Legendary^6 5230 RM-588 [72 MB RAM] C6v20 / Güncelleme 20.05.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Pardon , yanlış olmuş. Şimdi farkettim. 7 dosya var, tamam. Flaşlıyorum.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
hayır

allah allah,bende 7 tane var (rar dosyasında).tekrar indirirsen sorunu çözebilirsin...bu arada benim rar boyutu 92.948 MB

hangi emulatoru kullanıyorsun?Pkey v5 emu yu kullanırsan sorun çözülebilir...

----------Eklendi @ 17:24:42 ---------- Yazıldı @ 17:23:16 ----------

hard format attım düzeldi...

herkese cevapları vermişsin teşekkür ederim sorunu çözdüğüne sevindim :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bu fw lerden anlayan kişilerin mod olması gerekirken anlamyan kişiler mod anlamdım gitti aga

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Ellerine sağlık hocam. Öyle güzel bir cfw olmuş ki. Şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi, en hızlısı. Kamerada çektiğimiz fotoğrafı hemen silmek isteyince 'Kamera zaten kullanılıyor' hatası veriyor. O kadar kusur kadı kızında da olur.:ehe Mükemmel tek kelimeyle.:bigstar:

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık hocam. Öyle güzel bir cfw olmuş ki. Şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi, en hızlısı. Kamerada çektiğimiz fotoğrafı hemen silmek isteyince 'Kamera zaten kullanılıyor' hatası veriyor. O kadar kusur kadı kızında da olur.:ehe Mükemmel tek kelimeyle.:bigstar:

teşekkürler bu hatanı çözümü var ama bu seferde flash seçenekleri geri geliyor o yüzden daha çaresini bulamadım

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
açıkcası ilk olarak paylaştığın fw daha stabildi çünkü:

int. gezerken bir kutucuğa bastığımda klavye 10 sn sonra açılıyor ve kastırıyor.

bnde de c5 kilit sadece 7-8 kere çalıştı ve killme kullanmamıştım, şimdi killme'yi açtığımda popupclock yok. bide n8 daha çok güzel c5 de yanlışlıkla açılabiliyor.

QT yüklerken QT'ye bağımlı olrak yüklenen paketler "dahili bileşen" hatası veriyor ve QT'li oyunları açmıyor.

TUŞ sorunu bendede var biri ararken açamıyorum ve konuşmada kapatamıyorum...

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi

int. gezerken bir kutucuğa bastığımda klavye 10 sn sonra açılıyor ve kastırıyor.

bnde de c5 kilit sadece 7-8 kere çalıştı ve killme kullanmamıştım, şimdi killme'yi açtığımda popupclock yok. bide n8 daha çok güzel c5 de yanlışlıkla açılabiliyor.

QT yüklerken QT'ye bağımlı olrak yüklenen paketler "dahili bileşen" hatası veriyor ve QT'li oyunları açmıyor.

kardeşim bi hard format at ilk fw hatayla doluydu düzelttim Qt hatası ovi mapsden kaynaklanıyor olabilir C5 tuş kilidi istemiyorsa kendi N8 kilidi koy sana zorla C5 tuş kilidi kullan diyen olmadı :off:

forumber

Üye

bende de hard formattan sonra aynı sorunlar var(dediklerin hepsi).Bir çözüm bulunmasını umut ediyorum...

