Valla ben geçen aradım lg şubat ayında verilecek dendi. şubat ayı bitti mart ayında verilecek dendi. martta biter nisan gelir bakalım hayırlısı artıkGüncellemeyi ne zaman alacagiz acaba ?
Görsel açıdan pek birşey katmıyor belki ama performans açısından çok şey katıyor KitKat güncellemesi.Guncelleme ek olarak cok ozellik getrmiyor acikcsi bekledimize degmeyecek.
Hayirli olsn bro sarj ve sebeke gostergesinin beyaz olmasi cok canimi skti tasarima launcher'a cok onem veririm fakat beyaz olmamis mavi cok iyi.Onun renkleri uzerinde oynayamiyoruz di mi?
Optimus G ye KitKat gelecek mi ?Telefonu Root edip GravityBox ile yapabilirsiniz. LG Optimus G ne zaman güncelleme verecek acaba.
Optimus g şu ana kadar güncelleme almadı mı yani ? Ben Optimus g alacaktım son anda vazgeçip g2 aldım.. Peki performans olarak nasıl bir telefon ? donma,kasma vs var mı ?Gelmezse ayıp olur. Çıktığı zaman dünyanın en güçlü cihazı diye lanse edilen bir cihaz bir güncelleme dahi almadan dönem kapanırsa LG ciddi bir güven kaybına uğrar.
Gelecek diyenler de var gelmeyecek diyenlerde.
Optimus g şu ana kadar güncelleme almadı mı yani ? Ben Optimus g alacaktım son anda vazgeçip g2 aldım.. Peki performans olarak nasıl bir telefon ? donma,kasma vs var mı ?
Ben baya inceleme videosu izledim. İnceleme videoların da Kamerasının 13 megapixelin hakkını vermediği söyleniyordu. Hafıza kartı takılabiliyor olması yüzünden az kalsın alacaktım ama kamerasını duyduktan sonra vazgeçtim.. Doğrusu Lg nin G Serisini beğendim ben. Hem tasarım hem de performans açısından..Çok stabil bir cihaz. Donduğunu görmedim o derece akıcı. 3-5 tane Android'i cihaz kullandım kullandıkları için de en iyisi. Malzeme kalitesi çok iyi. Donanım iyi. Ben çok memnunum. S3, Nexus 4 ve de bakmıştım ama iyi ki G almışım G2 de niyetlendim ama dokunmatik tuşların ekranda olunca cihaz garip gelmişti bana. G Pro fiziksel tuş sevmediğim. G bu anlamda özgün bir tasarıma sahip.
Ben baya inceleme videosu izledim. İnceleme videoların da Kamerasının 13 megapixelin hakkını vermediği söyleniyordu. Hafıza kartı takılabiliyor olması yüzünden az kalsın alacaktım ama kamerasını duyduktan sonra vazgeçtim.. Doğrusu Lg nin G Serisini beğendim ben. Hem tasarım hem de performans açısından..
Hah tamam şimdi aklıma geldi 32 GB Olduğu için almak istemiştim.. Aklım başka modele gitti biran.. Neyse hocam inşAllah güncellemeyi alırsınız ne diyeyimG de hafıza kart girişi yok. Hafıza kart girişi olan MODEL F180 sadece Kore de satılıyor ama cihazın hafıza 32 GB sıkıntı çıkmıyor. Kamera hakkını vermiyor kesinlikle. Ben resim çekmediğim için pek önemsedim. Bu durum biraz da yazılımla ilgili odaklanma sorunu yazılım olarak göze batan tek sorun diyebilirim.
G serisinin cihazları ile LG iyi bir çıta yakaladı. Bende çok beğeniyorum.
ama almazsanız da dert etmeyin. eminim elinizde ki telefon sizi rahat 2 yıl daha idare eder.Hah tamam şimdi aklıma geldi 32 GB Olduğu için almak istemiştim.. Aklım başka modele gitti biran.. Neyse hocam inşAllah güncellemeyi alırsınız ne diyeyimama almazsanız da dert etmeyin. eminim elinizde ki telefon sizi rahat 2 yıl daha idare eder.
Aynen. Androidin nimetlerinden faydalanmak gerek .O kadar dert etmiyorum hiç olmadı Android 5.0 çıkınca kurarım bir CM ROM kullanırım. :-)

Telefonu Root edip GravityBox ile yapabilirsiniz. LG Optimus G ne zaman güncelleme verecek acaba.