Dostum mesaj yazarken sorun malesef surekli yazdigimin yanlis kelimeler oldugunu farkedidiyorum 500kere basmaktan silme tusunu cokerttim artikSorun dediğin iki şey de önemli bir şey değil. Zamanla küçük güncellemelerle düzelir o.

Dostum mesaj yazarken sorun malesef surekli yazdigimin yanlis kelimeler oldugunu farkedidiyorum 500kere basmaktan silme tusunu cokerttim artik![]()
Şebeke çekimin de iyileşmeler var.Kitkat yükleyen arkadaşlar, 3G çekiminde bir fark var mı, malum 3G biraz zayıf çekiyor bu telefonda.
Kitkat yükleyen arkadaşlar, 3G çekiminde bir fark var mı, malum 3G biraz zayıf çekiyor bu telefonda.
Şebeke çekimin de iyileşmeler var.
Kardeş acaba lg prada p940 guncelleme ciktimi
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| V10D | LGP940 | 282.84 MiB | 125 |
Kardes nerden buldun bunu ne tarihte gelecek
Bende gayet iyi dostum kitkattan oncede iyiydiKitkat yükleyen arkadaşlar, 3G çekiminde bir fark var mı, malum 3G biraz zayıf çekiyor bu telefonda.

G2 istehangi telefon

Ram konusunda degisen bisey olmadigini gordum ben clean masterdan takip ediyorum rami.jelly bean de %70den asagi dusmezdi kitkat yukledim %50 oldu fakat simdi tekrar %70lere cikti o da temizlendikten sonraki hali.Ayni kaldi yani eskiye gore sarj konusunda hak veriyorum sarj pek dayanmaz oldu yani cok dokunmazsam gidiyorum ama elimdeyken dusmeye basliyo hemen jelly beande kolay kolay azalmiyordu.Yalnız arkadaşlar uyarayım. KitKat güncellemesini yaptıktan sonra telefon daha hızlandı ama Ramı da daha fazla kullanmaya başladı. KitKatı yüklemeden önce Ben telefon da hiç 600 Mb tan aşağı Ram değeri görmüyordum, yükledikten sonra 700 Mb Ramın üzerine pek çıkmıyor telefon. Bu durum bence beraberin de pil tüketimini de arttırdığı için, KitKat 4,2 sürümüne oranla daha fazla şarj tüketeceğine benziyor. Ben daha test etmedim.
Bende gayet iyi dostum kitkattan oncede iyiydi
G2 iste![]()
g2 nin klavyede yazmak zor olabiliyor boşluk tusu cok kucuk 
Gizlenebilen sanal tuslar dedigin nedir ustam tam anlayamadm su menu geri tusu falan onlar mi ?Eur romuna kurdum guzel olmus performans bariz sekilde artmis uygulama guncellemerini sildigindenmidir nedir 1 gb yakin alan artmis hafizada knock on hissiyati dedikleri gibi artmis gizlenebilen sanal tuslarin ayarini bulamadim o.O