Karşı tarafın yaptığı bu kadar yanlış hareket ve yalan dolandan sonra(tabii bende dersimi almış bulunmaktayım.Şöyle bir karar aldım durumu adaletli hale getirmek için;
Eleman pazar günü gelecek,cihazın kutusunu garanti kağıdını alacağım + ona verdiğim kulaklığıda alacağım.Konu kapanmış olacak...Bu ona ders olsun.
Çünkü bu kadar pişmişlik,afedersin döneklik,yalan dolan fazla....
Benim sinirlendiğim nokta bu aslında işte;NETLİK YOK anladın mı?Ben zaten takas esnasında tüm opsiyonları kendisine sunmuşum,onunda kalkıp bana şunu demesi gerek;''ya kardeşim bir yola girdik ben kabul ettim ama cihazın aslında durumu bu'' gibi...
Ama ben bu kadar net ve hassas davranırken o kalkıp alavare dalavare işlerine girerse işler değişir.Ne opsiyon kalır ne prosedür!!
Cihazın garantisi yok demesi,tamam kutuyu gönderiyorum diyerek devamında 90 derece dönmesi yan yattı çamura battı v.s hepsi beni caydırıp cihazı alabilmek için.Çünkü değiştirdiğine pişman.Sorun alışamaması v.s değil kesinlikle
Neticede iki tarafın rızası ile gerçekleşmiş bir konu eşitliğin bir şekilde sağlanıp konunun kapanması gerek değil mi?
Nihayetinde ne anladık bu işten;HERZAMAN Kİ GİBİ KİMSEYE GÜVENMEYECEK VE GÜVENECEĞİMİZ İNSANLARI ÇOK İYİ SEÇECEĞİZ.