sevindim ben daha telefonu alalı 2 ay olmuştu garanti dışına çıkacak müdahalelerde bulundum ve sonra bigün telefonun dokunmatiği bozuldu içinde v40.6 ve C6 fw si olduğu halde hiçbir sorun çıkartmadılarTamam hallettimEskisi gibi v40.3 kullanabiliyorum. Bir an senin yazılımı kullanma şansımın olduğunu sanmıştım. Fakat son bir umut v40.3'ün orjinal fw'sini telefona attım ve çalıştı. Telefonun garanti süresi bitince artık üst versiyonları denerim.
artık şansmıdır yoksa diğerlerinin garanti dışına çıkıyor demesi yalanmıydı anlamadım 
jaf emulatör de 5230 görünmüyor neden acaba???
çok tşk ler gerek kalmadı buldum benen son çıkan jaf_nok4models dosyasını indirip Odeon\Jaf klasörüne atman lazım aralarda bi yerde birine yollamıştım mesajların hepsini kontrol et
N8 yazı fontu kullandım forumda olması lazım yoksa DM'den indirebilirsinbu cfwdeki yazı fontu nedir acaba? gönderebilir misin?
pm olarak yolladımlink verebilir misin acaba? o kadar aramama rağmen bulamadım..

konunun sonunda mevcut ama ben anlamam diyorsan http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.htmlkurulum açıklaması yok galiba nasıl kurulacağını yazabilir misiniz?
Yeni modlar çıktı. Onları içeren bir cfw daha yapıcak mısın?
N8 yan menü modu
N8 klavye modu
Numerik tuşlarla dik konumda mesaj yazarken klavye seçeneği ile tik işaretinin yer değiştirilmesi
Symbian Anna ikonları
Galerideki gezerken online paylaşım tuşu Sil tuşu olarak değiştirme
vs vs. Sunrise 2.6.1 deki modlamalar yani. Şuan en iyi cfw o. Onun 5230'a uyarlanmışını istiyorum diyelim.
rm-588 dosyası bende çıkmıyor.onu nasıl kurcaz.
bu arada artık sadece 5230 yazılımları yükleyecem 5235 yazılımlarıyla olmuyorPeki, beklemede olucam. Sağolun.![]()
haberin olsun ben fwyi 50.0.1 için çıkaracam yüklemek istersen 50.6.1 e yükseltme diye uyarımı yapıyım burdan