saylhamiosun
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayır aksine ilk fırsatta ve en uygun şartta yeni bir windows phone düşünüyorumArd arda gelen negatif 2 yorumdan biraz da şunu anlıyor gibiyim,yanlışsam lütfen düzeltiniz.
Lumia kullanıcıları olarak ilk fırsatta ve en uygun şartta platform değiştirebilecek kıvamdasınız gibi?
Madem öyle bana yaptığınız öneri ile,sorduğum soruya verdiğiniz yanıt çelişki yaratmıyor mu?Mağazası hariç herşeyi daha iyi bence
hayır aksine ilk fırsatta ve en uygun şartta yeni bir windows phone düşünüyorum
Çok teşekkürler..Değişiklik olursa da ''sırf can sıkıntısından aksiyon nedeniyle olur'' diyorsunuz.WP şimdilik alınmamalı, pek sağlıklı bulmuyorum bu takası. Önünde daha çok yol var WP'nin.
Daha anlaşılabilir olmak adına şöyle ifade etmek istiyorum.
1.Facebook ve Twitter faal olarak kullanıyorum.Uygulamalar arasında gezinmek ve uygulamaları kullanmak adına bir bağımlılığım yok.Sıkıldığımda veya afedersiniz kafam estiğinde kaldırıp atabiliyorum.
2. Oyun oynama alışkanlığım hiç yok gibi birşey.Örnek vermek gerekirse herhangi bir yarış oyununda eğer 1. başlayamazsam direkt oyunu siliyorum.Böyle bir mantaliteye sahibim )
''Madem öyle siz bu telefonda ne yapıyorsunuz?'' derseniz eğer;
Psikolojime göre takılıyorum )
Muhtemelen;Fakat hayatın her alanında ümit olmadan kesinlikle yaşanmıyor ve inşallah windowsphone'da kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi ziyadesiyle başarır.1520 sana fazla bile gelebilir ozaman : )
Niçınnn?Ben mesela kendim Androide alışamıyorum çünkü
Daha anlaşılabilir olmak adına şöyle ifade etmek istiyorum.
1.Facebook ve Twitter faal olarak kullanıyorum.Uygulamalar arasında gezinmek ve uygulamaları kullanmak adına bir bağımlılığım yok.Sıkıldığımda veya afedersiniz kafam estiğinde kaldırıp atabiliyorum.
2. Oyun oynama alışkanlığım hiç yok gibi birşey.Örnek vermek gerekirse herhangi bir yarış oyununda eğer 1. başlayamazsam direkt oyunu siliyorum.Böyle bir mantaliteye sahibim )
''Madem öyle siz bu telefonda ne yapıyorsunuz?'' derseniz eğer;
Psikolojime göre takılıyorum )
Niçınnn?
sistem iyi stabil ben seviyorum metro arayüz bağımlılık yaptı bende ama mağazada pek uygulama yok olanlarda tam teşekküllü değilMadem öyle bana yaptığınız öneri ile,sorduğum soruya verdiğiniz yanıt çelişki yaratmıyor mu?
Yani açıkçası ''ben öyle yada böyle estek köstek de olsa bir şekilde memnunum,ama siz geçmeyin'' gibi bir hal oluştu.
Bana vermiş olduğunuz yanıtı bir lumia kullanıcısı olarak doğaçlama yanıtlar ve biraz açarsanız çok sevinirim.Rahat bir nefes alalım.
Teşekkürler....
sistem iyi stabil ben seviyorum metro arayüz bağımlılık yaptı bende ama mağazada pek uygulama yok olanlarda tam teşekküllü değil
Bi bizim facebook uygulamasına bak bi androidin twitter falan onların daha iyi instagram hala betaAllahaşkına ne yok söyleyin. Youtube gibi resmi olmasa bile türlü türlü uygulamalar var. Tek tük işte Coc gibi oyunlar yok ama başka?
Her Wpde olan Uygulama Androidde yok mesela.
Bi bizim facebook uygulamasına bak bi androidin twitter falan onların daha iyi instagram hala beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?