★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
Arkadaşlar birkaç sorum var yanıtlarsanız memnun olurum.

1. Telefondaki lg backup ile alınan yedek ve lg pc suit ile alınan yedek arasında fark var mi?
2. Factory reset ile atılan format yada ayarlardaki fabrika ayarlarına dönünce telefonun pili zarar görür mü? Çünkü format öncesi %70 75 olan şarj format sonrası %100 olmuştu ve sanki çabuk gitti gibime geldi 2 saatlik ekran süresi aldim?
3. Lg suit yedekleme geri yuklerken telefon yeniden başlatılıyor bölümünde takılı kalıp "yedekle'nin kurtarma moduna geçişi başarısız " diye hata vermesinin sebebi nedir?
Halen cevap bekliyorum...

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Karşı tarafın yaptığı bu kadar yanlış hareket ve yalan dolandan sonra(tabii bende dersimi almış bulunmaktayım.Şöyle bir karar aldım durumu adaletli hale getirmek için;

Eleman pazar günü gelecek,cihazın kutusunu garanti kağıdını alacağım + ona verdiğim kulaklığıda alacağım.Konu kapanmış olacak...Bu ona ders olsun.

Çünkü bu kadar pişmişlik,afedersin döneklik,yalan dolan fazla....

Benim sinirlendiğim nokta bu aslında işte;NETLİK YOK anladın mı?Ben zaten takas esnasında tüm opsiyonları kendisine sunmuşum,onunda kalkıp bana şunu demesi gerek;''ya kardeşim bir yola girdik ben kabul ettim ama cihazın aslında durumu bu'' gibi...

Ama ben bu kadar net ve hassas davranırken o kalkıp alavare dalavare işlerine girerse işler değişir.Ne opsiyon kalır ne prosedür!!

Cihazın garantisi yok demesi,tamam kutuyu gönderiyorum diyerek devamında 90 derece dönmesi yan yattı çamura battı v.s hepsi beni caydırıp cihazı alabilmek için.Çünkü değiştirdiğine pişman.Sorun alışamaması v.s değil kesinlikle

Neticede iki tarafın rızası ile gerçekleşmiş bir konu eşitliğin bir şekilde sağlanıp konunun kapanması gerek değil mi?

Nihayetinde ne anladık bu işten;HERZAMAN Kİ GİBİ KİMSEYE GÜVENMEYECEK VE GÜVENECEОİMİZ İNSANLARI ÇOK İYİ SEÇECEОİZ.
Valla konundada son mesajını okdum adam resmen bu işi piyasaya dökmüş gibi davranmış hemen senn teli satmak istemiş flan bence verme telefonu geri garantlide çkmış zaten olmuş btmiş ki zaten mahkemeyede gitsen seni magdur ve haklı görecektir.

Son düzenleme:
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Halen cevap bekliyorum...
3 . Srunu bilemicem ama 1. Sorunda fark olacagını sanmıyorum şahsen çünkü bende lg backup kulanırım hep 2. ncisi ise bende bikaç defa factory reset yaptım ama perfrmans pil yane aynı performans belki senin bataryan problemlidir ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
arkadaşlar g2 de bu arkadaki tuş ve kamera çevresinde ki çelik görünüm neyin nesidir ?

Bu başka versiyon kardeşim D802 diyede gecmiyor verizon yada kore versiyonuydu galiba bu

marist

marist

Üye
3 . Srunu bilemicem ama 1. Sorunda fark olacagını sanmıyorum şahsen çünkü bende lg backup kulanırım hep 2. ncisi ise bende bikaç defa factory reset yaptım ama perfrmans pil yane aynı performans belki senin bataryan problemlidir ?
Cevap için çok teşekkür ederim :)
1. Soruyu sormamin amacı ben hem lg backup hemde pc suit ile yedekleme aldım format sonrası lg backup yedegini geri yukledim diğeri aynı ise suiti geri yuklemeyeyim.

Pilde sorun olmadigini nasil anlarım?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Cevap için çok teşekkür ederim :)
1. Soruyu sormamin amacı ben hem lg backup hemde pc suit ile yedekleme aldım format sonrası lg backup yedegini geri yukledim diğeri aynı ise suiti geri yuklemeyeyim.

Pilde sorun olmadigini nasil anlarım?
Galiba gizli menüden bakılıyıdu ona ama hatrlamıyorum ama sen bence bdaha bak aynı sorun sorun olursa bildrrsin servise belki telefon anlık yalpalamış olabilir

marist

marist

Üye
Galiba gizli menüden bakılıyıdu ona ama hatrlamıyorum ama sen bence bdaha bak aynı sorun sorun olursa bildrrsin servise belki telefon anlık yalpalamış olabilir
Peki ama ben mi çok kafaya takiyorum yoksa gerçekten mi sorun var anlamıyorum sanki sarjim çabuk gidiyor hele ki paket veri ve clash of clans oldu mu birden iniyor kademeler. 2 saat ekran süresi alıyorum [emoji20]

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Valla bence az ben en ygun kulanımda 3.5 4 saat cok cok rahat süre alıyorum

marist

marist

Üye
The SLayeR

The SLayeR

Üye
İste coc oynamasam bende hemen hemen öyle alıyorum ama paket veri + online oyun oldu mu şarj su gibi akıyor.
İşte bnmki tam tersi çok oynarsam öle gdiyor 3.5 4 saat yne

Sucrofe

Sucrofe

Üye

İnşallah dedikleri gibi olur.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
Sucrofe

Sucrofe

Üye
G3'e Nexus'lardan bile önce Android L güncellemesi geldiği için biraz umudum var benim.

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
G3'e Nexus'lardan bile önce Android L güncellemesi geldiği için biraz umudum var benim.
Evet bu umut veriyor zaten kimi yerlerde anlaşmaya göre ilk lg frmasının lollipop vereceği söyleniyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ilk guncelleyen olmak onemli degil onemli olan stabil bir sisteme guncellemek.Malum 5.0 koklu degisiklikler iceriyor hatalarla ugrasmaktansa acele etmemek lazim

• Beğen
Tepkiler: Jagu@r

saylhamiosun

Üye
İlkokuldayken yıldızlı 5 almak için çabalardık,yıl oldu 2014 şimdide lolipop 5 için aynı çabayı sarfediyoruz.Zaman ne çabuk akıyor.

• Beğen
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ben lg türkiyeye inanmıyorum baştan sagmacı hepsiki en azından türkiyeye gelmesi ocak sonunu rahat bulur
G3 teki arayüzü g2 ye ayarliyacaklar yazılım hazır zaten. Geciktirmeden vermeleri lazım aslında.
Ama aralık sonu lg Türkiye den beklenmeyen bi şey olur. İş biraz sarkabilir. Verdik verecez derken Şubat ı bulabilir belkide dediğin gibi.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben de öyle alıyorum.

Üst Alt