Püf Noktası Lg G2 Önizlenimlerim - Benzer Model Alıcaklar Içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Beleşçilik açısından acaip bir sistem dönüyor. O kadar kolay ki... :D
iosta da satın almadan yüklediğin uygulamayı açmak zor değil. :D pp25 akıyordu :D
Anlattım işte o şekilde usbden oyun olayı sıkıntı. Seni idare eder zaten 10gb bir şekilde. usbye ikinci plandaki şeyleri atacaksın. Bir oyunu bitirdin mi sileceksin, böyle idare edeceksin :D Ya da kıy paraya 32gb al =P az daha rahat edersin.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Beleşçilik açısından acaip bir sistem dönüyor. O kadar kolay ki... :D
iosta da satın almadan yüklediğin uygulamayı açmak zor değil. :D pp25 akıyordu :D
Anlattım işte o şekilde usbden oyun olayı sıkıntı. Seni idare eder zaten 10gb bir şekilde. usbye ikinci plandaki şeyleri atacaksın. Bir oyunu bitirdin mi sileceksin, böyle idare edeceksin :D Ya da kıy paraya 32gb al =P az daha rahat edersin.

bana aslında 2 side yetmiyor . o yüzden 16 gb alıyorum . bende şuan telefonlarda oyun yok ipod touch 5 - 32 gb var ve en büyük oyunlardan 2 tane yüklü onlarıda oynamıyorum bile nova 3 le real racing var ve fps düşmesi dönüşlerde kasma oluyor.

lg g2 yi alanlar genelde oyun için alıyor bense internet müzik film için alıyorum he tabi arada oyun oynarım da o kadar önemli değil önemli olan menülerde iphone gibi kasmasın yeter.

filme gelince usb de durur izleyince atarım bu kadar kolay . 10,860mb yer veriyor = 2-3 gb müzik olsa o şart :D kaldı 7.8gb onada 2 -3 tane en iyi oyun atsak onlarda 3,75gb tutsa diyelim her türlü 4gb yer kalıyor

benim için tek sıkıntı kamera videosu dakikada 200mb yiyor. uzun çekim yapcakken o büyük oyunların silinik olması gerekiyor :D :D yoksa oyun felan sorun değil . üniversiteye gidiyorum bırak oyunu kafamı kaşıycak vaktim yok şuan vizelere hazırlanırken cevap veriyorum aynı zamanda :)

Invoke

Invoke

Üye
hacı benim de vizelerim var gevşek gevşek yatıyom ya... napacaz =P :D
Neyse, uzun videonu çekersin sonra videoyu usbye atarsın işte =P

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
bana aslında 2 side yetmiyor . o yüzden 16 gb alıyorum . bende şuan telefonlarda oyun yok ipod touch 5 - 32 gb var ve en büyük oyunlardan 2 tane yüklü onlarıda oynamıyorum bile nova 3 le real racing var ve fps düşmesi dönüşlerde kasma oluyor.

lg g2 yi alanlar genelde oyun için alıyor bense internet müzik film için alıyorum he tabi arada oyun oynarım da o kadar önemli değil önemli olan menülerde iphone gibi kasmasın yeter.

filme gelince usb de durur izleyince atarım bu kadar kolay . 10,860mb yer veriyor = 2-3 gb müzik olsa o şart :D kaldı 7.8gb onada 2 -3 tane en iyi oyun atsak onlarda 3,75gb tutsa diyelim her türlü 4gb yer kalıyor

benim için tek sıkıntı kamera videosu dakikada 200mb yiyor. uzun çekim yapcakken o büyük oyunların silinik olması gerekiyor :D :D yoksa oyun felan sorun değil . üniversiteye gidiyorum bırak oyunu kafamı kaşıycak vaktim yok şuan vizelere hazırlanırken cevap veriyorum aynı zamanda :)

1 Dk./1080p 60 fbs ~ 230 Mb./ 1 Dk.1080p 30 fbs ~ 140 Mb. / 1 Dk. 720p ~ 85 Mb :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
hacı benim de vizelerim var gevşek gevşek yatıyom ya... napacaz =P :D
Neyse, uzun videonu çekersin sonra videoyu usbye atarsın işte =P

kütüphanede sabahlıyoruz valla :D

arkadaşta blackbery var ekran resmi çekme programını kullanırken gofret ısırır gibi ses çıkıyor herkesin dikkat 0 :D arada eyleniyoruz işte öyle. fena çakıcaklar vizede :(

donanımhaber incelemesinde 2 şey zoruma gitti

1)video çekerken sürekli autofocus yapıyor
2)snapdragon 800 ısındıkkça otomatik performans düşürdüğü için real racingde arasıra fps düşüyormuş ?

