beni bulamıyo

msn : [email protected]

Mr.ED

Mr.ED

Üye
Hacı doğru düzgün bir link verebilirmisiniz. Linkler kırık. Linkleri başka bir yerden upload edebilirmisiniz acaba? :megafon:

gorkem780

Üye
teli kapatıyorum usb kabloyu takınca şarj oluyor

download diyincede plug your phonede kalıyor yardım pls

memax594

Üye
tşkler emeği geçene tşk

darkskinned

Üye
temayı yükleden oyunları yüklemeyi resimli anlatabilirsen sevinirim

gstaco

gstaco

Üye
Evet ama alıntı olmasa daha iyi ama yazmışsın genede alıntı olduğunu..

nakres_38

nakres_38

Üye
telefonu çökenler !! ekleyin !! dilimde tüğ bitti ! döwücem ama sizi !

muhojunior

Üye
Merhaba "CUST_THEME" dosyasını pc ye download etmiştim ve bi kaç hafta sonra tekrar download etmek istedim ama olmadı, "CUST_THEME.big" diye bir dosya oluşuyo 1gb civarlarında bir dosya yardım edersen sevinirim...

batın34

Üye
Arkadaşlar lguı programı ne oluo .s:allalla:

53muco53

Üye
çok teşekkür ederim güzel paylaşım fakat başka sensörlü oyunları nasıl çalıştırıcaz

takkelifb

Üye
Arkadaslar Bunun Km555 İçin Olanı Var mı Lütfen Tema Yükleyemiyorum Ve Swf Oyunları Açamıyorum Yardımmm..????

takkelifb

Üye
Yaparken Bu Hatayı Alıyorum " LG KP500: Error during phone booting. " Neden Acaba?

shaq955

Üye
paylasım için teşekkürler lguı programı calışmıyor yardım edermisiniz

ronaldinhoeto

Üye
oyunlar oynanmıyor siyah ekren çıkıyor :(((((((
ayrıca 60 oyunun sadece 10u gözüküyor :((

----------Eklendi @ 21:59:37 ---------- Yazıldı @ 21:53:17 ----------

sadece zar oyunu açılıyorwheelmania oyunu açılmıyor siyah ekranda donuyor

----------Eklendi @ 23:49:14 ---------- Yazıldı @ 21:59:37 ----------

arkadaşlar yardım edin yoksa kafayı yicem :-((((((((((((

ronaldinhoeto

Üye
oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oldu sonunda :D:D:D::D:D:D oıleeeyyyyyyyy flash klasörünü direk atmak gerekiomul ben içindekiler ia tıodum

halila_orak

Üye
download ederken bende hata verior altta sole yazıor
Error during download, may be nothing: "WIN32 Compart error 234. Line 2236" ama cust theme dosyası olusuyor anlamadım yardım plss
:vur

zoeken

Üye
Hocam Temayı yükLerken pc aniden kapandı ve yüklemesi yarıda kaLdı sonra tekrar yüklemeye çalıştım Timeout vs.vs hata verıyor tel LG logusundan sonra acılmıyor :S Lütfen rica ediyorum biLgisi oLan varsa yardım edebilirmi, temaları da yüklemeye başladı ama yüklüyor done dedikten sonra acıyorum telefonu yine aynı SIM kodu istiyor kpat kapanıyor :S lutfen bi yarDımcı oLun :( :(

Üst Alt