LG G2 KitKat yükledim ve gözlemlemelerim;

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Yalnız arkadaşlar uyarayım. KitKat güncellemesini yaptıktan sonra telefon daha hızlandı ama Ramı da daha fazla kullanmaya başladı. KitKatı yüklemeden önce Ben telefon da hiç 600 Mb tan aşağı Ram değeri görmüyordum, yükledikten sonra 700 Mb Ramın üzerine pek çıkmıyor telefon. Bu durum bence beraberin de pil tüketimini de arttırdığı için, KitKat 4,2 sürümüne oranla daha fazla şarj tüketeceğine benziyor. Ben daha test etmedim.
Bende v10b varken ram 1.2gb oluyodu , 10c guncelledim 1gb dustu , demek kitkat yiycek bizi

caca41

caca41

Üye
Evet onlar bi ayarla secilen uygulamada otomatik gizlencek denmisti
Ayari bilmiyorum ama kendisi gizleniyo zaten o da nasil iste video izlerken veya oyun oynarken falan daha once kaliyodu bazi oyunlarda gizlenmiyodu simdi gizleniyo senin dedigini ilk defa duyuyorum varsa boyle bisey cok iyi :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ayari bilmiyorum ama kendisi gizleniyo zaten o da nasil iste video izlerken veya oyun oynarken falan daha once kaliyodu bazi oyunlarda gizlenmiyodu simdi gizleniyo senin dedigini ilk defa duyuyorum varsa boyle bisey cok iyi :)
Sadece video izlerken bende gizleniyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sarj bende zaten iyi gidiyodu sikinti yaratmaz kotu bile olsa 4.4 ile ama ben bi fark goremedim ram yuklediginiz uygulamalarla alakali olabilir ram bende ayni 880 ile 1 gb arasindaydim hep 700e fln dustugunde ram temizlemeyke 900 lere geliyodu yine ayni

Anußis

Anußis

Üye
Kit-Kat ile aslında sarj daha iyi oldu zannımca , ben Htc one'a 4.4 yükledikten sonra sarj en az 3-4 saat arttı ve ram'de 1.5'dan 1.7 görmeye başladı .

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sarj bende zaten iyi gidiyodu sikinti yaratmaz kotu bile olsa 4.4 ile ama ben bi fark goremedim ram yuklediginiz uygulamalarla alakali olabilir ram bende ayni 880 ile 1 gb arasindaydim hep 700e fln dustugunde ram temizlemeyke 900 lere geliyodu yine ayni
Sizin telefonunuz da hangi uygulamalar yüklü? Ekran gggörüntülerini atarmisinz?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kit-Kat ile aslında sarj daha iyi oldu zannımca , ben Htc one'a 4.4 yükledikten sonra sarj en az 3-4 saat arttı ve ram'de 1.5'dan 1.7 görmeye başladı .
Simdilik sarjı tam anlamı ile test etmedik daha. ama 1.7 boş Ram çok iyi bir deger.

hakfad

Üye
Orjinal radyo geldimi bu kitkatta

caca41

caca41

Üye
Orjinal radyo geldimi bu kitkatta
Yahu ben bu radyo yok olayini anlamadm bir turlu ben telefonu aldigimda radyo zaten vardi icinde jelly bean de sizde yok muydu.Yoksa bende niye vardi :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ben bu radyo yok olayini anlamadm bir turlu ben telefonu aldigimda radyo zaten vardi icinde jelly bean de sizde yok muydu.Yoksa bende niye vardi :D
Sizin telefonunuz da TR romu kurulu olmadığı için Radyo var

caca41

caca41

Üye
Sizin telefonunuz da TR romu kurulu olmadığı için Radyo var
Peki neden tr romu kurulu degil sonuc olarak yurt disindan almadi grey urun falan mi acaba ?bimeksten almistim grey degil demislerdi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sizin telefonunuz da hangi uygulamalar yüklü? Ekran gggörüntülerini atarmisinz?

Pek bi uygulama yok yandex disk foursquare zedge facebook oyun olarak hungry shark real racing 3 subway surf

Üst Alt