Invoke

Invoke

Üye
Youtube> LG G2 Real racing 3 gameplay with fps meter diye aratmak lazım.
G2yi izlemedim ama Z1de takır takırdı. G2de de öyledir.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Youtube> LG G2 Real racing 3 gameplay with fps meter diye aratmak lazım.
G2yi izlemedim ama Z1de takır takırdı. G2de de öyledir.

z1 le aynıda g2 nin kenarları ince elde kaba durmuyor çok rahat . ondan çok sevdim bide fiyat tabi :D

boran9999

boran9999

Üye
snapdragon 800 ısındıkkça otomatik performans düşürdüğü için real racingde arasıra fps düşüyormuş ?

Bu sorun INTEL I7 4960X'dede mevcut :)

Ben Real racing 3'ü severek oynuyorum sıkıntı yok emin olabilirsiniz

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun INTEL I7 4960X'dede mevcut :)

Ben Real racing 3'ü severek oynuyorum sıkıntı yok emin olabilirsiniz

kardeşim hazır lg g2 kullanan birini bulmuşken video çekerken oto focus yapıp duruyor kapatmak mümkünmü :D

boran9999

boran9999

Üye
kardeşim hazır lg g2 kullanan birini bulmuşken video çekerken oto focus yapıp duruyor kapatmak mümkünmü :D

Video'da manuel odaklama seceneği yok ama sizin dediğiniz gibi bir sorun yok bende yani olması gerekeni yapıyor merkez odaklamaya duyarlı ama çok fazla dinamik değil belki sizinki ses zoom u açık olabilir buda sanırım dediğiniz gibi sorunlara yol açabilir.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Video'da manuel odaklama seceneği yok ama sizin dediğiniz gibi bir sorun yok bende yani olması gerekeni yapıyor merkez odaklamaya duyarlı ama çok fazla dinamik değil belki sizinki ses zoom u açık olabilir buda sanırım dediğiniz gibi sorunlara yol açabilir.

hmm ben turkcell de test ettim sadece henüz almadım :)

kamerada nasıl bi yere dokununca görüntü ileri geri gider ya video çekerkende . hareket ettikçe odaklıyor. düz aynı yeri çekerken sorun yok

boran9999

boran9999

Üye
hmm ben turkcell de test ettim sadece henüz almadım :)

kamerada nasıl bi yere dokununca görüntü ileri geri gider ya video çekerkende . hareket ettikçe odaklıyor. düz aynı yeri çekerken sorun yok

Kamera olarak vasatın üstünde bir konuda bunu dile getirmiştim (LG G2 kullanıcıları 69 yada 70. sayfadaydı sanırım) DSLR ile kıysladığım 2 fotoğraf ama video konusunda az özürlüyor sevmiyorum video olayını o yüzdende incelemek hiç aklıma gelmedi :)

Link:Tavsiye - ★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★ | Sayfa 70

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Kamera olarak vasatın üstünde bir konuda bunu dile getirmiştim (LG G2 kullanıcıları 69 yada 70. sayfadaydı sanırım) DSLR ile kıysladığım 2 fotoğraf ama video konusunda az özürlüyor sevmiyorum video olayını o yüzdende incelemek hiç aklıma gelmedi :)

vasat mı ? :S iphone 4s -5 le kıyaslarsak ne kadar iyi ?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bir üsteki posttaki link e tıklarsanız fotoğraf kalitesini görebilirsiniz

gayet güzel ben beğendim . sadece gece çekimlerinde ışığı fazla toplamıyormuş kap kara odada lumia 1020 gündüz gibi çekiyor LG g2 de daha karanlık .

siz beğenmediniz galiba lg g2 kamerayı

boran9999

boran9999

Üye
gayet güzel ben beğendim . sadece gece çekimlerinde ışığı fazla toplamıyormuş kap kara odada lumia 1020 gündüz gibi çekiyor LG g2 de daha karanlık .

siz beğenmediniz galiba lg g2 kamerayı

Birde bu var : Lg G2 Antutu Skoru ( Stock Rom )

Gece çekimleri zordur ama denerim şimdi yanlız L1020 camera ağırlıklı bir cihaz mutlaka başarılıdır.

