★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Hangi ROM bu? Link atarsan makbule geçer.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hangi ROM bu? Link atarsan makbule geçer.
:) Görünüm konusunda yine sıkıcı felan diyeceksin biliyorum ama biraz kurcaliyacaksin temalar bölümünü , internetten de çeşitli şeylerle istediğin hale sokarsin cihazı :)

CyanogenMod 11 Snapshot M12

Ekleme: Bu arada ART modunda kullanıyorum... Halen 4.4.4 daha 5.0 çıkmadı

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve Sucrofe
Luck Star

Luck Star

Üye
Mesaja ekleme yaptım bir de simdi pil durmunu atmak istedim. Youtubedan yaklaşık yarim saat video izledik durum bu

Sucrofe

Sucrofe

Üye
:) Görünüm konusunda yine sıkıcı felan diyeceksin biliyorum ama biraz kurcaliyacaksin temalar bölümünü , internetten de çeşitli şeylerle istediğin hale sokarsin cihazı :)

Denerim. :) Google uygulamaları içinde var mı yoksa ayrıyetten gapps mı yüklemem lazım? Gapps yüklemek lazımsa onun da linkini alabilir miyim? Zahmet veriyorum ama kusra bakmazsın inşallah. [emoji4]

Luck Star

Luck Star

Üye
Denerim. :) Google uygulamaları içinde var mı yoksa ayrıyetten gapps mı yüklemem lazım? Gapps yüklemek lazımsa onun da linkini alabilir miyim? Zahmet veriyorum ama kusra bakmazsın inşallah. [emoji4]
Estağfirulllah ne zahmeti google uygulamaları içerisinde yok malum ROM 230mb :)

Gapps linki olarak ben hep burayı kullanıyorum en full olanı yukluyorum telefon nexus gibi oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Valla şu lolli geç gelirse bende girecem rom işlerine skıldm önceden skılıdkça degiştrrdim eski telefonda

The SLayeR

The SLayeR

Üye

Durum çubugu bile şekil yaw

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Valla şu lolli geç gelirse bende girecem rom işlerine skıldm önceden skılıdkça degiştrrdim eski telefonda
Aynen lolipop gelecek diye bekliyorum yoksa yükleyeceğim bir rom.
Eskisinde 2 güne bir rom değiştirdiğim için rom işlerine bulaşmak istemiyorum
Lolipop gelse baya bi süre idare eder :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bende niye böyle o zaman :(
Oyun ve paket veri sonuç ;

Clash mi oynuyorsun yoksa? Bide telefonun kendi rom u mu?
Aslında bakıyorumda clash oynayanların cgu batryadan şikayetciler batarya öldrür yaw o oyun :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Aslında bakıyorumda clash oynayanların cgu batryadan şikayetciler batarya öldrür yaw o oyun :)
Bataryayi da öldürür ekranda sarılık da çıkarır acayip isindiriyor o oyun :) şarj canavarı ben bıraktım 8lv town herşey full 90lv din :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu arada benim şarj daha bitmemiş halen %22 :) art ve cm 11 çok güzel :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Dostum peki bi bug falan varmı?
Bug felan yok knock on dahil çalışıyor her özellik tek bir şeyi farkettim ama çok nadir oluyor. Ayarlardan durum çubuğundaki saati ortaya aldım ben bazen ortadaki saat kayboluyor ama geri geliyor sonra nedenini çözemedim ama çok nadir oluyor . 2 aydır kullanıyorum sıkıntısı yok . 3 modu var tasarruf dengeli ve performans bunlara gore işlemci hızı ayarlıyor şarj tasarrufu sağlıyor . tasarruf 1.5ghz civarları tek veya 2 çekirdek dengeli otomatik performansta 4cekirdekte 2260 ghz de çalışıyor .

Ekran suresi 6 saat oldu bu arada..
Farklı bir YouTube programından müzik dinliyorum +face felan Wi-Fi tamamen açıktı ve senkronizasyon da ..

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Güzel başlıcam yakında rom işlerine ancak şu canımı sıkıyor başka ülke romu krmak istrsem kurması çok zahmetli zira lg bunu sınırladı ofline olarak kuruluyor oda dosyalrı değiştir yok cart curt of

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Çok fazla oynuyorsun sen o oyunu, şarjdan pek bir şey bekleme. Ben de oynuyorum, dışarıdayken mobil veriyle evdeyken Wi-Fi ile; yine de en az 4 saat ekran süresi alıyorum. Parlaklık genelde %40, fazlası gözümü alıyor.

Şimdiki ekran sürem en az 4 saat ekran süresi aldığımın da göstergesi

Eğer en iyi şarj süresini istiyorsan download moddan Almanya'nın son sürümünü flashlayabilirsin, garantiyi de öldürmez. Root varsa CM ROM'u atabilirsin.

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
Çok fazla oynuyorsun sen o oyunu, şarjdan pek bir şey bekleme. Ben de oynuyorum, dışarıdayken mobil veriyle evdeyken Wi-Fi ile; yine de en az 4 saat ekran süresi alıyorum. Parlaklık genelde %40, fazlası gözümü alıyor.

Şimdiki ekran sürem en az 4 saat ekran süresi aldığımın da göstergesi

Eğer en iyi şarj süresini istiyorsan download moddan Almanya'nın son sürümünü flashlayabilirsin, garantiyi de öldürmez. Root varsa CM ROM'u atabilirsin.
Oyun oynarken veya mobil veri kullanılıyorsa 4 saat bence normal bir sure . şarj konusunda stock olarak Almanya 20D ve İtalya 20G oneriyorlar. Şarj konusunda en iyi ROM cloudyflex romlariymis deneyemedim henüz ama herkez öyle diyor :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Kullandığım stock rom bu.

Üst Alt