Tavsiye LG G3 Hard Brick Kurtarma

Sponsorlu Bağlantılar

hasioglu

Üye
hayır değil..şimdi 9008 portunu araştırdım ama bi sonuç bulamadım

Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz full brick ise bi anakartını inceliyim yapılabilecek bişeyler var mı bakalım
Hocam çok pardon konuyu çok yanlış okumuşum, telefonunuzun recovery bölümü bozulduğu için o yazı yazıyor. Açılışta geliyor dimi?

hasioglu

Üye
evet açılışta karşıma çıkan yazı

Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
Recovery menüsü uçmuş, muhtemelen custom recovery yüklemeye çalıştınız. Twrp vs.

hasioglu

Üye
evet twrp
benim uyumam gerekiyor malum yarın iş var...eğer müsait olursan yarın çözmeye çalışalım yada şimdi sen çözüm yolları anlat bana ben çözmeye çalışırım yarın...
iyi geceler

Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
Günaydın, sizin çözümünüz basit. Cihaz download moduna giriyorsa direk lg flash tool üzerinden Stock yazılım yükleyin. Yeterli olacaktır.

hasioglu

Üye
malesef ne download nede recovery moduna giriyor...

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Kardeşim bu şekilde yorumlarda anlatmak yerine ilk mesajında tamamını anlatırsan daha faydalı olur cihazı Hard Brick olanlar için... Konu XDA da mevcut buraya Türkçe şekilde geçirirsen güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: goldmobile
Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
Ben uzaktan bağlantı yaparak direk hallediyorum arkadaşların işini, anlatmaktan daha kesin sonuç veriyor
malesef ne download nede recovery moduna giriyor...
Hocam o zaman sizin cihazın bi cihazın anakartını inceliyim. Olur bir yanı varsa anakartını sıfırdan Flash lariz. Ya da en son çare custom recovery kurarız.

hasioglu

Üye
flash tool den yükleme yapmaya çalışıyorum %60 a kadar geliyor duruyor

reaurora

reaurora

Üye
amma da basitmiş. linke basın telefonunuz düzeltsin :ehe

Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
evet çok basittir iki tıkla işlem tamam

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora

hasioglu

Üye
Lg g flex tot dosyasını yukleyeyim dedim netten bulupta, ama tot dosyası telle uyumlu degil dedi... Doğru dosyaları bulabilsem halledecem gibi...

Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
Ben bugün size bağlantı kurayım birlikte bakalım

• Beğen
Tepkiler: hakanyigit27

hasioglu

Üye
Olur saat 8-9 gibi evde olurum

knight1180

Üye
benimde lg g3 aynı durumda yardım edebilirmisin trojan89 aygıt yöneticisinden qalcoom 9008 felan yazıyor tot dosyaysınıda indirdim

Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben şuan çalışyorum, akşam üzeri yapalım. skype'den ulaşırsanız sevinirim. siteyi her zaman takip edemiyorum.

goldmobile

goldmobile

Üye
iyi günler sorunlarınızı bölmek istemem ama bu konu bana ümit verdi yani 1 senedir yatan telefonum var Xperia L c2105 lolipop yiklemişdim şimdi açılmıyor hiç bir moda girmiyor kurtarma şansımız varmı? sizce

ha.alfa

Üye
abi yardım et lütfen Tel 16gb 6.0 yükledikten sonra autorec ile twpr yükledim yeniden başlattım tel tepki vermiyor hard brick senin dedin dosayayı indirdim telefonun içini açtım o çipi buldum ne yapçam bundan sonra acil

Trojan89

Trojan89

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yarım saat sonra pc başına geçebilir misin? Team wiawer üzerinden bağlantı kurayım.
iyi günler sorunlarınızı bölmek istemem ama bu konu bana ümit verdi yani 1 senedir yatan telefonum var Xperia L c2105 lolipop yiklemişdim şimdi açılmıyor hiç bir moda girmiyor kurtarma şansımız varmı? sizce
Hocam sizin konu için özelden görüşelim. PM atın yada skype den yazın. Konuşalım

Üst Alt