İstek LG G2 mi Nexus 5 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
lg g2 yada nexus 5
Hangisini almalıyım sence lg g2 mi yoksa nexus 5 mi? Ben pil ömrü bakımından uzun gitsin istiyorum çünki günde en az 6 saat wifi acık whatsapp ta takılıyorum.Ayriyetten telefon bir süre sonra donma yapmasın istiyorum

lg g2 nin bataryayı bozmadığın sürece şarjını bitirmek için çok uğraşırsın babam fazla girmiyo 3 günde %50lerde oluyo şarj ama batarya bozulursa değiştirme şansın yok mecbur garantiye vercen

Tepkiler: SadikCankurt
    Konu Sahibi
lg g2 nin bataryayı bozmadığın sürece şarjını bitirmek için çok uğraşırsın babam fazla girmiyo 3 günde %50lerde oluyo şarj ama batarya bozulursa değiştirme şansın yok mecbur garantiye vercen
baataryanasıl bozcamki, yani çabukmu bozuluyo??

Superfan

Üye
Sen daha fazla bekleme Nexus 5 al.

Telefon donma yapmaz ikiside yapmaz merak etme. Ama wife sürekli açık nette gezmeye ikiside fazla dayanmaz hiç bi akıllı telefon dayanmaz

Tepkiler: B.A.R.O.N
Huyunu öğrendikten sonra ne zaman biteceğini oğrenirsin zaten. İkiside bi günü çıkarır rahat

Konu Sahibi
Huyunu öğrendikten sonra ne zaman biteceğini oğrenirsin zaten. İkiside bi günü çıkarır rahat
tmm saolbaatryadan korkmam şey yüzünden benim şimdiki telefonum s3 mini ondan baatryaya taktım bu kadar şimdiki telimde su gibi içiyor şarjı

Bunlardaki işlemci telefon beklemedeyken emmez şarjı. Bende g2 alcaktım banada 1600 dendi o yüzden nexus 5 aldım. Ikisinide tavsiye ederim

messevim

Üye
G2 Wİ-Fİ de şarjı neredeyse koklayarak harcar. Bir günü çok rahat bir şekilde çıkarabilirsin.

Wife açık nette gezerken falanmı birgün gidecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...