Lg G2 Restart-Reset Atma Problemi var.

Sponsorlu Bağlantılar

akdenizli_007

akdenizli_007

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Restart-Reset Atma Problemi var.
Merhabalar, LG G2 telefonum 1 metre mesafeden yere düştü. Ondan sonrasında telefon sürekli restart atmaya başladı.
1 gün boyunca iyice inceledim ve analiz ettim. Cihaz şarja takılıyken ve ya ekran tuş kilidine geçmeden hiçbir sıkıntı yok. Fakat tuşları kilitliyorum 10-20 saniye sonra falan restart yapıyor kapanıp yeniden açılıyor. Hiç ellemiyorum sürekli bu şekilde devam ediyor.

İnternet de araştırdım sorun yazılımsal diyorlar. Sorunun düşme sonucu ortaya çıktığı için ben donanımla alakalı birşey olduğunu düşünüyordum ama yine de yazılımı bir deneyeyim dedim kendim yazılım atarken yarıda biryerde kesti ve telefonun boot kısmı çöktü download moduna da girmemeye başladı. Neyse telefoncuya götürdüm ve yeni yazılımı yüklettim fakat telefon yine aynı şekilde davranmaya devam ediyor. (Restart atıp duruyor). Telefoncu senin bataryan da bozuk dedi. ve Kendinde bulunan bataryayı denedik onda da aynı sorun devam etti ve bende ki batarya da bozukmuş dedi. Bir batarya al tak telefonunda kapaklarını topla öyle dene dedi. Ben de garantisi daha devam eden diğer G2 min bataryasını söküp denedim. Problem yine aynı. Yani batarya da sıkıntı yok. Kendimde elektronik teknikeriyim bu tarz işlere elim yatkındır. Sıcak hava tutsam bir sıkıntı olur mu slikon entegre vs. varmı G2 de? Veya sizce problemi nerede aramalıyım?
Teşekkürler..
 
Son düzenleme:
turkishield

turkishield

Üye
sorun belli ki donanımsal. anakartta sıkıntıya kadar yolu var. ki yeniden başlatma anakartla ilgili bir sıkıntıya delalet. bence daha fazla kurcalamayın lg servise yollayın. garantisiz elektronik eşya kullanmanın cezası da bu maalesef.
 

Benzer Konular



Üst Alt