Buraxlive
Üye
Arkadaşlar iki gün boyunca kullandım telefonu 8 saat ekran süresi aldım dün gece. 7 aylık telefon. Full şebeke interneti ile geziyorum telefonda 8 saatin 7.30 saati internette gezinmedir başka bir şey için kullanmıyorum zaten telefonu belki 10-15 dakika telefon görüşmesi . Son zamanlar sarjim benimde kötü gidiyordu bazen 4 bazen 5 bazen 6 saat alıyordum en fazla. fakat bi kac şeyi düzelttikten sonra iyi gitmeyi başladı.
LG G2 şarj artık eskisi gibi gitmiyor diyenlere çözüm:
-telefonu daima kapalı sarj edin cok önemli, aldığımdan beri hep kapalı sarj ediyorum fakat gece 11de takar sabah 7 de alirdim. Böyle yapmayın 3 - 3.30 saat kapalı sarj edip öyle alın.
-Telefonu Çift mod yada wcdma da tutmayın GSMe alın sadece.
-Ekran parlaklığını %50 ye alıp otomatik yapın. (etki ediyor)
-Ayarlardan kullanmadığınız işinize yaramayan ne kadar uygulama varsa devre dışı bırakın.
- Ayarlar mobil veriden int. girmesini istemediğiniz uygulamaları engelleyin.
-Asla ve asla Du speed boster, clean master virüs programı, batarya programi vs. sakın yüklemeyin.
Özellikle şebeke de çok fark ediyor GSM de kullanın mümkünse.
LG G2 şarj artık eskisi gibi gitmiyor diyenlere çözüm:
-telefonu daima kapalı sarj edin cok önemli, aldığımdan beri hep kapalı sarj ediyorum fakat gece 11de takar sabah 7 de alirdim. Böyle yapmayın 3 - 3.30 saat kapalı sarj edip öyle alın.
-Telefonu Çift mod yada wcdma da tutmayın GSMe alın sadece.
-Ekran parlaklığını %50 ye alıp otomatik yapın. (etki ediyor)
-Ayarlardan kullanmadığınız işinize yaramayan ne kadar uygulama varsa devre dışı bırakın.
- Ayarlar mobil veriden int. girmesini istemediğiniz uygulamaları engelleyin.
-Asla ve asla Du speed boster, clean master virüs programı, batarya programi vs. sakın yüklemeyin.
Özellikle şebeke de çok fark ediyor GSM de kullanın mümkünse.