Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★
Sponsorlu Bağlantılar
nefret46
Üye
Ocak şubat mart derken şimdi de nisanda diyorlar 4.4 güncellemesi için
Luck Star
Üye
Valla lg g pro 2 1700 1800tl civarinda çıkarsa ona geçmeyi düşünüyorum . Lg beni pişman etmedi ama yazılım konusunda geride kalıyor özellikle Türkiye ye gelmesi çok uzun sürüyor... lg teknik servisle konuştum ;en stabil ve en hatasız hale geldiğinde yayınlanıcak diyorlar 4.4.2 yi . Heralde fransa almanya da çıkan 4.4.2 ler çakma :/
Luck Star
Üye
4.4.2 geldi ama sunucuya baglanmiyor bende :/
avast
Üye
Geldimi suanda
Luck Star
Üye
Geldi
avast
Üye
Fark ne
Luck Star
Üye
4,4,2
avast
Üye
Performans olarak ozellik olarak ?
nefret46
Üye
bende gelmedi.. son sürüm diyor daha 4.2
Luck Star
Üye
Aynen bende de oyle diyo ama cogu kisiye gelmis turkiyede romdan farkediyomus
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Teknosa dan aldım bende. Gelen giden yok.
Luck Star
Üye
Gelen çok kisi var gözümle gordum okulda gelir yakinda bize , rom farkindan kaynaklaniyor , birde bende 10c var arkadas 10g den kit kata gecti nasil oluyo
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Bize ne zaman gelecek peki?
Luck Star
Üye
Lg canli sohbete sordum çok kisa zamanda gelcek dedi . Seri seri geliyormuş güncelleme . Buyuk ihtimalle gelmeyenlere ayni anda gelcek . Ben burdan yazarim geldigi an
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Çok iyi olur.
Yani bu ay içi gelir mi dersin. ?
Luck Star
Üye
Ay sonuna kapmaz bence. Ben lg canli sohbetteki adama baya kizmistim her ulkeye geliyor bize niye yok diye . Gecen arkadas almanya surumunu yukledi telefon kasmaya basladi ama tr ye gelen 4.4.2 de sorun yok. Bence haftaya gelicek.
Luck Star
Üye
.
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Tamam kardeşim. Eyvallah.
Hadi kolay gelsin .
Luck Star
Üye
Saolasin.
nefret46
Üye
G2 icin nexus 5 teması varmi ? Go, nova gibi launcherler uzerinden değil. Kendi icinde olan marshmalow temasi gibi? Arastirdim bulamadim ya da onereceginiz g2 icin tema yapma programi?