hayır
allah allah,bende 7 tane var (rar dosyasında).tekrar indirirsen sorunu çözebilirsin...bu arada benim rar boyutu 92.948 MB
hangi emulatoru kullanıyorsun?Pkey v5 emu yu kullanırsan sorun çözülebilir...
----------Eklendi @ 17:24:42 ---------- Yazıldı @ 17:23:16 ----------
hard format attım düzeldi...

Ellerine sağlık hocam. Öyle güzel bir cfw olmuş ki. Şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi, en hızlısı. Kamerada çektiğimiz fotoğrafı hemen silmek isteyince 'Kamera zaten kullanılıyor' hatası veriyor. O kadar kusur kadı kızında da olur.Mükemmel tek kelimeyle.
![]()
açıkcası ilk olarak paylaştığın fw daha stabildi çünkü:
int. gezerken bir kutucuğa bastığımda klavye 10 sn sonra açılıyor ve kastırıyor.
bnde de c5 kilit sadece 7-8 kere çalıştı ve killme kullanmamıştım, şimdi killme'yi açtığımda popupclock yok. bide n8 daha çok güzel c5 de yanlışlıkla açılabiliyor.
QT yüklerken QT'ye bağımlı olrak yüklenen paketler "dahili bileşen" hatası veriyor ve QT'li oyunları açmıyor.
TUŞ sorunu bendede var biri ararken açamıyorum ve konuşmada kapatamıyorum...

açıkcası ilk olarak paylaştığın fw daha stabildi çünkü:
int. gezerken bir kutucuğa bastığımda klavye 10 sn sonra açılıyor ve kastırıyor.
bnde de c5 kilit sadece 7-8 kere çalıştı ve killme kullanmamıştım, şimdi killme'yi açtığımda popupclock yok. bide n8 daha çok güzel c5 de yanlışlıkla açılabiliyor.
QT yüklerken QT'ye bağımlı olrak yüklenen paketler "dahili bileşen" hatası veriyor ve QT'li oyunları açmıyor.
TUŞ sorunu bendede var biri ararken açamıyorum ve konuşmada kapatamıyorum...
kardeşim bi hard format at ilk fw hatayla doluydu düzelttim Qt hatası ovi mapsden kaynaklanıyor olabilir C5 tuş kilidi istemiyorsa kendi N8 kilidi koy sana zorla C5 tuş kilidi kullan diyen olmadı![]()

neyse tamam önemli değil kutucuğun 10 sn sonra açılma nedeni klavye değişikliğitmm kardeşim sinirlenmene gerek yok, ben sadece hataları söyledim fw'nin daha iyi olması için, bide c5 tış kilidi kullananların yarısı şikayetçi ayrı ayrı paylaşabilirsin demek istemiştim.![]()

herkese cevapları vermişsin teşekkür ederim sorunu çözdüğüne sevindim![]()

neyse tamam önemli değil kutucuğun 10 sn sonra açılma nedeni klavye değişikliği
N8 tuş kilidini geri koyacağım
tuş sorununu da tahmin edebiliyorum
yalnız Qt ovi mapsde olduğu için hala devam eder onunla ilgili yapılacak tek şey uygulamayı fw ye gömmek
bu arada özür dilerim sinirli bi halimde yazmşıtım hataları söylemeye devam edin![]()
sadece fwdeki sorunları söylemiştim, bu arada bn şimdi SPB Shell yükledim tuş kilidi düzeldi sonra keşfettim ki herhangi bir uyg açıkken tuş kilidi sorunsuz. Ama bence değiştirmişken alfasayısal klvyeyi de değiştir. Şimdiden kolay gelsinÖnemli değilsadece fwdeki sorunları söylemiştim, bu arada bn şimdi SPB Shell yükledim tuş kilidi düzeldi sonra keşfettim ki herhangi bir uyg açıkken tuş kilidi sorunsuz. Ama bence değiştirmişken alfasayısal klvyeyi de değiştir. Şimdiden kolay gelsin
Qwerty klavye orijinal haline getirilse daha iyi olur. Şuankinde boşluğa basarken mesajın başına gidiyorum yanlışlıkla.Orijinal olsun. Böyle:

Kendim Pars cfw'sini editledim. Malum o da 40.0.003'lü telefonlar için en iyi cfw.