Invoke
Üye
g pro da herşey düşünülmüş gerçekten lg işini çok güzel yapıyor reklam yetersiz samsung reklamdan kazanıyor çoğu kişi samsunga neden para verdiğini bilmiyor g pro karşılaştırmalarında halen s3 diyorum diyenler var buda reklamın güçlü yapısının kanıtısene sonunu beklersn kılıfı alamassın yanında haberin olsn
nasip kısmet bende g pro nun kapısından döndüm valla tam alıyordum ama son 8gün sabredicem
Görüntülü görüşme yapılamadıktan sonra önde kamera olmasının hiç bir anlamı yok bence...ARKADAŞLAR BU TELEFONDA GÖRÜNTÜLÜ konuşma yokmuş doğrumu eğer yok sa saçmalık birde 16 gb yeterli olmazmı 32gb arasında200 tl fark var az değil yani
Örneğin aylık her yöne 500 dakika konuşma paketim var. Bu paket sadece sesli görüşmeler için midir?şebeke üzerinden görüntülü görüşme son zamanlarda çıkan bir çok cihazda yok. Ön kamera genel olarak skype vb uygulamalarla görüntülü görüşme için kullanılıyor. Zaten mevcut fiyatlarla şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmak akıl karı değil.
evet sadece sesli arama için geçerlidirÖrneğin aylık her yöne 500 dakika konuşma paketim var. Bu paket sadece sesli görüşmeler için midir?
Örneğin aylık her yöne 500 dakika konuşma paketim var. Bu paket sadece sesli görüşmeler için midir?
evet.Örneğin aylık her yöne 500 dakika konuşma paketim var. Bu paket sadece sesli görüşmeler için midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?