lg g2 kasılma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
Rootlu Custom Fw kullanıyorsan stock roma geç, zaten stock rom ise servise yolla.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
dostum antutu sonuçlarına bakma sakın
git cihazı 10dakka buzluğa koy
sonra bida antutu yap gör bak sonuçu

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
oda olmazsa kısık ateşte 45 dk pişir :D :D dolaba koyunca işlemciyi falanmı soğuttuğundan puan yüksek çıkıyo

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Aynen telefonun ısısı çok önemli. Bir baya soğuk ortamda dene ama nemli olmamasına dikkat et.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
dalga geçmiyorum
Sen dalga geçmedin ben şaka yaptım. doğru söylüyorsun çözüm olabilir. Ama oyun falan oynamadan bi telefon neden ısınsınki, hep dolaptan çıkarıp kullanacak değil. Sen en iyisi servise ver kardeşim.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Sen dalga geçmedin ben şaka yaptım. doğru söylüyorsun çözüm olabilir. Ama oyun falan oynamadan bi telefon neden ısınsınki, hep dolaptan çıkarıp kullanacak değil. Sen en iyisi servise ver kardeşim.
ben sadece antutu skoru için dedim !

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Adamın tek derdi antutu skoru değil ama.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence servise versin. Başka çözüm var mı?

d.boyy

d.boyy

Üye
ya kardesım yemek mı yapıyon tavada pembelesınceye kadar pısır buzlukda dursun vs bırak bole seylerı ıllakı soguk ortam vs bıseylerı etkılıyodur ama senın sorunun servıslık belkı bıseyler yuklemısındır sılmısındr ne bılıyım yukarda dedıgın gıbı calısması gerekn cekırdek ram vs calısmıyodur ne ugrasıyosun ver garantıye yapsın mıs gıbı yapamazsa yenıler telefonunu bende g2 kullanıyom gram kasma donma yavaslama vs yok hatta cevremde cogu ınsan hayret kalıyo telefona =))) amıral gemısı ıyıdır candır ;) kıtkat 4.4.2 de gelsın TEhlıke olucakkkk

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Konu sahibi yok beyler :D

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
Buralardayim arkadaslar, idlerim yogun oldugunda dolayi yazamadin, yarin kismetse tekrar hardreset atip deniyecegim...

d.boyy

d.boyy

Üye
Arkadasim cpu z yuklediginde cekirdek vs yazmisinda cpu z acikken bi kac sey yaptiginda hizlica mesela bolum degstr ilk bolume geldiginde 4 cekirdeginde yada 3 cekirdginde fakat durdugunda 1 cekirdek calistgini gorcen cunku performance artikca dewreye girio bu normal

• Beğen
Tepkiler: eddizsound
Takipçi Satın Al

Üst Alt