Telefon Tavsiyesi Lg G2 Ve Nexus 5 Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntısı olanlar da varmış abi? Onları nasıl yapacaz? :DHadi sen al da ist. bilişimden g2 sorun olmazsa ben de alırım :ehe
Soda icirip gazlarını alcaz :)
Tamam pazar akşamı haber bekle benden :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Luck Star

Luck Star

Üye
Sıkıntısı olanlar da varmış abi? Onları nasıl yapacaz? :DHadi sen al da ist. bilişimden g2 sorun olmazsa ben de alırım :ehe

abi kargo ile dedim zaten internnetten 1 ay beklersin gelcek diye. ürün iade yapmıyorlar.

bilisimport gayet güvenilir ama sadece internetten satıyor bide hangi garantiyi veriyor bilmiyorum

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
siz daha hızlı yazmışsınız ben sorucaktım slz cevapladıznınzbende tel alacam neyse ben çıkıyorum Goodby

Türe

Türe

Üye
abi nexus 5 'i boşver ya 2300mah batarya 'nın performansı ne kadar olabilir ki snapdragon 800 gibi bir işlemci kullanan telefon batarya da çok sorun yaratabilir ki ( bir gün degil yarım günü bile anca tamamlaya bilir kullanıma baglı olarak ) google fiyat düşük olsun diye zaten kamera(8mp), batarya(2300mah) , ekran gibi ( ekran 5.2 degil 4.95 inç nexus 5de ) usurları biraz törpülemiş... yani her türlü 3000 mah batarya ya 13mp optik sabitlemeli kamera ya sahip LG G2 almalısın ...
:ah

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Invoke ve Dede
Luck Star

Luck Star

Üye
BAŞARI, TELPA, KVK, GENPA, Teleservice, Netcell, Dora, Mobiltel, C5 Elektronik

bunlardan biri olması gerek LG G2 garantisi gerisi çöp sakın n11.com dan almayn fonotel delta bilişim veriyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
BAŞARI, TELPA, KVK, GENPA, Teleservice, Netcell, Dora, Mobiltel, C5 Elektronik

bunlardan biri olması gerek LG G2 garantisi gerisi çöp sakın n11.com dan almayn fonotel delta bilişim veriyor
Not alırım..

Luck Star

Luck Star

Üye

linkte distribütör garantili telefonlar var en ucuzu 1430 lira

edit: diğer verdiğim linkten farklı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus5in kamerasını ekranını nerde gördün ? Ayrıca tasarım kişiseldir g2 çok çirkin nexus5'in karizmasının çeyreği yok.
Bunu nexus kullanıcısı olarak değil bir daha ki cihazı iphone olacak biri olarak söylüyorum.

Nexus 4 kullandim kardesim.
Nexus 4 ün kamerasi ve ekrani tatmin edici degildi ...
G2 yi aldiktan sonra ben telefon falan kullanmamisim dedim ...

• Beğen

partyhard

Üye
G2 full hd bi cihaz. Ve nexus 4 multimedya yönünden çok rezil bu konuda haklısın. Hoparlöründen ses çıkmıyo. Ama nexus5 i görmeden böyle konuşmamak lazım. Çünkü nexus4'e kadar bütün nexusların multimedyaları fazlasıyla iyiydi(çıkış zamanlarına göre)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Luck Star

Luck Star

Üye

aahhaha g2 ye çirkin diyen kim ? . g2 çirkinse nexus takoz o zaman. androidlerde tasarım olarak bi note 3 güzel bide tabiki htc one <3

2300mA neye yeter ekran hem fiyat 1400+ çıkcak bakın görün

Türe

Türe

Üye
aahhaha g2 ye çirkin diyen kim ? . g2 çirkinse nexus takoz o zaman. androidlerde tasarım olarak bi note 3 güzel bide tabiki htc one <3

2300mA neye yeter ekran hem fiyat 1400+ çıkcak bakın görün
19 saat gibi bir süre veriyor daha nolsun ?

boran9999

boran9999

Üye
Arkadaşlar...

Dünyanın en iyi telefonu olan Galaxy Ace ile yollarımı ayırma kararı aldım :D

Çıktığı günden beri hastası olduğum Lg G2 ile tanıtımı yeni yapılan Nexus 5 arasında kaldım.
Telefonu ben kısa bir süre kullanıp eşime vereceğim.
Eşim için en önemli faktör kamera. Telefonlar zaten aynı sayılır herkes özellikleri biliyor az çok...
Rom atmam ve güncelleme çok sıkıntı değil.
Sizce hangisini almalıyım?

Sevgili kardeşim yaklaşık 50 gündür LG G2 kullanıyorum Şuan piyasada bulunan cihazların tamamına yakınını (Tamamı değil) G2 ile karşılaştırdım Sonuç;

1- Camera 10/8 Sensör olarak fazla ışık istiyor bu yüzden gece çekimleri sıkıntılı 2 puan bu yüzden kırdım. Gün ışığında oldukca tatminkar ve keskin görüntüler sunuyor neredyse Nikon D5200-18-55 kit lensle yarışacak kalitede Özellikle ''Çek netleştir'' denilen özellik inanılmaz başarılı

2- Ekran 10/10

3- Tasarım Göreceli bir kavram bana göre 10/9.5

4- Batarya 10/9.5

5- Donanım olarak ilgili arkadaşlarda fikir sahibi 10/10 Oyunlarda proğramlarda hiç bir sıkıntısını görmedim özellikle AutoCAD 360 da inanılmaz başarılı iPhone5 in 2-3 dakikada açtığı DWG dosyalarını 35-40 saniyede açıyor. Benim için işim gereği bu inanılmaz yararlı.

6- Ara yüz Göreceli ama Oldukca akıcı ve optimum benim kullanmadığım ama başkalarının kullanabileceği bir çok özellik barındırıyor.

7- Müzik kalitesi yeterli derecede kaliteli ses aralıklarına sahip beraberinde gelen kulaklık AKG Q 350 ile hemen hemen aynı kalitede neredeyse ses izolasyonu hariç kendi kullandığım SHURE SE425 e kafa tutacak pozisyonda alçak frekanslar hariç.
Müzik çalar olarak Neutron proğramını kullanıyorum. Dahil hoparlör vasatın üzerinde ama bir ONE değil.

Nexus'u videolardan vs incelediğim kadarıyla başarılı ama Camera ve batarya olarak sanırım sizi tatmin etmez. Yinede seçim sizin. Öğrenmek istediğiniz kafanızda soru işareti olan konular varsa izlenimlerimi paylaşabilirim . Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Neagf
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardeşim yaklaşık 50 gündür LG G2 kullanıyorum Şuan piyasada bulunan cihazların tamamına yakınını (Tamamı değil) G2 ile karşılaştırdım Sonuç;

1- Camera 10/8 Sensör olarak fazla ışık istiyor bu yüzden gece çekimleri sıkıntılı 2 puan bu yüzden kırdım. Gün ışığında oldukca tatminkar ve keskin görüntüler sunuyor neredyse Nikon D5200-18-55 kit lensle yarışacak kalitede Özellikle ''Çek netleştir'' denilen özellik inanılmaz başarılı

2- Ekran 10/10

3- Tasarım Göreceli bir kavram bana göre 10/9.5

4- Batarya 10/9.5

5- Donanım olarak ilgili arkadaşlarda fikir sahibi 10/10 Oyunlarda proğramlarda hiç bir sıkıntısını görmedim özellikle AutoCAD 360 da inanılmaz başarılı iPhone5 in 2-3 dakikada açtığı DWG dosyalarını 35-40 saniyede açıyor. Benim için işim gereği bu inanılmaz yararlı.

6- Ara yüz Göreceli ama Oldukca akıcı ve optimum benim kullanmadığım ama başkalarının kullanabileceği bir çok özellik barındırıyor.

7- Müzik kalitesi yeterli derecede kaliteli ses aralıklarına sahip beraberinde gelen kulaklık AKG Q 350 ile hemen hemen aynı kalitede neredeyse ses izolasyonu hariç kendi kullandığım SHURE SE425 e kafa tutacak pozisyonda alçak frekanslar hariç.
Müzik çalar olarak Neutron proğramını kullanıyorum. Dahil hoparlör vasatın üzerinde ama bir ONE değil.

Nexus'u videolardan vs incelediğim kadarıyla başarılı ama Camera ve batarya olarak sanırım sizi tatmin etmez. Yinede seçim sizin. Öğrenmek istediğiniz kafanızda soru işareti olan konular varsa izlenimlerimi paylaşabilirim . Saygılar
Eşim kamera konusunda çok titiz. Onun dışında telefona zaten aşığım :)
Yazı için teşekkür ederim. Artık eşim bunun kamerasını sana beğenmezse note3 alırım ona.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Eşim kamera konusunda çok titiz. Onun dışında telefona zaten aşığım :)
Yazı için teşekkür ederim. Artık eşim bunun kamerasını sana beğenmezse note3 alırım ona.
Note3 mü :aha:
Abi sen çıtayı baya yukarı çektin :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@boran9999

Gece çekimi derken akşam evdeki ampulün aydınlattığı gibi bir ortam mı bu?

boran9999

boran9999

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve Dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...