LG’den 5 Kapılı Sıradışı Bir Buzdolabı: GC-B40BSGRJ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende öyle birşey duymuştum ama tüm buzdolapları için 10 yıl kompresör garantisi var diye, ama emin olmakta fayda var

araştıracağım bakalım... belki satılan yere göre farklılık gösterir..
araştıracağım derken unutmazsam demek istedim

Konu Sahibi
Ben unutuyorum ya kusura bakma kafam o kadar dalgın ki kime ne dediğimi unutuyorum :P

fiyatı düştümü hiç acaba diye merak ettim birden

Konu Sahibi
Muhtemelen düşmüştür bakmak lazım. araştırmak lazım.. mayıs ayı yaklaşıyor düşer artık evlilik hazırlıkları yapanlar falan vardır, onlara jest olması adına

ne kadar güvenilir bilemem ama istanbul bilişimde kampanyalı fiyatı 4.139 TL, kredi kartına tek çekim 3.973 TL.

Konu Sahibi
ne kadar güvenilir bilemem ama istanbul bilişimde kampanyalı fiyatı 4.139 TL, kredi kartına tek çekim 3.973 TL.

İstanbul bilişim hakkında pek iyi şeyler duyduğum söylenilemez, nedendir bilinmez ama hiçte güvenilir gelmiyor bana.

zaten bu buzdolabını da internetten almak saçma... gidip yerinden almak lazım...

Konu Sahibi
Ancak netten yüklü alışveriş yapanlarda var.. Tabiki beyaz eşya yada ne bilim TV falan alanda nadirdir herhalde... yada gidip teknosadan yada farklı bir yerden incelemiştir. sonrasında nettende alabilir dimi.

Ancak netten yüklü alışveriş yapanlarda var.. Tabiki beyaz eşya yada ne bilim TV falan alanda nadirdir herhalde... yada gidip teknosadan yada farklı bir yerden incelemiştir. sonrasında nettende alabilir dimi.

yerinde inceleyip netten alan vardır tabi ama ben asla bu kadar para verip bu buzdolabını almam netten...

Konu Sahibi
Sonuç olarak net üzerinden güvenilir firma ise, sorun etmeyenler var tabiki nede olsa herhangi bir sorun karşısında firma kefil

Lakin sana katılıyorum dediğin gibi ben alacağım ürünü ellemeliyim. dokunmalıyım ona

internette bu buzdolabının fiyatı 3.849TL ile 4.307TL arası değişiyor...

Konu Sahibi
3800 ve 4300 mü... bu nasıl bir fiyat aralığıdır yaw :S bu kadar fark olmasına imkan varmı ?

Konu Sahibi
500 tl çok değilmi ? nasıl 500 tl çok bir fark olmaz.. ben 500 tl için neredeyse 1 ay çalışıyorum... sanırım zenginiz....

500 tl çok değilmi ? nasıl 500 tl çok bir fark olmaz.. ben 500 tl için neredeyse 1 ay çalışıyorum... sanırım zenginiz....

yani bu buzdolabı için sitelerin fiyatları arasında 500 tl çok değil demek istedim... kendime göre zenginim evet...

Konu Sahibi
yani bu buzdolabı için sitelerin fiyatları arasında 500 tl çok değil demek istedim... kendime göre zenginim evet...

Tuhaf ama neden öyle bir durum oluyor ki.. 500 Tl sonuç olarak az buz bir para değil...

O kadar site arasında nasıl böyle bir fark olabilir diye şaşırmıyor değilim...

Bu arada tek beş kapılı bu sanırım doğrumu bıLıyorum :S

yok tek değil de sanırım ilk...

Konu Sahibi
ilk olmasıda tek olması gibi birşey dimi ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...