LG G2 KitKat yükledim ve gözlemlemelerim;

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
Sorun dediğin iki şey de önemli bir şey değil. Zamanla küçük güncellemelerle düzelir o.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Optimus g te güncelleme gelmemesi demek opengl 3.0 ten yararlanamamak demek

Luck Star

Luck Star

Üye
4.4.2 de kulaklık sesi çok kötü oluyor diyorlar doğrumu

caca41

caca41

Üye
Sorun dediğin iki şey de önemli bir şey değil. Zamanla küçük güncellemelerle düzelir o.
Dostum mesaj yazarken sorun malesef surekli yazdigimin yanlis kelimeler oldugunu farkedidiyorum 500kere basmaktan silme tusunu cokerttim artik :)

superfresh

Üye
Kitkat yükleyen arkadaşlar, 3G çekiminde bir fark var mı, malum 3G biraz zayıf çekiyor bu telefonda.

ihsan.3020

ihsan.3020

Üye
Kardeş acaba lg prada p940 guncelleme ciktimi

ihsan.3020

ihsan.3020

Üye
Kardes nerden buldun bunu ne tarihte gelecek

ihsan.3020

ihsan.3020

Üye
Saol kardesim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kitkat güncellemesini merakla beklemekteyim.
Fazla bekletmesinler artık:)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız arkadaşlar uyarayım. KitKat güncellemesini yaptıktan sonra telefon daha hızlandı ama Ramı da daha fazla kullanmaya başladı. KitKatı yüklemeden önce Ben telefon da hiç 600 Mb tan aşağı Ram değeri görmüyordum, yükledikten sonra 700 Mb Ramın üzerine pek çıkmıyor telefon. Bu durum bence beraberin de pil tüketimini de arttırdığı için, KitKat 4,2 sürümüne oranla daha fazla şarj tüketeceğine benziyor. Ben daha test etmedim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Eur romuna kurdum guzel olmus performans bariz sekilde artmis uygulama guncellemerini sildigindenmidir nedir 1 gb yakin alan artmis hafizada knock on hissiyati dedikleri gibi artmis gizlenebilen sanal tuslarin ayarini bulamadim o.O

caca41

caca41

Üye
Yalnız arkadaşlar uyarayım. KitKat güncellemesini yaptıktan sonra telefon daha hızlandı ama Ramı da daha fazla kullanmaya başladı. KitKatı yüklemeden önce Ben telefon da hiç 600 Mb tan aşağı Ram değeri görmüyordum, yükledikten sonra 700 Mb Ramın üzerine pek çıkmıyor telefon. Bu durum bence beraberin de pil tüketimini de arttırdığı için, KitKat 4,2 sürümüne oranla daha fazla şarj tüketeceğine benziyor. Ben daha test etmedim.
Ram konusunda degisen bisey olmadigini gordum ben clean masterdan takip ediyorum rami.jelly bean de %70den asagi dusmezdi kitkat yukledim %50 oldu fakat simdi tekrar %70lere cikti o da temizlendikten sonraki hali.Ayni kaldi yani eskiye gore sarj konusunda hak veriyorum sarj pek dayanmaz oldu yani cok dokunmazsam gidiyorum ama elimdeyken dusmeye basliyo hemen jelly beande kolay kolay azalmiyordu.

caca41

caca41

Üye
Eur romuna kurdum guzel olmus performans bariz sekilde artmis uygulama guncellemerini sildigindenmidir nedir 1 gb yakin alan artmis hafizada knock on hissiyati dedikleri gibi artmis gizlenebilen sanal tuslarin ayarini bulamadim o.O
Gizlenebilen sanal tuslar dedigin nedir ustam tam anlayamadm su menu geri tusu falan onlar mi ?

Üst Alt