binh24 portun neresi kötü?şöyle anlatıyım v50 çıkınca (çıktığını biliyorum Türkiye için çıkınca diyorum) Binh24'ün rofs2'si kötü kendim bi port yapıcam sonra yepyeni mükemmel bi fw yapıcam
v40.6 olmama rağmen isim değiştirip kullandım hata fazla var kendim port yapacağımbinh24 portun neresi kötü?

orjinale aktarmak kolay yaEğer yeni modlar orjinale aktarılabilseydi ben çoktan yapmıştımBende v50'nin Türkiye versiyonunu bekleyen mağdurlardanım
![]()
ne var core editor kullan işler tamam ben bunun tarzı bi fw bile yapmıştım ama paylaşmadım
yalnızca N8 ikonlarını gömemedim rofs da fazla dosya var diye hata veriyorduhayır 5230 orjinal fwsi 50.0.001 dir 50.6.1 5235 fwsidir yüklersen v40.6 ya geri dönemezsin v50 ile gelen yenilikler: internet tarayıcı yeni ve hızlanmış ,mesajlararamardok 5230 orjinal fw var navifirm de 50.6.1 turkey yüklersem bu fw i geri 40.6.003 döner mi telefon. Ve 50.6.1 de ne gibi bir fark var acaba
bunun gibi ifadeler gelmiş ve C6 sürükleyerek açtığımız tuş kilidini eklemişler,bazı performans yükseltmeleri olmuş sana tavsiyem 50.0.001 yükle yeni Legendary^6 v50.0.001 için çıkacak

oldu sağol .. bir an önce legandry 5230 v50 sürümü bekliyoruz eline koluna sağlık..
mardok bir kaç uygulama gömeyim dedim rof a ttpod xplore photo browser panoman .... 10tane filan gömdüm flashladım telefon açılmadı sadece ttpod gömdüm flashladım telefon açıldı neden ??
----------Eklendi @ 22:51:22 ---------- Yazıldı @ 22:50:57 ----------
sınır mb kota var mı rof 2 için
işte Legendary^6 nın Rofsuna gömeceksin sanırsam 2-3 uygulama alırben v02 filan bu dosya ya gömdüm 24mb filan orjinalı gömdükten sonra 36 oldu . Yanlış dosyaya mi gömdüm . ?
daha önce hiç yazılım yükledin mi?dostum iyi güzelde ben nasıl yapacam formatı anlamadım bi yardımcı olsan
bu v40.6 hata verir v50 için daha başlamadım çalışmalara eğer bi kaç kişi başla derse başlarımbende ki 5230 fw si v50 ydi,bunu nasıl yükleyebilirim hata veriyor,ismini değiştim yine olmadı
birkaç kişiden birisi benimbu v40.6 hata verir v50 için daha başlamadım çalışmalara eğer bi kaç kişi başla derse başlarım