Lg G4 Marshmallow Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Arkadaslar lg g4 var android 6 yuklendikten sonra hani parmaginizi ekranin en altindan yukari cektiginizde chrome veya kullandiginiz tarayici aciliyorduya o simdi acilmiyor tekrar o kisayolu nerden aktif edebilirim
Öyle bir özellik mi vardı? İlk defa duydum cahil kalmışız :D 6 ile kaldırmış olabilirler.

kralberk13

kralberk13

Üye
bendede var aynen kaldırılmış ola bilirler

furkanzoomxx

Üye
bu şarj sorununu ne yapacağız arkadaşlar marshmallow danmı kaynaklanıyor yoksa öncede böylemiydi

hakanxxx

Üye
LGUP programi stok rom yuklemeye yariyor. lg g4 icin stok rom en kolay yukleme bununla yapiliyor indirmis oldugunuz stok romu telefonunuza flashlamayi yapiyor. lg g4 te flashtoll programi hata veriyor ise yaramiyor sadece lg g3 te calisiyor. xda sitesinde ayrintili anlatim var ve diger lg g4 stok romlar mevcut istediginiz ulke stok rom yapabilirsiniz.son cikan lg g4 stok rom 20e biten tavsiyemdir daha iyi performans cekim gucu hizli internet vb. turkiye stok romdan daha iyi

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Yazılım yeni yüklendiği için bir kaç gün boyunca şarjı %10 a kadar bitirip şarj edin ve cihazınızı arada kapalı tutun (mesela yatarken gece )
ayrıca konum hizmetleri-3g-4.5g-nfc-bluetooth gibi özellikleri kullanmadığınız zaman kapatırsanız cihazınızın bataryasını optımuma cekmiş olursunuz.

babyco

Üye
Merhabalar 2 gundur cok gec sarj olmayi basladi lg g4 cihazim napcami sasirdim 4 saattir sarjda 37 38 cikti anca bataryada bi sorun yok sarj orjinal lutfen yardim edin

Üst Alt