Telefon Tavsiyesi Lg G2 Ve Nexus 5 Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elektr0

Elektr0

Üye
Ölmek için daha çok gencim :D

abi nexus 5 'i boşver ya 2300mah batarya 'nın performansı ne kadar olabilir ki snapdragon 800 gibi bir işlemci kullanan telefon batarya da çok sorun yaratabilir ki ( bir gün degil yarım günü bile anca tamamlaya bilir kullanıma baglı olarak ) google fiyat düşük olsun diye zaten kamera(8mp), batarya(2300mah) , ekran gibi ( ekran 5.2 degil 4.95 inç nexus 5de ) usurları biraz törpülemiş... yani her türlü 3000 mah batarya ya 13mp optik sabitlemeli kamera ya sahip LG G2 almalısın ...

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın galiba...

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Hayri KARALAR

Üye
Nexus 5'i arkadaşım düşünüyor. İnşallah güzel bir fiyatla gelir. Nexus hastalığı bir başkadır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexuslar hizli cihazlardir.
Bende nexus asiklarindan biriydim 1 ay oncesine kadar.
Nexus 4 de ki kronik hoparlor sorunu gorunce , yasayinca nexuslardan sogudum diyebilirim rahatlikla...

• Beğen
Tepkiler: Dede
Piton Şakir

Piton Şakir

Üye
Evettt bende yaza doğru bu 2 modelden birini almayı düşünüyorum. Hem o zamana fiyatı düşmüş eksiği akşağı gün yüzüne çıkmış olur.

Bende yeni konu açmaktansa bu konuya müdavim olayım ^^

Burada 2 modelinde iyi olduğunu görüyorum. N5 seriliğiyle ve güncelliğiyle. G2 batarya, kamera ve OTG ile hafıza yaratma seçeneğiyle öne çıkacak. (Benim için) 2 modelde yer yer birbirini ezebilecek kabiliyetlere sahip ve burada iyi model değil, kişiye göre iyi model vardır. Nexus serisinden bir telefon kullanıpta G2 alan birinin canı bir nebzede olsa N5 çekecek ve her güncelleme haberinde bir iç çekecektir. :)

Ben güncellemelerle ilgilenmeyen, daha çok medyatik olarak telefonla ilgilenen birine G2 öneririm. Fakat ben her zaman Nexus'a bakarken bardağın dolu tarafını gördüğüm için çok büyük bir etken olamdıkça exus'tan vazgeçmeyeceğim gibi görünüyor.

İnşallah Nexus şarj konusunda ölü olmaz. Çünkü batarya gömülü olduğu için batarya öldü yeni bir batarya alayım elde takayımda diyemeyeceğiz.

Son düzenleme:
  • Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Nexus 5 al bence.

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
yok abi lg g2 almalısın bence boşver nexus 5i :D

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
G2 yada s5 olur n5 pili kötü gibi

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Her iki telefonda da pil gömülü. Hiç kullanmadım daha önce. Telefon kilitlendi/dondu diyelim. Pil de çıkmıyor. Nasıl kapatıp açacağım?

ANIL

ANIL

Admin
Her iki telefonda da pil gömülü. Hiç kullanmadım daha önce. Telefon kilitlendi/dondu diyelim. Pil de çıkmıyor. Nasıl kapatıp açacağım?

Güç tuşuna basılı tutunca pil çıkmış gibi oluyor merak etme :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
LimePie

LimePie

Üye
aynen kapanmama gibi bir şansı yok telefonun bende kaç kere kilitlendi basılı tuttum hemen kapandı

partyhard

Üye
Nexus 5 al 6 ay güncelleme bekleme

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ekran olarak , kamera olarak , tasarim olarak bence G2 acik ara onde ...
Daha ne olsun.:)

• Beğen

partyhard

Üye
Ekran olarak , kamera olarak , tasarim olarak bence G2 acik ara onde ...
Daha ne olsun.:)
Nexus5in kamerasını ekranını nerde gördün ? Ayrıca tasarım kişiseldir g2 çok çirkin nexus5'in karizmasının çeyreği yok.
Bunu nexus kullanıcısı olarak değil bir daha ki cihazı iphone olacak biri olarak söylüyorum.

Invoke

Invoke

Üye

Onun kısayolu vardır, ben de mesela home düğmesiyle güç düğmesine basınca reset atıyor... :D Sende home yok ama başkasıyla tamamlamışlardır ya da sadece güç düğmesine basılı tutuyorsundur falan filan =P :DBu da kötü durmuyormuş aslında abi :D

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
ya abi o kitlenme olayı çok kötü ya hele pil çıkmıyosa

benim ipod touch 5 kitlendi. ekranda en parlaktaydı öyle kaldı cayır cayır yandı 2 saat boyunca. pilin bitmesini bekliycem sandım. ama tuşlarla yapılabiliyormuş reset. ama bişe diycem LG G2 de nasıl atcaz hiç bişe yok :(

Invoke

Invoke

Üye
ya abi o kitlenme olayı çok kötü ya hele pil çıkmıyosa

benim ipod touch 5 kitlendi. ekranda en parlaktaydı öyle kaldı cayır cayır yandı 2 saat boyunca. pilin bitmesini bekliycem sandım. ama tuşlarla yapılabiliyormuş reset. ama bişe diycem LG G2 de nasıl atcaz hiç bişe yok :(

Power tuşu arkada da tuşlar var. Onun yolu vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...