Alınabilir tabiki S800 öyle eski bi platform değil Şuan piyasadaki üst modeller bile S800 kullanıyor amiral gemileri S801 kullanıyor aralarında dağlar filanda yok.Ayrıca sony al diyen bi arkadaş vardı fakat bu sefer hiç susasım yok şöyle bi özellikleri karşılaştırırsak
Z2 S801-AB Kullanıyor 2,3Ghz-4 Çekirdek
G2 S800 2,26Ghz-4 Çekirdek
Z2 3GB Ram
G2 2GB Ram
Z2 Adreno 330 Gpu
G2 Adreno 330 Gpu
G2 5,2 inç 1080p Ekran
Z2 5,2 inç 1080p Ekran
Burdaki bilgileri karşılaştırırsak,çoklu görev dışında performans olarak G2 nin bi eksiği yok yani ölü bir telefon değil eski olabilir,performans olarak verdiğin fiyata alacağın performans gayette iyi ben burda cihazların performans kısmını karşılaştırdım,kasa-yazılım desteği-kamera-ses gibi konularda sony daha iyi olacaktır eminimki fakat fanboyluğa gerek yok arkadaşım bütçen ona yetiyorsa gayet iyi telefon.
Hafıza az hafıza kartı takamıyosun.ekranda kronik sarı leke oluşuyor.memnun değil pişman olmamaya da bak
Paranda yetmiyosa s3 neo alabilirsin
Böyle bi tavsiye olamaz S3 Neo almayın aldırmayın performans vs olarak alınmayacak telefonlar bunlar ayrıca G2 ye alternatif bile olamaz bu telefon lütfen mantıklı konuşalım,dediğiniz sorunlar kronik ilk serilerin hepsinde oluyor bana kusursuz telefon çıkaran bi marka söyleyebilirmisin.