LG G5'in Plastik Olduğu Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
LG G5'in Plastik Olduğu Ortaya Çıktı
Yeni yayınlanan haber tüm LG kullanıcılarını şok etti. YouTube'da yapılan deneye göre LG G5'in metal denilen materyal tasarımının yarısının plastik olduğu ortaya çıktı.

Mobil ve diğer teknolojiler konusunda uzmanlığını kanıtlamış YouTuber JerryRigEverything'in yayınladığı yeni videoda LG G5'in yarısının plastik olduğu açıkça görülüyor. Ünlü YouTuber, LG G5'în arkasını kazımakla kalmıyor aynı zamanda içini de açıyor. 

Videoda açıkça LG G5'in iç kısmının alüminyum ve arka tarafının büyük bir bölümünün plastik olduğu görülüyor. Diğer kesimlerin metal olduğu da gözle görülür bir gerçek, fakat bu cihazının bir kısmının plastik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Kısa zaman içerisinde videoya cevap veren LG, cihazın içerisine görünmez olarak eklenen plastik ana kısmın, cihazın metal düzeneğini bozmadığınıaçıkladı. Bu tarz küçük bir açıklamayla ortaya çıkan LG tabii ki de kullanıcılarını bu cevabıyla tatmin edemedi. Ünlü siteler, YouTuberlar ve kullanıcılar dahil herkes LG'den bu konuda daha net bir açıklama bekliyor. 


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


MaxipmaN

Üye
tipinde meymenet yok ki
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Oflu Alinin Dediği Gibi Ne Bekliyordunuz Takım Elbisemi :D
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG'den Ken'in yayınladığı cevap:

Orada gördüğünüz şey astar, plastik kapak değil. Bildiğiniz gibi astar, alüminyuma boya tutturmak üzere kullanılır ki biz de G5’in kasasında bunu kullandık. Kaynak aldığımız alüminyum alaşımı LM201b olarak biliniyor ve Kore Endüstriyel Teknoloji Enstitüsü tarafından otomobil ve hava araçlarında kullanılmak üzere geliştirildi. LM201b, diğer akıllı telefonlarda kullanılan alüminyumun aksine, hafiflik özelliğini korurken aynı zamanda iyi derecede sağlamlık sağlayan bir çeşit döküm metaldir. Anten bantlarını alüminyuma görünmeyecek şekilde entegre etmenin bir yolunu bulduk, bu yüzden kaplamanın küçük metal parçacıklarıyla doldurularak alüminyuma bağlanması olarak da anılan “microdizing” denilen bir işlem sayesinde astar ve boya ile kaplanan LM201b’i ve hatları hissedemiyorsunuz.Bence sırf boya katıldı diye bir ürüne tamamen metal değil demek doğru değil. Bu arada, anotlanan metal bile kavlar. İşlemimiz belki farklı olabilir ancak sonuçta amaçladığımız şey olan hafif ve dayanıklı, akıcı-görünmez metal yapıyı ortaya çıkarmayı başardı. Zaten yapılmış olanı yapmakla ilgilenmiyoruz. Bu ne zamandan beri kötü bir şey oldu?
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan


Üst Alt