Linqs
Üye
Lg G2 Vs Nokia Lumia 925
Arkadaşlar yılbaşından hemen sonraki hafta içinde alıcam telefonu max. olarak 1400 liraya cıkabilirim aklımda 2 seçenek var şuanda g2 ve lumia 925 .. şimdi beklentilerim şunlar ;
batarya süresi uzun olsun ,
kamerası iyi olsun ,
internet performansı iyi olsun ,
oyun performansı iyi olsun ,
internete girip rahatlıkla dizileri filmleri izleyebileyim ,
ekranı renkleri tatmin etsin , ve
kesinlikle kasılma takılma sorunu yapmasın ..
aslında ilk tercihim g2 idi fakat android olması ve bundan 1 2 yıl sonra stabilite bozulması , kasma sorunu yapabilir korkusu var o yüzden de lumia 925 de ekledim listeme ama bu seferde az çeşitlilik olması ve internet izleyeceğim dizi film lerde sıkıntı çıkarabilecek olması ve rakibine oranla daha eski teknoloji kullanması ..
arkadaşlar konu ciddidir çok fazla tecrübem yok o yüzden burada yazdıklarınız benim açıdan kilit önem taşıyor o yüzden ciddi yorumlarınızı bekliyorum ..
şimdiden teşekkürler
batarya süresi uzun olsun ,
kamerası iyi olsun ,
internet performansı iyi olsun ,
oyun performansı iyi olsun ,
internete girip rahatlıkla dizileri filmleri izleyebileyim ,
ekranı renkleri tatmin etsin , ve
kesinlikle kasılma takılma sorunu yapmasın ..
aslında ilk tercihim g2 idi fakat android olması ve bundan 1 2 yıl sonra stabilite bozulması , kasma sorunu yapabilir korkusu var o yüzden de lumia 925 de ekledim listeme ama bu seferde az çeşitlilik olması ve internet izleyeceğim dizi film lerde sıkıntı çıkarabilecek olması ve rakibine oranla daha eski teknoloji kullanması ..
arkadaşlar konu ciddidir çok fazla tecrübem yok o yüzden burada yazdıklarınız benim açıdan kilit önem taşıyor o yüzden ciddi yorumlarınızı bekliyorum ..
şimdiden teşekkürler