Bumper Kılıflı LG G6 Görüntüleri Tasarımı Gözler Önüne Seriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bumper Kılıflı LG G6 Görüntüleri Tasarımı Gözler Önüne Seriyor
LG'nin heyecanla beklenen amiral gemisi G6 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bumper kılıflı görüntüleri ortaya çıkan LG G6'nın fırçalanmış metal arka tasarımı da onaylanmış oldu.




Geçen hafta sizlerle paylaştığımız haberlerimizde, LG G6'nın tasarımıyla ilgili birkaç farklı resim paylaşmıştık. Bu görsellerden bazıları LG G6'nın patlak bir arka yüzeyle geleceğini gösterirken bazıları ise fırçalanmış metal arka yüzeyi işaret ediyordu. Qualcomm'un yeni Snapdragon 835 yonga seti yerine, cihaza güç vermek için Snapdragon 821 yonga setini kullanmak zorunda kalacağı için üreticiler akıllı telefonlarında radikal değişikliklere gidebilirler.

https://www.maxicep.com/lg-g6nin-sizan-yeni-goruntuleri-tasarimi-tum-detaylari-ile-ortaya-cikardi
LG G6'nın Sızan Yeni Görüntüleri, Tasarımı Tüm Detayları ile Ortaya Çıkardı
Görünen o ki Samsung, Snapdragon 835 yonga setinin en azından belli bir süre için Galaxy S8 ile tek kullanıcısı olacak. Tabi ki Snapdragon 821 de çok iyi bir yonga fakat amiral gemisi telefon almak isteyenlerin, akıllı telefonlarında en yeni yonga setini görmek istemeleri de gayet doğal.

Bugün LG G6'nın bumper kılıflı bir kaç görüntüsü internete sızdırıldı. Bu kılıf şeffaf olduğu için LG G6'nın tasarımı hakkında da önemli ipuçlarını ortaya çıkarıyor. Ve eğer daha önce paylaştığımız fırçalanmış arka yüzeye gösteren görüntüleri gördüyseniz, bu görüntüler de bu bilgiyi doğruluyor. Telefonun ön yüzünde fiziksel buton bulunmuyor ve arka tarafta ise flaş modülü ile birlikte dual kamera kurulumu dikkat çekiyor. Kamera ünitesinin altında parmak izi tarayıcısı bulunuyor ve arka kapağın alt tarafında ise LG G6 markası yer alıyor.



LG G6'nın ses tuşları, güç tuşu ile birlikte telefonun sağ tarafında yer alırken, sim yuvası ise akıllı telefonun sol tarafında konumlanıyor. Anten hatları ve 3.5mm kulaklık girişi akıllı telefonun üst kısmında görülüyor ve telefonun alt kısmı, girişi korumak için bir kapak ile birlikte gelen bir USB Type-C bağlantı noktası içeriyor. LG G6'nın IP67 veya IP68 sertifikasına sahip olması beklenirken, sızan bu görsellere göre renk seçenekleri Gümüş ve Siyah olacak.
Bumper Kılıflı LG G6 Görüntüleri Tasarımı Gözler Önüne Seriyor
 


Üst Alt