phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hızlı hızlı sunuyorlarHelal olsun millet aosp arayüzü toparlayıp sunamıyor kullanıcılarına adamlar devasa arayüzle nerdeyse nexuslarla beraber vereceklerdi.
Onada 24 saat içinde gelir sanırımHelal olsun adamlara, sanırım otaya daha gelmemiş az önce baktım
Bir kaç saat içinde guncelleme gelebilirgüncellenmeli
hayır arkadaşımız bir göz atın demiş onun için dedim ama bence güncellemelisiniz daha hızlı stabil geldiKurmadan önce bir göz atın bence.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
G4 kullananlar guncelleme geldimihayır arkadaşımız bir göz atın demiş onun için dedim ama bence güncellemelisiniz daha hızlı stabil geldi
Tasarruf modu Sony deki sitemize modern gibi olmuş sankiDün akşam g4 kullanıcı klübünden güncellemeyi bildirmiştim ama konu açmayınca rağbet görmediYinede güncelleme ile gelen özellikleri merak ediyorsanız TIKLAYIN.
Neyse dün kurdum marshmallowu hız olarak hızlı güç tasarrufunda bile hız iyi fakat batarya sürem biraz düştü gibi günde ortalama 3 saat bazen 4 saat alırken şu an 2 saate düştüm yarında deneyecem olmadı bir kaç güne fikir oluşur. Ben sevdim yeni özellikler güzel özellikle doze modunun telefon kullanımda değilken sistem uygulamaları dahil uyutması ve sizin ayarlardan istediğiniz sistem ve ya özel bütün uygulamaları seçebilmeniz artı olmuşGüncelleme şu anda bilgisayardan Lg Bridge aracılığı ile kurulabiliyor otaya ne zaman gelir bilemem. Ayrıca yeni özelliklerden biride hangi uygulama pili ne kadar süre kullanmış ve ne kadar mAh değeri harcamış gösteriyor. Diğer özellikleri verdiğim link ile veya güncellemeyi kurarak görebilirsiniz.
bişey anlamadımTasarruf modu Sony deki sitemize modern gibi olmuş sanki
Anlam veremedim açıkçası.Tasarruf modu Sony deki sitemize modern gibi olmuş sanki
Sony deki stamine mod gibi yanibişey anlamadım
Tamam.Sony deki stamine modern gibi yani
stamine modern dediğin nedir sony nin tasarruf modu muSony deki stamine modern gibi yani
Evet oyle kusura bakmayın telin yazı ayarlama özelliği bazen yanlış yazıyorstamine modern dediğin nedir sony nin tasarruf modu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?