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
işte ne kadar iyi sevdinizmi sevmediniz mi anlayamadım süper bişey.

sevmediğiniz yönleri varmı

Benim marka bağımlılığım yok ihtiyacımı olması gerektiğinden fazla karşılıyor. Begenmediğim tek tarafı Artırılabilir hafıza desteğinin olmayışı en beğendiğim tarafı G2 ye rakip gösterilen ve maalesef G2 nin performansını gösteremeyen rakiplerinin yanındaki fiyat performansı. Bir örnek vereyim isterseniz; Ben ayrıca iphone5 kullanıyorum istanbul istinye parkta bir kafede otururken cihaz masa üzerinden yere düştü (70 cm) ön cam kırıldı ekran hasar gördü ayrıca kamerada hasar gördü sadece ekranın onarımına yanlış hatırlamıyorsam 730 TL verdim kamerayı yaptırmadım sebebi 2 sinin onarımının 1000-1200 TL civarında oluşuydu yani neredeyse 16 Gb LG G2 fiyatı siz karar verin beğenip beğenmediğime :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Benim marka bağımlılığım yok ihtiyacımı olması gerektiğinden fazla karşılıyor. Begenmediğim tek tarafı Artırılabilir hafıza desteğinin olmayışı en beğendiğim tarafı G2 ye rakip gösterilen ve maalesef G2 nin performansını gösteremeyen rakiplerinin yanındaki fiyat performansı. Bir örnek vereyim isterseniz; Ben ayrıca iphone5 kullanıyorum istanbul istinye parkta bir kafede otururken cihaz masa üzerinden yere düştü (70 cm) ön cam kırıldı ekran hasar gördü ayrıca kamerada hasar gördü sadece ekranın onarımına yanlış hatırlamıyorsam 730 TL verdim kamerayı yaptırmadım sebebi 2 sinin onarımının 1000-1200 TL civarında oluşuydu yani neredeyse 16 Gb LG G2 fiyatı siz karar verin beğenip beğenmediğime :)

beğenilmiyecek bi yanı yok :D ancak bi kaç kişi diyorki testler bütün modelleri geçiyor ama gerçekte öyle değil diyor bende karar vermemedim . bu kadar lg g2 ye baktım almaya giderim kafam bozulur s4 alırım :( pişman olmak istemiyorum en azından 1-2 sene götürür dimi beni telefona para vermek istemiyorum.

boran9999

boran9999

Üye
beğenilmiyecek bi yanı yok :D ancak bi kaç kişi diyorki testler bütün modelleri geçiyor ama gerçekte öyle değil diyor bende karar vermemedim . bu kadar lg g2 ye baktım almaya giderim kafam bozulur s4 alırım :( pişman olmak istemiyorum en azından 1-2 sene götürür dimi beni telefona para vermek istemiyorum.

Testler donanımın en vaz geçilmez değerleridir. Dikkat edin büyük markalar cihazları piyasaya sürmeden önce test sonuçlarını sızdırıyorlar S4 de bunu çok daha açıkca gördük 1 aya yakın aldığı skor sitelerde dolaştı durdu. Ne zamanki Sıkı bir rakip çıktı Hemen 3. dünya ülkeleri olarak gördüğü ülkeler için Anreo330,krait400 ve snapdragon800 üçlüsüyle revize ettiği cihazı üretti. Siz realist olun söylenenlere çokta kulak asmayın hiç bir güncelleme almasa bile 2 yıl cok rahat götürür sizi tabi sıkılmazsanız(Ben çabuk sıkılıyorum) :)

Üst Alt