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
kardeşim bi hard format at ilk fw hatayla doluydu düzelttim Qt hatası ovi mapsden kaynaklanıyor olabilir C5 tuş kilidi istemiyorsa kendi N8 kilidi koy sana zorla C5 tuş kilidi kullan diyen olmadı :off:

tmm kardeşim sinirlenmene gerek yok, ben sadece hataları söyledim fw'nin daha iyi olması için, bide c5 tış kilidi kullananların yarısı şikayetçi ayrı ayrı paylaşabilirsin demek istemiştim. :vur

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeşim sinirlenmene gerek yok, ben sadece hataları söyledim fw'nin daha iyi olması için, bide c5 tış kilidi kullananların yarısı şikayetçi ayrı ayrı paylaşabilirsin demek istemiştim. :vur
neyse tamam önemli değil kutucuğun 10 sn sonra açılma nedeni klavye değişikliği
N8 tuş kilidini geri koyacağım
tuş sorununu da tahmin edebiliyorum
yalnız Qt ovi mapsde olduğu için hala devam eder onunla ilgili yapılacak tek şey uygulamayı fw ye gömmek

bu arada özür dilerim sinirli bi halimde yazmşıtım hataları söylemeye devam edin :bigstar:

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
neyse tamam önemli değil kutucuğun 10 sn sonra açılma nedeni klavye değişikliği
N8 tuş kilidini geri koyacağım
tuş sorununu da tahmin edebiliyorum
yalnız Qt ovi mapsde olduğu için hala devam eder onunla ilgili yapılacak tek şey uygulamayı fw ye gömmek

bu arada özür dilerim sinirli bi halimde yazmşıtım hataları söylemeye devam edin :bigstar:

Önemli değil :) sadece fwdeki sorunları söylemiştim, bu arada bn şimdi SPB Shell yükledim tuş kilidi düzeldi sonra keşfettim ki herhangi bir uyg açıkken tuş kilidi sorunsuz. Ama bence değiştirmişken alfasayısal klvyeyi de değiştir. Şimdiden kolay gelsin

CoDeYs

CoDeYs

Üye
5230 ekranındaki orjınal naylonu varya onu daha çıkarmıyorum acaba çıkarırsam çabuk cizilir mi yanı lekeler falan kalıcı olurmu i

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
sakın çıkarma ben çıkardım ve ekrana güneş gelince 50-60 küçük, 3 orta, 1 derin çizik var :(

CoDeYs

CoDeYs

Üye
hadi ya yok ya çıkarmam ama gitcem 40 tl ye dandik bir telefon alcam yoksa bu mefta olcak ya işten günde en az 15 kez düşüyor ekranı için telefonculardan iyi birşey bulayım ya yoksa işim zor

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
5800 için lastik kılıflar var al bu telefona da oluyor ben kullandım, düşünce yan taraf ve arka kapağa hiç bir şey olmuyor (çizik falan) ama ekran için önlemini baştan alacaksın :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
alcam fırsat bulursam zaten cok koruyarım 3 tane koruma bezi var daha ne :D ince ama :)

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Qwerty klavye orijinal haline getirilse daha iyi olur. Şuankinde boşluğa basarken mesajın başına gidiyorum yanlışlıkla.Orijinal olsun. Böyle:

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil :) sadece fwdeki sorunları söylemiştim, bu arada bn şimdi SPB Shell yükledim tuş kilidi düzeldi sonra keşfettim ki herhangi bir uyg açıkken tuş kilidi sorunsuz. Ama bence değiştirmişken alfasayısal klvyeyi de değiştir. Şimdiden kolay gelsin

Qwerty klavye orijinal haline getirilse daha iyi olur. Şuankinde boşluğa basarken mesajın başına gidiyorum yanlışlıkla.Orijinal olsun. Böyle:

herkes klavyenin değişmesini istiyor o zaman öyle yapaağız :bigstar:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
mardok kardeşim gerçekten başarılı cfw. Yorumların tümünü okudum. Bir teşekkürde ben edeyim. Telefonuma 40.6 lı versiyonları atmıyorum o yüzden en iyi cfw bile olsa kullanamıyorum :) Kendim Pars cfw'sini editledim. Malum o da 40.0.003'lü telefonlar için en iyi cfw.

Kolay gelsin. Artık bu cfw nin hataları düzeltilip kusursuz hale gelmesi sana kalmış. Gerçi ne kadar düzeltsen bir yerde sorun çıkıyor.

Üst Alt