teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Top Google da o zaman.yazılım ve donanımın bütünleştiği cihazlar lazım artık piyasaya
Lg deri yapmayip aluminyum cam bilmem ne yapsa daha mi cok satacakti G4?
Hayir,herkes adinin ekmegini yer bu piyasada.Cok satan bir ürün iyi demek mi?G4 S6 dan bin kere iyi bana gore.
G Pro 3 ya da G4 Pro aluminyum olsun bakalim satacak mi G4 den fazla.Deriyle ne alip veremedigin var bilmiyoruma ama ben cok hos buldum ve deri konusu cok sukse yaratti G4 ile zedge de deri wallpaperdan gecilmiyo.Bütün olay isimde bitiyo mobil pazarda ismi hizli sekilde yukselise gecti bu pazarda Lg 2-3 sene sonra ilk olarak Cinlileri devirip onunu acar sonra da Samsungu cok rahat devirir.Ah Türkiye olmasa.
Top Google da o zaman.
Ureticileri dusunursek yazilim konusunda Lg den iyi kimseyi gormuyorum belki Htc bi nebze
Cok satan bir ürün iyi demek mi
S6 iyi bir cihaz olsa Samsung kirilmasi zor satis rakamlarina ulasirdi.
O pro şu pro beklersek Samsung Note 5 gelecek Sony Z5 gelecek o zamanda rakipsiz kalmayacak. Deriyle bir zarum yok bana göre sadece gereksiz bir plastik bahanesiydi. Arayüz olarak optimus arayüzü sense'in yanına yanaşamaz. Ha kullandım mı hayr ama tanidigimda G3 vardi menuye girerken "bazen" anlık takılma oluyordu bunu sense'de göremezsin.Lg deri yapmayip aluminyum cam bilmem ne yapsa daha mi cok satacakti G4?
Hayir,herkes adinin ekmegini yer bu piyasada.Cok satan bir ürün iyi demek mi?G4 S6 dan bin kere iyi bana gore.
G Pro 3 ya da G4 Pro aluminyum olsun bakalim satacak mi G4 den fazla.Deriyle ne alip veremedigin var bilmiyoruma ama ben cok hos buldum ve deri konusu cok sukse yaratti G4 ile zedge de deri wallpaperdan gecilmiyo.Bütün olay isimde bitiyo mobil pazarda ismi hizli sekilde yukselise gecti bu pazarda Lg 2-3 sene sonra ilk olarak Cinlileri devirip onunu acar sonra da Samsungu cok rahat devirir.Ah Türkiye olmasa.
Top Google da o zaman.
Ureticileri dusunursek yazilim konusunda Lg den iyi kimseyi gormuyorum belki Htc bi nebze
Ben fayda zarar terazisi kurarim aluminyumun bana faydasi mi var zarari mi? Hele cam canli bomba sacmaligin daniskasi bana göre ne telefona fayda ne keseye sacma bir satis politikasiydi butun firmalar Applecilik oynadigindan bu akima katildi.Plastik deri falan kalmazsa mecbur kullanicaz benim bakis acim degismez biri cikip plastik uretse dalgaya vurmam.S6 nin sorunu 5.0.2 ile cozulecekti M ye mi sarkmis simdi is tüh neyse düzelir.
Z2 kullanıyorum şimdiye kadar iyi bile dayandı bana. Köyde oturduğumdan yollar taşlı, çok kötü düşürdüm ön tarafı bir şey olmadı. Evde yere düşüyor parkeye bir şeyi yok ama bu demek değil kesin güvence veriyor, kırılmaz falan. Sağlam cihaz yapan yapıyor yani.Ben fayda zarar terazisi kurarim aluminyumun bana faydasi mi var zarari mi? Hele cam canli bomba sacmaligin daniskasi bana göre ne telefona fayda ne keseye sacma bir satis politikasiydi butun firmalar Applecilik oynadigindan bu akima katildi.Plastik deri falan kalmazsa mecbur kullanicaz benim bakis acim degismez biri cikip plastik uretse dalgaya vurmam.S6 nin sorunu 5.1 ile cozulecekti M ye mi sarkmis simdi is tüh neyse düzelir.
Z2 kullanıyorum şimdiye kadar iyi bile dayandı bana. Köyde oturduğumdan yollar taşlı, çok kötü düşürdüm ön tarafı bir şey olmadı. Evde yere düşüyor parkeye bir şeyi yok ama bu demek değil kesin güvence veriyor, kırılmaz falan. Sağlam cihaz yapan yapıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?