Legendary^6 5230 RM-588 [72 MB RAM] C6v20 / Güncelleme 20.05.2011

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
mardok kardeşim gerçekten başarılı cfw. Yorumların tümünü okudum. Bir teşekkürde ben edeyim. Telefonuma 40.6 lı versiyonları atmıyorum o yüzden en iyi cfw bile olsa kullanamıyorum :) Kendim Pars cfw'sini editledim. Malum o da 40.0.003'lü telefonlar için en iyi cfw.

Kolay gelsin. Artık bu cfw nin hataları düzeltilip kusursuz hale gelmesi sana kalmış. Gerçi ne kadar düzeltsen bir yerde sorun çıkıyor.

orası öyle fakat son düzenlemeden sonra final sürümü olucak bundan sonra güncelleme yapmayı düşünmüyorum bende artık orjinal fw ye dönecem C6 sıktı artık :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
sende c6 dokunulmamiş sürümü varmı biz kendimiz onu düzenlicezde

----------Eklendi @ 19:19:30 ---------- Yazıldı @ 19:19:13 ----------

yanı cfw si pardon

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
pnht forumda binh24 ün portu var onu kullanıyorum gir bulursun bu arada arkadaslar pc bozuldu ve foruma ayda 1 zor girerim bu yüzden güncelleme yapamayacagım ve sorunlarınıza cevap veremeyeceğim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
sende c6 dokunulmamiş sürümü varmı biz kendimiz onu düzenlicezde

----------Eklendi @ 19:19:30 ---------- Yazıldı @ 19:19:13 ----------

yanı cfw si pardon

Hataları orjinal cfw de çok daha fazla. Zaten düzenlenmiş cfw ler hataların giderilmesinden oluşuyor çoğu.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Hataları orjinal cfw de çok daha fazla. Zaten düzenlenmiş cfw ler hataların giderilmesinden oluşuyor çoğu.

yakında final sürümünü çıkartıyorum ve v 40.0.003 ler için çıkarmamaya karar verdim ben C6 fwlerden sıkıldım şu anda orjinal kullanıyorum ama yakında orjinal bi fw paylaşabilirim (h)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İyi olur. Orjinal fw kullanmamakta kararlıyım şuan. Kendi editlediğim kişisel cfw sayesinde şuan çok rahatım. Eskiden ev ekranına 1 extra simge koyabilmek için ne riskler alıyordum şimdi ise n97 ekranlı cfw yüklü daha ne istiyeyim :) Gülü seviyorum dikenlerine katlanıyorum :box

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
İyi olur. Orjinal fw kullanmamakta kararlıyım şuan. Kendi editlediğim kişisel cfw sayesinde şuan çok rahatım. Eskiden ev ekranına 1 extra simge koyabilmek için ne riskler alıyordum şimdi ise n97 ekranlı cfw yüklü daha ne istiyeyim :) Gülü seviyorum dikenlerine katlanıyorum :box

benim orjinal fw ye dönme nedenim performasn şu n yaptığım cfw de en az 65 mb ram gördüm en fazlaya 75 gördüm bakalım 80 görürmüyüm (h)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
benım şu cfw de ekran genişligi ayarlaması ne oldu usta :)

ve bişey daha merak ettim bu mesela tüm nokıalarda giden kutusu 999 dur bunu hiçbir yolu yokmu yahu gelen kutusu gibi olsun bilen varmı acaba mardok kardeş

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
benım şu cfw de ekran genişligi ayarlaması ne oldu usta :)

ve bişey daha merak ettim bu mesela tüm nokıalarda giden kutusu 999 dur bunu hiçbir yolu yokmu yahu gelen kutusu gibi olsun bilen varmı acaba mardok kardeş
onu tamemen unutttum kendin rofs'a gömüceksen veriyim modu
giden kutusu 999 yapılıyorda gelen kutusu hakkında bilgim yok :hmmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
vala pek anlamam ama kalsın ya
yok onun zaten biliyorum ama gelendeki gibi bilgimiz olmayan birşey olmaz mı .6700 oldu benım bi ara ama baya yavaşlama oldu halıyle

erhan402

Üye
selam mardok uzun zamandır görüşmüyoruz ben çok tan orjinal fw e geçtim c6 sıktı gerçekten n97 veya c7 veya n8 e benzetirsen daha ilgi çekecek fw en

erhan402

Üye
mardok basarmış gibisin bu yeni fw de hata yok gibi 3 saattir tüm uygulamaları yükledim sorunsuz çalışıyor ovi de düzelmis telefonu 5230 yapmışsın iyi olmuş tarayıcı da n97 oda iyi sorun olmaz hata bulamadim şimdiye kadar 3 saattir tüm uygulamaları denedim emin ol fw en fazla kurcalayan benimdir . ELIME KOLUNA SAĞLIK .

