elmacıadam
Üye
romu lg flashtool dan mı yüklüyoruz?Sitenin devam etme özelliği yok, ağ bağlantısı hatası dedi inen dosyada gitti...
romu lg flashtool dan mı yüklüyoruz?Sitenin devam etme özelliği yok, ağ bağlantısı hatası dedi inen dosyada gitti...
evet onunla yüklüyoruz.romu lg flashtool dan mı yüklüyoruz?
Kardeş naptın kurdunmuArkadaşlar rom dosyasını anca indirdim şimdi yüklüyorum
kdz olarak vermemiş, zip olarak vermiş, root olmadan yüklenemez bu, yine bekleyeceğiz anlaşılan...
Hayır yükleyemedimKardeş naptın kurdunmu
Flash tool ile olmuyor demek ben bi araştırayım şimdiHayır yükleyemedim
Pil süresi hemen belli olmuyor, şöyle bir gün sonra yada 2 gün sonra belli eder kendiniGüzel sevindim nihayet geldi. Açıkçası bende çok sıkıldım 5 teki pil süresinden umarım 6 ile bub sorun azda olsa düzelmiştir yoksa kitkata dönebilirimTURANCEN dostum yükleme yaptıktan sonra pil konusunda bilgilendirme yapabilirmisin ? Tabiki hemen olmaz belirli bir süre sonra

baktım donuyo kasılıyor, hard formatı çekerim, yok iyi güzel çalışıyorsa sonrasında zaten şarj kullanımı meydana çıkar
onlarca uygulama yüklü tekrar yüklemek zoruma gidiyor :P
Görüntüleri atarsin kardeş bizde seni bekliyoruzPil süresi hemen belli olmuyor, şöyle bir gün sonra yada 2 gün sonra belli eder kendini
Ben ilk önce telefonumda hiçbir format atmadan direk üstüne kuracağımbaktım donuyo kasılıyor, hard formatı çekerim, yok iyi güzel çalışıyorsa sonrasında zaten şarj kullanımı meydana çıkar
onlarca uygulama yüklü tekrar yüklemek zoruma gidiyor [emoji14]
Yükledim açılmasını bekliyorum![]()
Full g4 arayüzü müLG G3 16GB android 6 dan resimler, (bana aittir) video çektim upload ediliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kameraya manual ayar gelmiş mi kardeş baksanArayüz güzel görünüyor oyun optimizasyon seçeneği olması pile özen gösterdiklerini gösteriyor umarım bu kez güzel olur![]()
Manuel ayar yokKameraya manual ayar gelmiş mi kardeş baksan
Ben yükleme yapmadım çalışıyorum şuan ondan dolayı. Arkadaşım paylaştığı resimlere göre yorum yaptım.Kameraya manual ayar gelmiş mi kardeş baksan