lg g2 kasılma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 kasılma problemi
merhaba arkadaşlar, lg g2 telefonum var yaklaşık 3 aylık bir cihaz, fakat kasılma ve yavaş çalışma problemi yaşıyorum, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm sıfırladım fakat problem çözülmedi, aynı telefondan bir arkadaşımda daha var, antutu benchmark programında ikisinide test ettik benim cihaz 6. sırada çıktı, arkadaşımınki 1. sırada ve bariz şekilde benim cihaz daha yavaş çalışıyor, versiyonları falan aynı, bu konuda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...

Son düzenleme:

resul1995

Üye
garantin sürüyosa götür verdiğin parayı karşılaması lazım bnde g2 kullanıyorum bir gıdım kasma yaşamıyorum

• Beğen
Tepkiler: caca41, eddizsound ve djserkan37
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Zamanla olur böyle şeyler

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sadece samsungta olmuyoki bu durumlar. Zamanla ram şişmesi falan oluyo doluyo yüklenenlerden dolayı falan sonra kasılıyo ama fabrika ayarlarına döndüm diyo, bide aynı romu yenidenmi kursa. İlk alındığı gibi stabil kalan bi ios var bide saf android sanırım

• Beğen
Tepkiler: alaStar

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cihaza hard reset te attim ama yine faydasi olmadi durum hala ayni, stok rom falan mi kursam acaba...

alaStar

alaStar

Üye

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
Malesef istanbul da degilim, corludayim, teknik servise konuyla ilgili dun sabah mail gonderdim ama hala cevap gelmedi...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
merhaba arkadaşlar, lg g2 telefonum var yaklaşık 3 aylık bir cihaz, fakat kasılma ve yavaş çalışma problemi yaşıyorum, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm sıfırladım fakat problem çözülmedi, aynı telefondan bir arkadaşımda daha var, antutu benchmark programında ikisinide test ettik benim cihaz 6. sırada çıktı, arkadaşımınki 1. sırada ve bariz şekilde benim cihaz daha yavaş çalışıyor, versiyonları falan aynı, bu konuda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...
her iki telefona da cpu-z programını bi yükler misin aynı mı herşey?

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir, dediginizi deneyecegim...

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
Simdi cpu z programini kendi telefonuma yukledimde, 0 core 966mhz, core 1 stopped, core 2 stopped, core 3 stopped yaziyor, bir problem mi var acaba 4 cekirdegin 1 tanesi calisiyor normalmidir...

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
güç tasarruf modunda büyük ihtimal telefon.. bi bakar mısın onada

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
Guc tasarrufu kapali ama simdi bir daha baktim da bazen calisiyor digerleri, herhalde gerektigi zaman devreye giriyolar...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Telefona hard format attın demi bi sorunu gördükten sonra.. yani sistemi komple formatladın demi

eddizsound

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hard format attim, ama soyle ki googledan geri yuklene olayini yaptim acaba yeni bir cihaz olarak kursam fark edermi

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
geri yükleme yapma.. sadece bi kere daha şimdi format at yedekleri geri yüklemeden önceki antutu ile sonraki antutu sonuçlarını bi kıyasla bakalım.. yada antutu yanıltır dersen yedekleri geri yine yüklemeden kasılan yerlere bi daha bak bakalım

• Beğen
Tepkiler: eddizsound
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İyide güç tasarrufda olsa bile hem iki çekirdek çalışıyo diye biliyorum hemde güç tasarrufu böyle kasılmaya falan sebeb olmaz.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
İyide güç tasarrufda olsa bile hem iki çekirdek çalışıyo diye biliyorum hemde güç tasarrufu böyle kasılmaya falan sebeb olmaz.
kesin bi yargımız yok zaten. sorunu deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışıyoruz

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok zaten bulmaya çalışmanıza bişey demedimde bana güç tasarrufunda çalışırken diğer üçünün durması anormal geldi.

Türkbey___

Türkbey___

Üye
G2 de kasilma diye birsey söz konusu olmaz gardasim senin telefonda donanimsal bir hata vardir servise gönder bence ben 4 aydir kullaniyirum ve en kucuk kasma donma diye birsey gormedim ve duymadim. Kaldi ki G2 su an dünyanın en iyi akilli telefonudur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt