lenovo z580 mi hp pavilion dv6-6010et mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye

ben size bir resim koyarım buraya ömrünüz boyunca hp leptop almazsınız :ehe :evet: isterseniz koyarım yani sıkıntı değil :evet:

Biliyorum merak etme arkadasimda g6 var ve açıldığında fan gürültüsü duyuluyor her yerde

avcitalip

avcitalip

Üye

Biliyorum merak etme arkadasimda g6 var ve açıldığında fan gürültüsü duyuluyor her yerde

yoook yook benimki daha başka birşey :ehe dur resim koycam :D

- - - Eklendi - - -

şimdi resim çekecek telefon bulamıyorum ama koyacağım yani :) bir daha hp almayacaksınız ısınma sorunu çözülene dek ! :evet:

codblackops2

codblackops2

Üye
koy bakalım talip bende merak ettim. Hp kullanıyorum :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
Aynen bende merak ettim

avcitalip

avcitalip

Üye
leptop akşam geliyor arkadaşlar şirketin leptobu,dün akşamda ışık yetersizdi bişey belli olmuyordu flash patlatmak içinde yeterli şarj yoktu akşam çekeceğim ama :D :ehe :evet:

PalmerTech

PalmerTech

Üye

Teknoliloji sans isi ki o kadar z580 alan var hepsinde böyle bir sorun yok ama hp lerin hepsinde isinma sorunu var yani sadece bir kereye mahsus olan bir olayla firmayı karalamayin bence herkesin başına gelebilir

1,5 ayda:

z580: hard disk değişti, ölü pikseli var, işlemci değişti, bios yenilendi, halen gidip geliyor servise...

avcitalip

avcitalip

Üye

işte bu yüzden HP alınmaz arkadaşlar,leptop ısınarak altını bu hale getirdi ve sonunda kendisini kapattı dahada devam etseydi leptobu kaybedecektik az kalsın :evet: servisini aradığımızda bize kullanıcı hatası dediler ve bu şekilde kullanıyoruz pc'yi çok zorlamadığımız sürece bir problem çıkartmıyor... zorlayınca hemen kapatıyor kendini

PalmerTech

PalmerTech

Üye
modeli ne hocam bunun, çok eski kasalardan sanki?

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi

işte bu yüzden HP alınmaz arkadaşlar,leptop ısınarak altını bu hale getirdi ve sonunda kendisini kapattı dahada devam etseydi leptobu kaybedecektik az kalsın :evet: servisini aradığımızda bize kullanıcı hatası dediler ve bu şekilde kullanıyoruz pc'yi çok zorlamadığımız sürece bir problem çıkartmıyor... zorlayınca hemen kapatıyor kendini

sorması ayıp nasıl yapdın bunu böyle :)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
o modeli biliyorum. hp nin gelmiş geçmiş çıkardığı en ısınan modellerinden biri. dv5 1041et modeli var bende, dediğim gibi 3. yılında bir defa hard disk değiştirdim, onun dışında da problem yaşamadım. zamanında çıkmış oyunları özellikte saatlerce oynamışlığım var. harddiskin üstü ısınıyordu o kadar.

yeni kasaları fena değil özellikle aluminyum olanlar. sanırım elektroworldde görmüştüm, modelini hatırlamıyorum ama asus'ta olduğu gibi cool sistemi vardı üstünde.

avcitalip

avcitalip

Üye
sorması ayıp nasıl yapdın bunu böyle :)

dediğim gibi kendiliğinden ısınarak oldu :evet: nasıl olduğunu bizde anlamadık normalde kendini hemen kapatırdı çok ısındığında :( :evet:

- - - Eklendi - - -

o modeli biliyorum. hp nin gelmiş geçmiş çıkardığı en ısınan modellerinden biri. dv5 1041et modeli var bende, dediğim gibi 3. yılında bir defa hard disk değiştirdim, onun dışında da problem yaşamadım. zamanında çıkmış oyunları özellikte saatlerce oynamışlığım var. harddiskin üstü ısınıyordu o kadar.

yeni kasaları fena değil özellikle aluminyum olanlar. sanırım elektroworldde görmüştüm, modelini hatırlamıyorum ama asus'ta olduğu gibi cool sistemi vardı üstünde.

bu ısınma sorununu HP Türkiye'yi arayıp bizzat bildirdim onlarda artık ne kadar ciddiye aldılar bilmiyorum bu sorunu değerlendireceğiz dediler :evet:

yani her hp böyle değildir ki bu hp'yi alana kadar hp'nin kasalarına hep hasta olurdum bu kasayı pek beğenmemiştim ama 3 yıl boyunca 40 TL taksitle ödeme olunca işimize geldi şuanda şirkette kullanılıyor dedim onlara benim toshiba'yı size veriyim olmaz dediler lks var bunda onun için bilgisayarcıya para bayılamayız dediler öyle kaldı :( şimdi bakalım 2013'ün hesaplarını mı ne daha henüz atmamışlar bilgisayarcı gelmemiş dedim onlara atmışken toshiba'ya attıralım hp benim olsun onlarda bakarız dediler

o alt kısımı gittigidiyor'da araştırdım ve 45-50 TL civarında bir fiyata buldum ama onlarında kapakları yok ne yapacaz bilmiyorum vallaha :evet:

afacanlar159

Üye
Benimde kuzenimde kuzenimde var hp alalı 4 ay oldu çocuk 3 tane soğutucu değiştirdi hiçbiri fayda etmedi hatta bazen ıslak soğuk bez koyuyor ısınan bölgeye o derece Ama her laptop ta arıza çıkabilir yani ama hp almayın derim asus tohiba samsung ve lenovo varken benden söylemesi

avcitalip

avcitalip

Üye
Benimde kuzenimde kuzenimde var hp alalı 4 ay oldu çocuk 3 tane soğutucu değiştirdi hiçbiri fayda etmedi hatta bazen ıslak soğuk bez koyuyor ısınan bölgeye o derece Ama her laptop ta arıza çıkabilir yani ama hp almayın derim asus tohiba samsung ve lenovo varken benden söylemesi

benim attığım resmi gördün mü ? bu resimden sonra hp'nin kendini toparlaması vede kullanıcıların hp'ye tepki olarak hp almamasının gerektiğini düşünüyorum,yanlış mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt