Olabilir abibence sen teli kullanıp yengeye verme nede olsa güncelleme alan bir cihaz işine yarar abi
![]()
Sen nabıyon? Kendine alıp ona veriyon
Olabilir abibence sen teli kullanıp yengeye verme nede olsa güncelleme alan bir cihaz işine yarar abi
![]()

Anıl abi bi yardım et alalım şu telefonu hacı abi. He hacı abiBen G2 tercih ederdim. Telefonu kullandım, hem performansı hem tasarımı oldukça iyi.

Abi sen emekli yoneticisin senin bu yaptigon ayip :-D senin bize sormadan seçmen gerekirdi :-DAnıl abi bi yardım et alalım şu telefonu hacı abi. He hacı abi
Diğer yorumları da görelim...
Abi ace bostaysa bana ver abi kurtar beni su 5800 dan :-DAbi sen emekli yoneticisin senin bu yaptigon ayip :-D senin bize sormadan seçmen gerekirdi :-D
Sana yakışmaz ace dünürAce'ı bana yollasana abi
G2![]()

Ace candır verememAbi sen emekli yoneticisin senin bu yaptigon ayip :-D senin bize sormadan seçmen gerekirdi :-D
Abi ace bostaysa bana ver abi kurtar beni su 5800 dan :-D

Kılıf olsa şöyle beyaz olanından hiç fena olmaz haniKesinlikle Lg G2 bence![]()

AdamsınZengin adamin hali bir baska![]()

Galiba bende g2 seçeceğim...eşiniz kullanıcaksa nexus 5 yakışmıcağını düşünüyorum, g2 ise resmen telefon aleminin emma stone'u, gerçekten güzel bir tasarımı var ben g2yi seçerdim (bendeki s3le g2yi takaslıcak varsa pm)
g2 nexus5param olsa g2 alıcam ama nexus 5i google destekliyor ama g2 alabilirsiniz çok şık telefon ve bir okadar donanımlı
Sizi dinlicemLG G2 almalısın abi telefon çok güzel seri kamerası 10 numara hiç bir sıkıntısı yok şarjı bir günü rahat çıkartıyor daha ne olsun![]()

Nerde dedin ben görmedimDaha önce de dedim dede ben nexus'u seçerdim![]()