z2 1300 civarı çıkabilirsen z2 alderim ama bütceni bilmem 2 cihazda piyasanın en iyi özelliğe sahip en ucuz cihazları
g2 32 1050tl civarı nette var ayrıca 100tl para puan veriyor kardeşim 32 gb modelini 1050tl aldı 100 tl para puan verdi 950 liraya geldi
Neden iphone kullanıyosun o zaman ? Fanboy olduğumu neye göre belirledin ? 32 gb g2 fiyatınıda yazalım ekran sorununu da olur mu ?G2 32 gb var, cok memnunum. Performans olarak mukemmel, android 5 alcak neden demode olsun ki?? Fanboylari bosver. G2 iyidir.
Bekadara aldınIkinci el htc one m8 aldim arkadaslar bugun. Ne cok karar degistirdim degil mihepinize tesekkur ederim yorumlar icin
Hayırlı olsun1400 4 aylik faturali garantili cihaz
mesela htc ses konusunda sony dayaniklilik ve kamera sensoru, lg ekran kalitesi ve yuksek kapasiteli li-polimer batarya gibi
Benim G2 en guncel antutu puani, yani telefon hala canavar, ayrica telefonu gecen 30 ocakta aldim temiz kull sonra kolay kolay yavaslamaz, bnce hala alinabilir, sony ve htc de iyidir bu markalari one cikaran uc ozellikler var bu ozelliklere gore secimini yapmesela htc ses konusunda sony dayaniklilik ve kamera sensoru, lg ekran kalitesi ve yuksek kapasiteli li-polimer batarya gibi

Hayırlı olsun güle güle kullanIkinci el htc one m8 aldim arkadaslar bugun. Ne cok karar degistirdim degil mihepinize tesekkur ederim yorumlar icin

Dostum panel konusunda lg ve sony iyi, htc biraz sonuk kaliyo arkadasta htc var, lg g2 de ips plus lcd kullanirken sony z3 ips lcd kullaniyo arasinda belki belirgin fark yoktur zaten 3 unun arasinda belirgin fark yoktur ama teknik olarak biraz sivriliyor lg, htc super lcd3 kullaniyomus bu aradaLG ekran kalitesi mi? Sony ve HTC 'nin ekranı dandik mi yani? LG'yi öne çıkaran bir şey yok. Çakma touchwizi, dandirik kasası ve farklı şekilde konumlandırılmış tuşlarıyla ve tabiki uygun fiyatıyla birden yükseldi.
Alınır mı? Alınabilir tabi, kötü cihaz değil ama ben olsam N5 alırdım. Yakında G4 haberleri de gelir.
Aaaa M8 alan kişi ile konuyu açan kişi aynıymış.
Çok iyi tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun. Konu bitmiş. @Nextman
BekliyoruzTesekkur ederim arkadaslar antutudan 30000 civari aldim ama bir ara fab.ayarlarina donup deneyecegim bir de.