Haber LG G3, Android Marshmallow güncellemesi yakında yayınlanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

general4242

general4242

Üye
Nerede kaldi 6.0 !!!

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar rom dosyasını anca indirdim şimdi yüklüyorum :D
kdz olarak vermemiş, zip olarak vermiş, root olmadan yüklenemez bu, yine bekleyeceğiz anlaşılan...

vegatablo

vegatablo

Üye
Arkadaşlar rom dosyasını anca indirdim şimdi yüklüyorum :D
kdz olarak vermemiş, zip olarak vermiş, root olmadan yüklenemez bu, yine bekleyeceğiz anlaşılan...
Kardeş naptın kurdunmu

elmacıadam

elmacıadam

Üye
5 teki pil süresinden bıktığım için kitkata dönecektim 6 yı bekliyordum ama bekleyemedim döndüm

turancen

turancen

Üye
Tekrar merhaba arkadaşlar :D sonunda android m kdz dosyası yayınlanmıştır :D kdz nasıl yüklendiğini biliyorsunuz herhalde, ben dosyayı indirmeye başladım, 32gb modeli içinmiş ama 16gb modelede uyar diye düşünüyorum.
İndir :

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Güzel sevindim nihayet geldi. Açıkçası bende çok sıkıldım 5 teki pil süresinden umarım 6 ile bub sorun azda olsa düzelmiştir yoksa kitkata dönebilirim :) TURANCEN dostum yükleme yaptıktan sonra pil konusunda bilgilendirme yapabilirmisin ? Tabiki hemen olmaz belirli bir süre sonra

turancen

turancen

Üye
Güzel sevindim nihayet geldi. Açıkçası bende çok sıkıldım 5 teki pil süresinden umarım 6 ile bub sorun azda olsa düzelmiştir yoksa kitkata dönebilirim :) TURANCEN dostum yükleme yaptıktan sonra pil konusunda bilgilendirme yapabilirmisin ? Tabiki hemen olmaz belirli bir süre sonra
Pil süresi hemen belli olmuyor, şöyle bir gün sonra yada 2 gün sonra belli eder kendini :D
Ben ilk önce telefonumda hiçbir format atmadan direk üstüne kuracağım :D baktım donuyo kasılıyor, hard formatı çekerim, yok iyi güzel çalışıyorsa sonrasında zaten şarj kullanımı meydana çıkar :D onlarca uygulama yüklü tekrar yüklemek zoruma gidiyor :P
Yükledim açılmasını bekliyorum :D

general4242

general4242

Üye
Kardeş ota ya ne zaman gelir bide bu kdz yı flashtool ilemi yuklucez.

vegatablo

vegatablo

Üye
Pil süresi hemen belli olmuyor, şöyle bir gün sonra yada 2 gün sonra belli eder kendini :D
Ben ilk önce telefonumda hiçbir format atmadan direk üstüne kuracağım :D baktım donuyo kasılıyor, hard formatı çekerim, yok iyi güzel çalışıyorsa sonrasında zaten şarj kullanımı meydana çıkar :D onlarca uygulama yüklü tekrar yüklemek zoruma gidiyor [emoji14]
Yükledim açılmasını bekliyorum :D
Görüntüleri atarsin kardeş bizde seni bekliyoruz

general4242

general4242

Üye
Kardeş LG firmware den g3 e bakıyorum yeni gelen bir rom yok. V30 falan yok bu kdz resmi mi nerden geliyor?
Bunu telefona kurarsak garantiden çıkarmıştır?

turancen

turancen

Üye
LG G3 16GB android 6 dan resimler, (bana aittir) video çektim upload ediliyor

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Arayüz güzel görünüyor oyun optimizasyon seçeneği olması pile özen gösterdiklerini gösteriyor umarım bu kez güzel olur :)

Üst Alt