LG G2 KitKat yükledim ve gözlemlemelerim;

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güncellemeyi ne zaman alacagiz acaba ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
En gec onumuzdeki hafta icinde verilmeli cunku artik kabak tadi vermeye basladi heyecani kalmadi g2 gibi bir cihaz icin zaten cift 4 den baska bi anlami da yoktu zira

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi ne zaman alacagiz acaba ?
Valla ben geçen aradım lg şubat ayında verilecek dendi. şubat ayı bitti mart ayında verilecek dendi. martta biter nisan gelir bakalım hayırlısı artık

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok uzatmamaları gerekir .
Zira insanlar merakla bu güncellemeyi bekliyor .

burak1011

Üye
Guncelleme ek olarak cok ozellik getrmiyor acikcsi bekledimize degmeyecek.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hangi güncelleme bekledigimize degiyor ki ?:)

burak1011

Üye
G flex romu kurmuslar g2 ye boyle seyler denmek lazim guncelleme yerine

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
caca41

caca41

Üye
Hayirli olsn bro sarj ve sebeke gostergesinin beyaz olmasi cok canimi skti tasarima launcher'a cok onem veririm fakat beyaz olmamis mavi cok iyi.Onun renkleri uzerinde oynayamiyoruz di mi?

Sarangni

Sarangni

Üye
Hayirli olsn bro sarj ve sebeke gostergesinin beyaz olmasi cok canimi skti tasarima launcher'a cok onem veririm fakat beyaz olmamis mavi cok iyi.Onun renkleri uzerinde oynayamiyoruz di mi?

Telefonu Root edip GravityBox ile yapabilirsiniz. LG Optimus G ne zaman güncelleme verecek acaba.

Sarangni

Sarangni

Üye
Gelmezse ayıp olur. Çıktığı zaman dünyanın en güçlü cihazı diye lanse edilen bir cihaz bir güncelleme dahi almadan dönem kapanırsa LG ciddi bir güven kaybına uğrar.

Gelecek diyenler de var gelmeyecek diyenlerde.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Gelmezse ayıp olur. Çıktığı zaman dünyanın en güçlü cihazı diye lanse edilen bir cihaz bir güncelleme dahi almadan dönem kapanırsa LG ciddi bir güven kaybına uğrar.

Gelecek diyenler de var gelmeyecek diyenlerde.
Optimus g şu ana kadar güncelleme almadı mı yani ? Ben Optimus g alacaktım son anda vazgeçip g2 aldım.. Peki performans olarak nasıl bir telefon ? donma,kasma vs var mı ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Optimus g şu ana kadar güncelleme almadı mı yani ? Ben Optimus g alacaktım son anda vazgeçip g2 aldım.. Peki performans olarak nasıl bir telefon ? donma,kasma vs var mı ?

Çok stabil bir cihaz. Donduğunu görmedim o derece akıcı. 3-5 tane Android'i cihaz kullandım kullandıkları için de en iyisi. Malzeme kalitesi çok iyi. Donanım iyi. Ben çok memnunum. S3, Nexus 4 ve de bakmıştım ama iyi ki G almışım G2 de niyetlendim ama dokunmatik tuşların ekranda olunca cihaz garip gelmişti bana. G Pro fiziksel tuş sevmediğim. G bu anlamda özgün bir tasarıma sahip.

Donanım olarak kesinlikle G2. Etrafımda soranlara G2 diyorum. Geçen bir arkadaşıma aldık ekranı çok kalite sanki LCD TV kopup gelmiş gibi. Knockon da ayrı bir güzellik. 4.4.2 ile cihanda %17 performans artışı olmuş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Çok stabil bir cihaz. Donduğunu görmedim o derece akıcı. 3-5 tane Android'i cihaz kullandım kullandıkları için de en iyisi. Malzeme kalitesi çok iyi. Donanım iyi. Ben çok memnunum. S3, Nexus 4 ve de bakmıştım ama iyi ki G almışım G2 de niyetlendim ama dokunmatik tuşların ekranda olunca cihaz garip gelmişti bana. G Pro fiziksel tuş sevmediğim. G bu anlamda özgün bir tasarıma sahip.
Ben baya inceleme videosu izledim. İnceleme videoların da Kamerasının 13 megapixelin hakkını vermediği söyleniyordu. Hafıza kartı takılabiliyor olması yüzünden az kalsın alacaktım ama kamerasını duyduktan sonra vazgeçtim.. Doğrusu Lg nin G Serisini beğendim ben. Hem tasarım hem de performans açısından..

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben baya inceleme videosu izledim. İnceleme videoların da Kamerasının 13 megapixelin hakkını vermediği söyleniyordu. Hafıza kartı takılabiliyor olması yüzünden az kalsın alacaktım ama kamerasını duyduktan sonra vazgeçtim.. Doğrusu Lg nin G Serisini beğendim ben. Hem tasarım hem de performans açısından..

G de hafıza kart girişi yok. Hafıza kart girişi olan MODEL F180 sadece Kore de satılıyor ama cihazın hafıza 32 GB sıkıntı çıkmıyor. Kamera hakkını vermiyor kesinlikle. Ben resim çekmediğim için pek önemsedim. Bu durum biraz da yazılımla ilgili odaklanma sorunu yazılım olarak göze batan tek sorun diyebilirim.

G serisinin cihazları ile LG iyi bir çıta yakaladı. Bende çok beğeniyorum.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
G de hafıza kart girişi yok. Hafıza kart girişi olan MODEL F180 sadece Kore de satılıyor ama cihazın hafıza 32 GB sıkıntı çıkmıyor. Kamera hakkını vermiyor kesinlikle. Ben resim çekmediğim için pek önemsedim. Bu durum biraz da yazılımla ilgili odaklanma sorunu yazılım olarak göze batan tek sorun diyebilirim.

G serisinin cihazları ile LG iyi bir çıta yakaladı. Bende çok beğeniyorum.
Hah tamam şimdi aklıma geldi 32 GB Olduğu için almak istemiştim.. Aklım başka modele gitti biran.. Neyse hocam inşAllah güncellemeyi alırsınız ne diyeyim :) ama almazsanız da dert etmeyin. eminim elinizde ki telefon sizi rahat 2 yıl daha idare eder.

Sarangni

Sarangni

Üye
Hah tamam şimdi aklıma geldi 32 GB Olduğu için almak istemiştim.. Aklım başka modele gitti biran.. Neyse hocam inşAllah güncellemeyi alırsınız ne diyeyim :) ama almazsanız da dert etmeyin. eminim elinizde ki telefon sizi rahat 2 yıl daha idare eder.

O kadar dert etmiyorum hiç olmadı Android 5.0 çıkınca kurarım bir CM ROM kullanırım. :-)

caca41

caca41

Üye
Telefonu Root edip GravityBox ile yapabilirsiniz. LG Optimus G ne zaman güncelleme verecek acaba.

Yok ustam ya telefonu rootlamak istemiyorum.Fakat Lg turkiye distirubutorlugune mail atsam dikkate alip koreyle iletisime gecerler mi acaba ?Arkadaslar sizinde dikkatinizi cekti mi yoksa bende mi skintili bu.Daha onceki surumde ornegin widgeti cope attigimda ses cikartiyodu kitkati yukledikten sonra bu ses artk yok.Ve bide su var mesaj yazarken gwksvskdb ss Hmm dn s bkd b js mesela rastgele tikladim suan tuslara ve kendi kendine aralarda bosluk birakti.Bu skintida var mi sizde?

Üst Alt