Telefon Tavsiyesi LG G2 Nasil bir telefondur hala alinabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
Neden iphone kullanıyosun o zaman ? Fanboy olduğumu neye göre belirledin ? 32 gb g2 fiyatınıda yazalım ekran sorununu da olur mu ?
Bende ekran sorunu olmadi dostum. Ayrica iphone kullanmiyrum o.nerden cikti:) g2 32 gb paralel ithalat 1050 tl ye kadar var. 1350tlde normal garantili daha ucuzuda vardir. z2 den iyi diyemem tabiki ama s3 neo filan s4 i ezer gezer

xmustx

xmustx

Üye
Bende ekran sorunu olmadi dostum. Ayrica iphone kullanmiyrum o.nerden cikti:) g2 32 gb paralel ithalat 1050 tl ye kadar var. 1350tlde normal garantili daha ucuzuda vardir. z2 den iyi diyemem tabiki ama s3 neo filan s4 i ezer gezer
Ondan gönderilerinin altında iphone ile gönderildi yazıyo :D ?

Polymath

Polymath

Üye
Ondan gönderilerinin altında iphone ile gönderildi yazıyo :D ?
Kardesim bilmiyorum hata vardir, iphone kullanmiyorum lg g2 var. Tapatalktan yaziyorum. Onunla ilgili bir sıkıntidir..

Duzelttim ayarlardan:)

xmustx

xmustx

Üye
:)

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: xmustx

rewaz

Üye
Lg türkdaki müadillerine göre fiyat ve stabilite olarak iyi. Hafiza kartı yok ama yandex disk işimi görüyor ve bu acıklarını multi paylaşım yolları ile kapatmışlar. Fakat tavsiyem Sahibinden com da htc bufteri s var. Bu tel türkiye girmedi. Parana göre sana tavsiye edilenleri solda sıfır bırakır. Ben garantisiz almam dersen. Benim lg g2 32 (teknosadan alınma) sana veriyim. Htc bufteri s ben alayım.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
G2 senin için iyi bir seçim olacaktır, gayet akıcı bir telefon. 5.0 ile G3 arayüzü gelecek yani cihaz akar. :D
Pardon M8 almışsın, daha iyi bir seçim olmuş. :D

rewaz

Üye
Lg türkdaki müadillerine göre fiyat ve stabilite olarak iyi. Hafiza kartı yok ama yandex disk işimi görüyor ve bu acıklarını multi paylaşım yolları ile kapatmışlar. Fakat tavsiyem Sahibinden com da htc bufteri s var. Bu tel türkiye girmedi. Parana göre sana tavsiye edilenleri solda sıfır bırakır. Ben garantisiz almam dersen. Benim lg g2 32 (teknosadan alınma) sana veriyim. Htc bufteri s ben alayım.
:alkis:alkisM8 hayırlı olsun çok iyi seçim:alkis:alkis

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaş M8 almış bile. Geç kaldın :D
@Nextman abi Konu :locked2: lütfen. Konu sahibinin işi görülmüştür :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Murat Alper

Murat Alper

Üye
hayırlı olsun güzel telefon m8 :ok2:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Zenfone 2 gelecek onu bekliyorum 4 gb rami var

xmustx

xmustx

Üye
@Nextman :naughty:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:locked:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:dayak::locked2:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
pozlarımızı verelim @Nextman gelmeden :ehe
:sirit:

0MG90

0MG90

Üye
:sirit:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hadi bakalım kasmışınız gülümsemeleri. :cool
Yeni telefonunuz hayırlı olsun :locked2:

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@, xmustx ve Enpatsu Shakugan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt