Telefon Tavsiyesi LG G2 Nasil bir telefondur hala alinabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Nasil bir telefondur hala alinabilir mi?
Arkadaslar haftalardir telefon arastiriyorum ve sonunda lg g2 cok cazip geldi ben telefonu aktif kullanan bir insanim surekli sosyal medya, oyun icin kullanirim yani performansina da bakarsak lg g2 cok hosuma gitti maddiyat bakimindan beni zorlayacak ama alabilirim. sizce hala alinabilir mi? Almali miyim?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Boşuna Paranı Ziyan Etme Git Sony Seç

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive, Dede ve xmustx
avast

avast

Üye
Alınabilir donanımı iyi

xmustx

xmustx

Üye
Yok pişman olma ve demode bi cihaz olmasına az kaldı..

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
xperia z2 ve z3ler maddiyatımı aşıyor o yüzden sony bakmadım.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
bir de şu an elimdeki cihaz s3 mini ve bildiginiz üzere kafayı yedirten bir telefon. kasmalarıyla. kasasının dandikliğiyle falan uğraşamıyorum artık

xmustx

xmustx

Üye
Hafıza az hafıza kartı takamıyosun.ekranda kronik sarı leke oluşuyor.memnun değil pişman olmamaya da bak
Paranda yetmiyosa s3 neo alabilirsin

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza az hafıza kartı takamıyosun.ekranda kronik sarı leke oluşuyor.memnun değil pişman olmamaya da bak

samsung düşünmüyorum yorumunuz için teşekkür ederim

avast

avast

Üye
Ha şi
mdi g2 almasın s3 neo mu alsın el insaf donanım olarak uçuk fa var snapdragon 800 ve adreno 330 2.3 ghz sen s3 neo s4 s5 mini falan alacağına g2 32gb al

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
cici60

cici60

Üye
z2 1300 civarı çıkabilirsen z2 alderim ama bütceni bilmem 2 cihazda piyasanın en iyi özelliğe sahip en ucuz cihazları
g2 32 1050tl civarı nette var ayrıca 100tl para puan veriyor kardeşim 32 gb modelini 1050tl aldı 100 tl para puan verdi 950 liraya geldi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Paran yetebilirse z2 yetmezse kesinlikle z1 al daha iyidir g2 den

avast

avast

Üye
Ne fark eder kardeşim telefonu 170 dereceden mi kullanıyorsun. Düz bakınca ikisi de aynı. Bir ekran yüzünden 400 lira fazla verilmez bana göre
Renk farkları var derece önemli olmasa bile tutmadığı için bir üst modeline ips koydular :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Renk farkları var derece önemli olmasa bile tutmadığı için bir üst modeline ips koydular :D
Pek fazla fark görmedim ben etrafımda z2 ve z1c kullananlar var. Tamam dikkat edince az fark olduğu belli oluyor ama dediğim gibi x-reality ikisinde de var sadece ekran yapıları farklı. O da dediğim gibi bana göre 400 lira etmez :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Alınabilir tabiki S800 öyle eski bi platform değil Şuan piyasadaki üst modeller bile S800 kullanıyor amiral gemileri S801 kullanıyor aralarında dağlar filanda yok.Ayrıca sony al diyen bi arkadaş vardı fakat bu sefer hiç susasım yok şöyle bi özellikleri karşılaştırırsak
Z2 S801-AB Kullanıyor 2,3Ghz-4 Çekirdek
G2 S800 2,26Ghz-4 Çekirdek
Z2 3GB Ram
G2 2GB Ram
Z2 Adreno 330 Gpu
G2 Adreno 330 Gpu
G2 5,2 inç 1080p Ekran
Z2 5,2 inç 1080p Ekran
Burdaki bilgileri karşılaştırırsak,çoklu görev dışında performans olarak G2 nin bi eksiği yok yani ölü bir telefon değil eski olabilir,performans olarak verdiğin fiyata alacağın performans gayette iyi ben burda cihazların performans kısmını karşılaştırdım,kasa-yazılım desteği-kamera-ses gibi konularda sony daha iyi olacaktır eminimki fakat fanboyluğa gerek yok arkadaşım bütçen ona yetiyorsa gayet iyi telefon.
Böyle bi tavsiye olamaz S3 Neo almayın aldırmayın performans vs olarak alınmayacak telefonlar bunlar ayrıca G2 ye alternatif bile olamaz bu telefon lütfen mantıklı konuşalım,dediğiniz sorunlar kronik ilk serilerin hepsinde oluyor bana kusursuz telefon çıkaran bi marka söyleyebilirmisin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve caps6
xmustx

xmustx

Üye
Ha şi
mdi g2 almasın s3 neo mu alsın el insaf donanım olarak uçuk fa var snapdragon 800 ve adreno 330 2.3 ghz sen s3 neo s4 s5 mini falan alacağına g2 32gb al
Biz g2 ile s3 neo kıyaslaması yapmıyoruzki? Parası yeterse alır?
Kardeş ben s3 kullandım fakat lg g2 nin hali de belli ;) bu arada artık note 3 kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt