Bu Kılıf Sipariş Verdim Sizce Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kılıf Sipariş Verdim Sizce Nasıl?
Arkadaşlar Sayfayı Aşağıya Doğru Çekin Ayrıntılı Gösteriyor

Kamera bölümünde sizde kamera camını koruyacak boşluk sizce varmı benim aklım ona takıldı arkadaşlar

Sizce nasıl iyimi siparişi iptal etmek arasında kararsız kaldım

Buda videosu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: avast

The Pancar

The Pancar

Üye
Gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Kalitesine göre iyi fiyat. Ürün güzel elinde eskisin :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve avast
avast

avast

Üye
Arkadaşlar Sayfayı Aşağıya Doğru Çekin Ayrıntılı Gösteriyor

Kamera bölümünde sizde kamera camını koruyacak boşluk sizce varmı benim aklım ona takıldı arkadaşlar

Sizce nasıl iyimi siparişi iptal etmek arasında kararsız kaldım

Buda videosu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Usta bu lılıfı bende geçen sene telefonu ilk aldıgım zamanlarda bu fiyata almıştım sürekli takıp cıkarmayacaksan cok güzel kılıf gören soruyo :D yanlar metal s6 nın ki gibi o soguk metal hissini veriyo ama çıkarırken beni cok uğraştırıyo baya zor cıkıyo metalcesnemediği için bende hepsi buradadan spigen neo hyrbrid ex aldım geçenlerde onu kullanıyorum şimdi

Ben alsıgımda 15 liraya geliyordu sepette 20 indirimle kutusundan arka koruyucu jelatinde cıkıyor spigenlerde indirim var
Şimdikide bu spigen verusu arada bi takıyorum çok kullanmıyorum artık değiştirirken uğraştırıyor diye

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Usta bu lılıfı bende geçen sene telefonu ilk aldıgım zamanlarda bu fiyata almıştım sürekli takıp cıkarmayacaksan cok güzel kılıf gören soruyo :D yanlar metal s6 nın ki gibi o soguk metal hissini veriyo ama çıkarırken beni cok uğraştırıyo baya zor cıkıyo metalcesnemediği için bende hepsi buradadan spigen neo hyrbrid ex aldım geçenlerde onu kullanıyorum şimdi

Ben alsıgımda 15 liraya geliyordu sepette 20 indirimle kutusundan arka koruyucu jelatinde cıkıyor spigenlerde indirim var
Şimdikide bu spigen verusu arada bi takıyorum çok kullanmıyorum artık değiştirirken uğraştırıyor diye

İyi duruyor aslında ama benim için kamera caminin korunması kamera camını kırdım kasa ile birlikde değişiomus 430 TL para verdim daha vermemek için önlem almam gerek

bilisimler

bilisimler

Üye
Muhteşem kılıf :spr

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şarjıda Etkiler Bunlar Yalnız.Yaydığı Radyosyondan Çekim Gücüne Kadar Herşeyi

avast

avast

Üye
Doğru söylüyor yanlar aliminyum oldugu için etkiler bu yüzden telefonlar ful metalckasa olmıypr plastik çizgileri oluyor

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyor yanlar aliminyum oldugu için etkiler bu yüzden telefonlar ful metalckasa olmıypr plastik çizgileri oluyor
Olsun ya ne kadar fark edebilir ki zaten kargo yola çıktı

avast

avast

Üye
Çok farketmiyor ya öyle güzel kılıf pişmanlıga gerek yok ben bazı yerlerde acaba kılıftanöı dedim sadece ama kullanımı engellemiyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kılıf güzel elime ulaştı ama tuşlar çok ilerde tuşa bakabilmek biraz zor oluo

avast

avast

Üye
Muadili nel hybridin basış hissi bya iyi indirimdeyken baska bir modelini düşünürseniz

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Muadili nel hybridin basış hissi bya iyi indirimdeyken baska bir modelini düşünürseniz
Daha kılıf almayi düşünmüyorum. Kılıf güzel ama tuşu hissiyatı düşük

Üst Alt