Haber Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Samsung Cihazları Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Samsung Cihazları Ortaya Çıktı
Bugün ortaya çıkan bir liste ile beraber hangi Samsung cihazlarının Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağını öğrenmiş olduk.



Samsung, cihazlarının hangisinin yeni büyük Android sürüm güncellemesi olan Android 8.0 Oreosürümüne güncelleneceğini söylemeyen şirketler arasında yer alıyor. Bununla birlikte, bilinen tek bir gerçek var o da Samsung amiral gemisi akıllı telefon modellerinin genellikle yaklaşık iki yıl kadar bir süre yeni Android güncellemelerini alıyor olması.

https://www.maxicep.com/samsung-galaxy-s6-android-oreo-guncellemesi-alacak
Samsung Galaxy S6 Android Oreo Güncellemesi Alacak
Android 5.0 Lollipop sürümü ile piyasaya sürülen Galaxy S6'nın ve tüm varyasyonlarının Android 6.0 Marshmallow ve Android 7.0 Nougat Android güncellemelerini aldığını düşündüğümüzde Galaxy S6 için Android 8.0 Oreo güncellemesinin gelmemesi gerekiyordu. Fakat bugün ortaya çıkan Samsung Android 8.0 Oreo listesine göre Galaxy S6 Android 8.0 güncellemesini alacak.



Android 8.0 Oreo'ya güncellenecek olan Samsung cihazlarının bir listesi Çin'in ünlü blog sitesi olan Weibo üzerinde ortaya çıktı. Açıkçası bu listenin doğruluğu hakkında kesin bir şey diyemiyoruz fakat bu listenin tanınmış bir kaynak tarafından paylaşıldığını belirtmemiz gerekiyor.

Listeye göre Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, 2017 Galaxy A serisinin çoğu ve daha bir çok farklı Samsung modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesi gelecek. Ayrıca listeye göre pek çok Samsung tabletinin de Android Oreo güncellemesini alacağını söyleyebiliriz.

Daha da önemlisi, listede henüz duyurulmamış yeni 2018 Galaxy A serisi akıllı telefonların adı da var. Bu cihazlar Galaxy A3 (2018), Galaxy A5 (2018) ve Galaxy A7 (2018) olarak listelenmiş durumda. Anlaşılan yeni 2018 Galaxy A serisi cihazların hepsi kutudan Android 7.0 Nougat ile çıkacak ancak daha sonra Android Oreo güncellemesini alacak.
Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Samsung Cihazları Ortaya Çıktı
 


yaren_70

Üye
Nasıl bir iş anlayamadım not 4 android 7 yi bile vermediler. Kaldırmıyor olsa anlarım. Nalet olsun şu samsuga.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Note 5 e sasirdim
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
vedat1966

vedat1966

Üye
Sonra veremeyeceğiz Cihaz Kaldırmaz derler olay biter.

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt