LG V40 ThinQ Modelinin Tasarımı Net Şekilde Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG V40 ThinQ Modelinin Tasarımı Net Şekilde Ortaya Çıktı
LG'nin yeni amiral gemisi LG V40 ThinQ ortaya çıkan yeni görsele göre arkada 3 önde 2 adet olmak üzere toplamda 5 kamera ile birlikte gelecek.



LG V40 ThinQ, Güney Kore'de 4 Ekim'de resmi olarak duyurulacak. Kendi vatanından önce 3 Ekim'de New York'ta duyurulacak olan LG V40 ThinQ hakkında önemli yeni bilgiler ortaya çıktı. Dünyaca ünlü bir sızıntı kaynağı tarafından paylaşılan yeni görsele göre cihazın arka tarafında 3 kamera yer alırken ön tarafında da 2 adet kamera yer alacak.

https://www.maxicep.com/lg-v40-thinq-simdi-de-on-tarafini-gosteren-bir-resimle-sizdirildi
LG V40 ThinQ Şimdi de Ön Tarafını Gösteren Bir Resimle Sızdırıldı
LG V40 ThinQ çentikli bir ekran paneline sahip olacak. G7 ThinQ gibi çentiği gizleme özelliğine sahip olacağı bilinen V40 ThinQ modelinde 19.5: 9 en boy oranına sahip Quad HD + 3120 x 1440 piksel çözünürlüğünde 6.4 inç boyutunda bir OLED ekran panelinin kullanılacağı düşünülüyor.

Aşağıda yer alan görüntüdeki cihazın V40 ThinQ'nun AT & T varyantına ait olduğu düşünülüyor. Çünkü görselde bildirim çubuğunda operatörün adı yazıyor. Telefonun ön tarafında 8 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu olacağı iddia ediliyor.



Telefonda Google Asistan için yerleştirilmiş bir özel tuş olduğunu görüyoruz. Bu tuşa basarak kullanıcılar çok hızlı bir şekilde Google Asistan uygulamasına ulaşabilecek. V40 ThinQ'nun arka tarafında yer alan üçlü kamera sisteminin 16 MP ana kamera, 12 MP geniş açılı kamera ve 8 MP telefoto kameradan oluşacağı iddia ediliyor. Telefonun arka tarafında ayrıca dairesel olarak tasarlanmış bir parmak izi okuyucusu da bulunuyor.

V40 ThinQ, Android 9 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkan ilk LG telefonu olabilir. Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacağı iddia edilen telefonun ayrıca 8 GB RAM belleğine sahip üst bir varyantının da piyasaya sürüleceği söyleniyor. Cihaz daha önceki raporlara göre kablosuz şarj ve hızlı şarj teknolojileri ile birlikte 3300 mAh kapasiteli pil ile gelecek gibi görünüyor.
LG V40 ThinQ Modelinin Tasarımı Net Şekilde Ortaya Çıktı
 


Üst Alt