LG G6 akıllı telefonun ilk görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G6 akıllı telefonun ilk görseli ortaya çıktı
LG'nin yeni amiral gemisi G6'nın ilk görseli olduğu iddia edilen yeni bir render ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında son dönemde özellikle firmalar daha yüksek ekran / gövde oranları ile karşımıza gelmeyi amaçlıyor. Xiaomi'nin kısa süre önce sunduğu Mi Mix adındaki konsept modeli %90'a varan ekran / gövde oranı ile dikkat çekerken, bu sene de, özellikle de amiral gemisi seviyesinde çok daha ince çerçeveli akıllı telefonlar göreceğiz.



Çok yakında önemli bir model sunacak olan firmaların başında da LG geliyor. Geçtiğimiz sene modüler tasarıma sahip olan LG G5 ile karşımıza gelen Güney Kore devi firma bu sene ise yeni LG G6 modelini pazara sunacak ve bu cihazda modüler tasarıma yer verilmeyecek.

LG G6'ya dair bilgiler gelmeye devam ederken, yeni bir render görsel ortaya çıktı ve bu yeni görselde yer alan cihazın LG G6 olduğu kaydediliyor. Baktığımızda ince çerçeve yapısı dikkat çekerken, cihazın bütün olarak metal kasa ile sunulacağı görülüyor.

LG'nin yeni amiral gemisinin üst tarafında nispeten geniş açılı lens içeren bir ön kameranın yer aldığını söyleyebiliriz. Ses açma ve kısma tuşları yan tarafta konumlandırılmış. Cihazına arka tasarımının LG G5'e oldukça benzediği kaydediliyor.

26 Şubat tarihinde LG, İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde düzenleyeceği etkinlikte yeni LG G6 amiral gemisini gün yüzüne çıkartacak. Bu yeni cihazın Quad HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti gibi özelliklerle gelmesi bekleniyor.

LG G6 akıllı telefonun ilk görseli ortaya çıktı
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sevmedim
 


Üst Alt