Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lg g2 kasılma problemi
Sponsorlu Bağlantılar
enver_techno
Üye
Rootlu Custom Fw kullanıyorsan stock roma geç, zaten stock rom ise servise yolla.
Never Back Down
Üye
dostum antutu sonuçlarına bakma sakın
git cihazı 10dakka buzluğa koy
sonra bida antutu yap gör bak sonuçu
Emrah_-06
Üye
oda olmazsa kısık ateşte 45 dk pişir dolaba koyunca işlemciyi falanmı soğuttuğundan puan yüksek çıkıyo
Sen dalga geçmedin ben şaka yaptım. doğru söylüyorsun çözüm olabilir. Ama oyun falan oynamadan bi telefon neden ısınsınki, hep dolaptan çıkarıp kullanacak değil. Sen en iyisi servise ver kardeşim.
Sen dalga geçmedin ben şaka yaptım. doğru söylüyorsun çözüm olabilir. Ama oyun falan oynamadan bi telefon neden ısınsınki, hep dolaptan çıkarıp kullanacak değil. Sen en iyisi servise ver kardeşim.
Arkadasim cpu z yuklediginde cekirdek vs yazmisinda cpu z acikken bi kac sey yaptiginda hizlica mesela bolum degstr ilk bolume geldiginde 4 cekirdeginde yada 3 cekirdginde fakat durdugunda 1 cekirdek calistgini gorcen cunku performance artikca dewreye girio bu normal