The SLayeR
Üye
Kardeşim almanya romu inikte nasıl flaşlarım offline olmalıymış galiba çünkü hata veriyo hep normal flash toolla yaparken
Kullandığım stock rom bu.
Kardeşim almanya romu inikte nasıl flaşlarım offline olmalıymış galiba çünkü hata veriyo hep normal flash toolla yaparken
Kullandığım stock rom bu.
Eyvallah kardeşim sırf erken güncelemlr için gecicem bu gdşleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cepten inmiyor illa uraştırcak pc yle![]()
saatin üstüne kulaklık binmiş :/Avrupa galiba.
durum çubuklarıdır ekranı gösteren tabi dikkat ederimOna mı dikkat ettin?O ROM'un özelliği değil, GravityBox ile kendim ayarladım. Oluyor öyle.

ayrıca benimki 32 gb hafıza bi sorun olmaz demi ?Evet çok oynuyorum maalesefÇok fazla oynuyorsun sen o oyunu, şarjdan pek bir şey bekleme. Ben de oynuyorum, dışarıdayken mobil veriyle evdeyken Wi-Fi ile; yine de en az 4 saat ekran süresi alıyorum. Parlaklık genelde %40, fazlası gözümü alıyor.
Şimdiki ekran sürem en az 4 saat ekran süresi aldığımın da göstergesi
Eğer en iyi şarj süresini istiyorsan download moddan Almanya'nın son sürümünü flashlayabilirsin, garantiyi de öldürmez. Root varsa CM ROM'u atabilirsin.

bence bırak kardeşim böle oyunlar hem tele hem bataryaya zarar bende bıraktım çoğu bu tarz oyunu yarıdaEvet çok oynuyorum maalesef
Sen ne kadar arayla oynadın ki bu kadar ekran süresi aldın?
Bu arada ben paket veri ile hiç oyundan çıkmadım sürekli açıktı öyle 2 buçuk ekran süresi aldım normal mi yoksa fazla mi gidiyor? Yani hiç çıkmadım oyundan. Bide paket veri ve opera dan internete girdim bir iki defa clasha girdim 5 dk falan ekran süresini 4 almıştım. Durum böyle bu oyun mahfedecek bizi herhalde nasil bulaştım anlamadım ki![]()
Stock recovery? Anlamadım.rootu kaldırırm supersudansen her ne kadar sevmesende
ha bu arada almanya romunu flaşlayınca twrp değilde stock recovery olsun istiyorum ?
Girip savaş yapıyorum, klandakilerle sohbet edip çıkıyorum. Askerler hazır olunca ve kalkan az kalmışken veya yokken bir daha girip savaş yapıyorum. Öyle işte. En az 4 saati görüyorum ama dışarıdayken mobil veri kullanıyorum, okul saatlerinde yani. Evdeyken Wi-Fi.Evet çok oynuyorum maalesef![]()
Sen ne kadar arayla oynadın ki bu kadar ekran süresi aldın?
Bu arada ben paket veri ile hiç oyundan çıkmadım sürekli açıktı öyle 2 buçuk ekran süresi aldım normal mi yoksa fazla mi gidiyor? Yani hiç çıkmadım oyundan. Bide paket veri ve opera dan internete girdim bir iki defa clasha girdim 5 dk falan ekran süresini 4 almıştım. Durum böyle bu oyun mahfedecek bizi herhalde nasil bulaştım anlamadım ki![]()