caglet

caglet

Üye
Mükemmel bir teması var :D eline sağlık

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
mardok basarmış gibisin bu yeni fw de hata yok gibi 3 saattir tüm uygulamaları yükledim sorunsuz çalışıyor ovi de düzelmis telefonu 5230 yapmışsın iyi olmuş tarayıcı da n97 oda iyi sorun olmaz hata bulamadim şimdiye kadar 3 saattir tüm uygulamaları denedim emin ol fw en fazla kurcalayan benimdir . ELIME KOLUNA SAĞLIK .

Mükemmel bir teması var :D eline sağlık

teşekkürler :bigstar:

erhan402

Üye
mardok ovi den şu shazam uygulaması var o yüklenmiyor dahili bileşen sorunu çıkıyor 5235 40.6.03 orjinal fw de vardı onu nasıl yükleyebilirim güzel uygulama shazam müziğin hangi sanatçıya ait olduğunu dinleyek buluyor ve parçayı on izleme yapıyor . Rica etsem shazam uygulama

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
mardok ovi den şu shazam uygulaması var o yüklenmiyor dahili bileşen sorunu çıkıyor 5235 40.6.03 orjinal fw de vardı onu nasıl yükleyebilirim güzel uygulama shazam müziğin hangi sanatçıya ait olduğunu dinleyek buluyor ve parçayı on izleme yapıyor . Rica etsem shazam uygulama

onun setup ını bulup Siscontents ile parçalayıp fwye gömmen lazım bu fw den değil direk C6 dan kaynaklanan bi sorun heralde

ModderFurkan

Üye
mardok teli 5235 diye yap modeli bir de böyle dene . Ovi telefonun modelini ve başka bir numarayı yani imei no veya ip doğrulaması yapıyordur sitesinde sen o programı download ederken o kıyaslama yapıp izin veriyor olabilir . Şimdi benim telefon forum daki 5230 hackli 40.6.003 fw yüklü telefon *#0000# de 5235 diye kayıtlı ve ovi de de 5235 olarak kayıtlı uygulama iniyor . Sorunun bu bence bunu uygulamayı dene bakalım . Telefonun orjinal modeli 5235 olsun ve tarayıcılar da da 5235 olsun.

----------Eklendi @ 22:09:36 ---------- Yazıldı @ 22:08:57 ----------

mardok teli 5235 diye yap modeli bir de böyle dene . Ovi telefonun modelini ve başka bir numarayı yani imei no veya ip doğrulaması yapıyordur sitesinde sen o programı download ederken o kıyaslama yapıp izin veriyor olabilir . Şimdi benim telefon forum daki 5230 hackli 40.6.003 fw yüklü telefon *#0000# de 5235 diye kayıtlı ve ovi de de 5235 olarak kayıtlı uygulama iniyor . Sorunun bu bence bunu uygulamayı dene bakalım . Telefonun orjinal modeli 5235 olsun ve tarayıcılar da da 5235 olsun.

Kardeşim kullanıcı kimliği ile *#0000# nin hiç alakası yok :D dosyaları incelersen anlarsın

erhan402

Üye
Kardeşim kullanıcı kimliği ile *#0000# nin hiç alakası yok :D dosyaları incelersen anlarsın

sorun cooooooktan cozuldu ki şimdi en iyi 5230 fw si budur mardok daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mardok, pnht sayesinde senin yazılımı kullanmak zorunda kaldım :) CFW'nin pnht tarafından yapılmış c6 versiyonunu yükleyeyim dedim telefon 40.6'ncı versiyona yükseltildi. Bundan sonra 40.6'dan devam edeceğim. Senin yazılımın şuanki 5230 TR C6FW v40.6'lar arasında en iyisi :evet:

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Mardok, pnht sayesinde senin yazılımı kullanmak zorunda kaldım :) CFW'nin pnht tarafından yapılmış c6 versiyonunu yükleyeyim dedim telefon 40.6'ncı versiyona yükseltildi. Bundan sonra 40.6'dan devam edeceğim. Senin yazılımın şuanki 5230 TR C6FW v40.6'lar arasında en iyisi :evet:

nası oldu o iş :hmmm neyse sağolasın hayrını gör :D ne diyelim

Üst Alt