Moto G5 akıllı telefonun teknik özellikleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Moto G5 akıllı telefonun teknik özellikleri ortaya çıktı
Motorola'nın MWC 2017'de duyurması beklenen Moto G5'in teknik özellikler göründü.





Çinli donanım devi Lenovo tarafından satın alınan ve çalışmalarını bu firma çatısı altında devam ettiren Motorola, yeni sene ile birlikte farklı modellerinin duyurularına hazırlanıyor. Özellikle firmanın yeni Moto Z modelleri merakla beklenirken, kısa süre içerisinde duyurulacak olan bir başka model de Moto G5 olacak.



Geçtiğimiz günlerde Moto G5, FCC'de ortaya çıkmıştı. FCC üzerinden cihazın bazı teknik özelliklerine dair bilgiler de gelirken, bunlar arasında cihazın 3.000mAh batarya içereceği ve ayrıca Motorola'nın Turbo Charge adındaki hızlı şarj özelliğinin de bu akıllı telefonda yer alacağı ortaya çıktı.

Moto G5'in model numarası XT1672 olurken, bu cihaz NFC özelliği ile birlikte Android Pay desteği de sunacak.

Moto G5 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Qualcomm'un Snapdragon 430 yonga setinden güç alacak olan cihazın sistem belleği 2GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alırken, ön tarafta 5MP kamera bulunacak.

FCC Motorola Moto G5'i 3.000mAh batarya ile listelemişti. Brezilya üzerinden gelen bilgi ise 2.8000mAh batarya olurken, bu bataryanın da Moto G5 Play'e ait olduğu kaydedilmekte.


Moto G5 akıllı telefonun teknik özellikleri ortaya çıktı
 


Üst Alt