Sızdırılan Yeni Görseller LG G6'yı Kılıf İçinde Gözler Önüne Seriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sızdırılan Yeni Görseller LG G6'yı Kılıf İçinde Gözler Önüne Seriyor


Geçtiğimiz günlerde, yakında çıkacak olan Samsung Galaxy S8'i bir koruyucu kılıf içinde görmüştük. Bu nedenle, en büyük rakiplerinden birinin aynı muameleyi görmesi şaşırtıcı değil. LG G6, 26 Şubat'ta yapılması planlanan bir etkinlikle Galaxy S8'den önce gün yüzüne çıkacak. LG'nin cihazı ayrıca Samsung'un en yeni ve en güçlü akıllı telefonundan daha önce piyasaya çıkabilir, bu yüzden bu günlerde G6 hakkında daha fazla sızıntı beklemek durumunda kalacağız. Yine Galaxy S8 açıkça daha fazla heyecanla beklenen bir telefon.

Aşağıda görebileceğiniz görüntüler, aksesuar üreticisi Ghostek'ten geliyor ve LG G6 için bu şirket tarafından hazırlanan bir koruyucu kılıf gösteriyorlar.Neyse ki bu görüntülerde LG G6'nın bazı görüntüleri de ortaya çıkıyor.

Yayınlanan bu görüntülerde, LG G6'nın tasarımına dair önemli ipuçları ortaya çıkıyor. Öncelikle telefonun oldukça ince olacağını ve G5'in çok kötü duran kamera çıkıntısının aksine LG G6 ile kamera çıkıntısının sıfırlandığını görüyoruz. Aynı zamanda çift kamera kurulumunun altındaki parmak izi tarayıcısı da gövde ile sıfırlanmış durumda görünüyor. Bununla birlikte, çift kamera kurulumu ve altındaki parmak izi tarayıcı söz konusu olduğunda, telefonun arka tarafındaki tasarımı LG'nin önceki modelleri ile aynı çizgide diyebiliriz.

Güney Kore'li firma G6 ile modüler rüyalarından vazgeçip 5.7 inçlik 2880x1440 dokunmatik ekranlı bir metal ve cam tasarımlı cihaz sunarken bu cihaz muhtemelen suya dayanıklı olacak. Teknik özellikler tarafında ise Snapdragon 835 yonga seti ve 4GB RAM görmeyi umuyoruz
Burada gösterilenler ve bu tür sızıntılar her zamanki gibi, LG G6 duyuruluncaya kadar doğrulanamıyor ve hala bundan bunun için bir aydan fazla beklememiz gerekiyor. Fakat en azından gelen bu bilgiler yeni akıllı telefonun neye benzeyeceğini hakkında fikir edinmemiz için onemli.
Sızdırılan Yeni Görseller LG G6'yı Kılıf İçinde Gözler Önüne Seriyor
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yalnız O Flaşı Tam Yerine Koymuş Ha Slikon Kılıf Filan Alırda Kullanırsanız Flaş Patlayabilir Kameraya
 

MaxipmaN

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
once bir ghost screen ve bootloop ekranını halletse keşke ondan sonra tamamdır.
 


Üst Alt