Öneri Lg G Pro Makro Çekim ?

Sponsorlu Bağlantılar

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Lg G Pro Makro Çekim ?
Arkadaşlar Telefonumun Makro çekim yapmadığını farkettim çok fazla felan yaklaştırmıyorum normal yazıları bile netleyemiyor otamatik makroda olmuyor manuel ayarlıyorum el ile netleme yapmaya çalışıyorum ama hiç değişiklik yok sizce sorun nedir çünkü normalde resimleri gayet güzel çekiyorne olmuş bu maxicepe kimse girmiyormu ?

caglar b

caglar b

Üye
Başka bir kamera uygulaması ile dene, eger sorun devam ederse teknik servise gönder

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz teknik servisten yeni geldi komple dokunmatik ekran degisti baska programlarlada ayni sorun devam ediyorBir zamanlarin hit formu malesef ölmüş yorumlara bakiyorumda 1,2 kisi cevaplar yazmış yazık üzüldüm dogrusu halbuki teknolojinin insanlara ulasmasiyla dahada artması lazimdi

caglar b

caglar b

Üye
Teknik servisten geldikten sonra bu sorun ortaya çıktıysa tekrar gönder. Bu arada 1 saat bekleyemiyorsan bu forumun suçu degil, senin sabırsızlıgın :)

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için sağol kardeş senden başka altarnetif sunan cevap yazan yok eskiden böyle değildi buralar servise götürmek tam bir sıkıntı bela çünkü geçende 25 günde cihazım zor geldi oda tehdit ede ede orayı burayı araya araya

adrenalinxp

Üye
procapture programını bir dene güzel makro resim çekiyor sonuç alamazsan sana servis yolu gözüküyor yine

Invoke

Invoke

Üye
Servise vermeden önce farketmemiş miydin böyle bir şey?Netleyemiyor olsa hiç netleyemezdi, bence. Büyük ihtimalle yazılımsaldır. Bir de şu uygulamalarla dener misin:
https://www.maxicep.com/forum/konu/moto-x-camera-3-0-187.853168/

Bir de bununla deneyin.

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına döndüm sorun bitti arkadaşlar ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım neyseki çözüldü teknik servise vermektense satarım daha iyi

Takipçi Satın Al

Üst Alt