Moto G5 FCC Sertifikası Aldı, Moto G5 Plus Özellikleri GPUz Üzerinden Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Moto G5 FCC Sertifikası Aldı, Moto G5 Plus Özellikleri GPUz Üzerinden Doğrulandı
Lenovo’nun orta seviyedeki yeni iddialı modeli olması beklenen Moto G5 duyurulmadan önce FCC sertifikası aldı. Düzenleyici kurumun belgeleri, Moto G5 akıllı telefonun 3.000 mAh batarya taşıyacağını ortaya koyuyor. Moto G5, batarya azaldığında hızla dolması için Turbo Charge özelliği ile gelecek. FCC belgeleri sayesinde, Moto G5'in bir DTV Dongle ile birlikte satışa sunulacağı da ortaya çıktı. DTV Dongle, Android akıllı telefonlara takılabilen bir televizyon alıcısı. FCC web sitesinde ayrıca, telefonun Android Pay'i desteklemesine izin veren NFC bağlantısı özelliği olacağı da görülüyor.
Bu arada, Moto G5 Plus (XT1685) GPUz yardımcı programı ile çalıştığı görüldü. Cihazın sahibi olduğu iddia edilen biri tarafından bu ayın başlarında ortaya atılan bilgileri onaylayan cihazla ilgili özellikler de GPUz üzerinden geldi. Moto G5 Plus'ın aslında Mart ayına kadar satışa çıkması beklenmiyor, ancak bu kişi cihazını OLX'den satışa çık adan önce aldığını iddia ediyor. OLX'in Craigslist'in ABD dışında bulunan bir versiyonu olduğunu belirtmiştik.



GPUz uygulamasına göre Moto G5 Plus, 1080 x 1920 çözünürlüklü 5.5 inç ekrana sahip olacak. Moto G5 Plus akıllı telefon, bir octa-core 2.0 gHz CPU ve Adreno 506 GPU taşıyan Snapdragon 625 yonga seti ile güçlendiriliyor. Cihaz ayrıca 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip olacak. Kamera özellikleri tarafında ise 13MP arka ve 5MP ön kamera bulunacak. Hızlı Şarj özelliği ile 3.100 mAh bataryaya sahip olan cihazın parmak İzi tarayıcısına da sahip olacağı belirtiliyor.

Moto G5 ve Moto G5 Plus'ın arasındaki fark ise 3GB yerine 4GB RAM kullanılıyor olması. Moto G5 ayrıca Moto G5 Plus'daki kameradan farklı bir kamera kurulumuna sahip olabilir. Her iki telefon da önümüzdeki ay MWC 2017'de gün yüzüne çıkacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Üst Alt