Telefon Tavsiyesi Lg G2 Vs Nokia Lumia 925

Sponsorlu Bağlantılar

Linqs

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Vs Nokia Lumia 925
Arkadaşlar yılbaşından hemen sonraki hafta içinde alıcam telefonu max. olarak 1400 liraya cıkabilirim aklımda 2 seçenek var şuanda g2 ve lumia 925 .. şimdi beklentilerim şunlar ;
batarya süresi uzun olsun ,
kamerası iyi olsun ,
internet performansı iyi olsun ,
oyun performansı iyi olsun ,
internete girip rahatlıkla dizileri filmleri izleyebileyim ,
ekranı renkleri tatmin etsin , ve
kesinlikle kasılma takılma sorunu yapmasın ..

aslında ilk tercihim g2 idi fakat android olması ve bundan 1 2 yıl sonra stabilite bozulması , kasma sorunu yapabilir korkusu var o yüzden de lumia 925 de ekledim listeme ama bu seferde az çeşitlilik olması ve internet izleyeceğim dizi film lerde sıkıntı çıkarabilecek olması ve rakibine oranla daha eski teknoloji kullanması ..

arkadaşlar konu ciddidir çok fazla tecrübem yok o yüzden burada yazdıklarınız benim açıdan kilit önem taşıyor o yüzden ciddi yorumlarınızı bekliyorum ..

şimdiden teşekkürler :)

messevim

messevim

Üye
Kardesim bende senin gibi bu 2 telefon arasinda kalmistim. Bir hafta olmadi g2 alali. Tek birsey diyebilirim su ana kadar kuklandigim en muhtesem telefon.. gorenler hayran kakiyor.bu telefonu eline alip biraz kullsnmaya basladiktan sonra diger telefonlar gozunde bir hic olacak.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşlar yılbaşından hemen sonraki hafta içinde alıcam telefonu max. olarak 1400 liraya cıkabilirim aklımda 2 seçenek var şuanda g2 ve lumia 925 .. şimdi beklentilerim şunlar ;
batarya süresi uzun olsun ,
kamerası iyi olsun ,
internet performansı iyi olsun ,
oyun performansı iyi olsun ,
internete girip rahatlıkla dizileri filmleri izleyebileyim ,
ekranı renkleri tatmin etsin , ve
kesinlikle kasılma takılma sorunu yapmasın ..

aslında ilk tercihim g2 idi fakat android olması ve bundan 1 2 yıl sonra stabilite bozulması , kasma sorunu yapabilir korkusu var o yüzden de lumia 925 de ekledim listeme ama bu seferde az çeşitlilik olması ve internet izleyeceğim dizi film lerde sıkıntı çıkarabilecek olması ve rakibine oranla daha eski teknoloji kullanması ..

arkadaşlar konu ciddidir çok fazla tecrübem yok o yüzden burada yazdıklarınız benim açıdan kilit önem taşıyor o yüzden ciddi yorumlarınızı bekliyorum ..

şimdiden teşekkürler :)
Tam benlik konu olmuş yeni konuya gerek yok

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben olsam lumia 925 alırdım. Çünkü benim için farklılık, kamera, kasılma ve donma, ramde sorun çıkarmama önemli. 925 önerimdir.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
boran9999

boran9999

Üye
Kamera tartışılır kimine göre 925 iyi kimine göre G2 bana göre 925 sadece merceğinden dolayı geri kalan kısımlarıyla ilgili tartışmasız G2

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ben olsam lumia 925 alırdım. Çünkü benim için farklılık, kamera, kasılma ve donma, ramde sorun çıkarmama önemli. 925 önerimdir.
Aynen kardeşim bende ayni şekilde bu yuzden ya iphone yada wp alırım inşallah gelecek sefere yani bugun 1gb ramli bi 5s le 3gb ramli note3 kapisiyorsa demekki bu iosta bi hikmet var

Linqs

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar bu işlemci ve 2gb lik ram i ile g2 kasma sorunu ve stabiliteyi ilerideki güncellemelere rağmen koruyabilirmi ? bu telefonu çıktığından beri sanırım güncelleme gelmedi henüz ki açıkcası ben cok fazla güncellemeleri takip eden güncelleme yapan birisi değilim bu bi sıkıntı yaratırmı ?

boran9999

boran9999

Üye
peki arkadaşlar bu işlemci ve 2gb lik ram i ile g2 kasma sorunu ve stabiliteyi ilerideki güncellemelere rağmen koruyabilirmi ? bu telefonu çıktığından beri sanırım güncelleme gelmedi henüz ki açıkcası ben cok fazla güncellemeleri takip eden güncelleme yapan birisi değilim bu bi sıkıntı yaratırmı ?

Herkesin oldukca fazla üzerinde durduğu ios cihazda kullanıyorum G2 de 0 kasmayla oynadığım real racing3 maalesef S i cıkana kadar kral lakabı kondurulan iPhone5 de kasmalar yapıyor üstelik ilkel piksel sayısına rağmen.

Linqs

Üye
    Konu Sahibi
yani g2 beni 2 , 2.5 sene götürür diyorsun hocam ? kasma donma olmadan stabil bir şekilde ..

boran9999

boran9999

Üye
yani g2 beni 2 , 2.5 sene götürür diyorsun hocam ? kasma donma olmadan stabil bir şekilde ..

Teknolojide hiç bir şeyin garantisi yok 1 yıl önceki i5 kasma yapıyorken öyle bir oyun yaparlar işlemcisi grafik birimi kuvvetli cihaz satmak için yeni bir cihazda almak zorunda kalabilirsin her hafta yeni bir cihaz çıkıyor ama bu gün için en güçlü cihazlardan biride G2 yarın ne olur bilinmez. Güncellemelere fazla takılmamak lazım en önemli unsur donanımdır. Yoksa eski cihazları güncellersin olur biter :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle LG G2

Invoke

Invoke

Üye
G2

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
LG G2

1996yb

Üye
İşlemcisi android kesinlikle 2 seneye kalmaz kasar her oyunda benim telde android note 1 ilk zamanlarda çok hızlıydı şuan oyun performans yerlerde diyer özellikleri yüksek ama oyun sıkıntı bende yeni bişeyler almayı düşünüyorum.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
1. İşlemcisi android değil, krait 400. Zaten android diye işlemci yok =P
2. Bizim neredeyse 2 senelik(3.5 ay kaldı 2.seneyi tamamlamasına) 512mb ramli android neden kasmıyor?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kim ne derse desin android ios kadar olamaz bunu discovery kullanan olarak söylüyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Ama stabil daha kaliteli ama daha kullanışlı bence

Mesele orda zaten, "sence"...
Kaliteyi neye göre belirlediğimize göre değişir. Ayrıca kullanışlılıkta kişinin kullanışına göre değişir, ben kurculamak isterim sen her şey ekranda olsun dokunayım açayım, çıkayım istersin.

• Beğen