Aligzl94
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilgisayari fazla hirpalamaktan ismini bile degistirebilmissiniz, "Vertel bilgisayar"
Buzdolabindan artan fan'ı yada dvd playerdan artan dvd rom'u bile ekleyebilmis olabilirler,arcelik-vestel-beko tarzi hem beyaz esya satip arada camasir makinesinin uzerine laptop koyan firmalardan yani o tur atraksiyonlara bulasmamaniz daha iyi. Ama eger k.kartim yok senetlere alirim dediyseniz oyle sattiklarindan bazen kullanicilar ona,o yuzden sicak bakiyor. Aslinda su bir gercek buzdolabini kuran adamda gelip size laptop'un ilk kurulumunu yapiyor,yani nereye kadar saglikli olur ki? İsim vermiyeyim ama bir markanin sadece sirf saglamligi yuzunden,teknik desteginden sorun cekmem diye aldigim bir laptop oldu,sans eseri de sehir disinda bozulmustu,dedim bakiyim ne yapicaklar,aradim teknik destek araciyla bulundugum yere kadar gelip tamir etmisti. Yani diyecegim sudur ki,bazi urunleri alirken saglan bilinen firmalarin urunlerinden ve aldiginiz yerede dikkat ederek urunu almaniz lazim,yoksa ayni urunlerin 3-5 daha ucuzu tabi yolda birakabilcek bir urune denk geldiniz mi o an urunden soguyorsunuz
Evet öyleki üfladiği havayla bir odayı ısıtabilirim. Adamlar çok teknolojik bilgisayarın içine soba entegre etmişlervestel farkı
Seninki de çekmiş ama benimki kadar değil. Benimki şu an 3. harddiski ve ek ram i bekliyor. Ekran kartı zaten gidik onboard ile idare ediyorum. Telefonun kamerası da bozuk başka telefon bulabilirsem dış görünüşünü de yollarımbende bilgisayar hikayemi anlatayım. Benim şu anda kullandığım bilgisayar da vestel marka. 2007 yılında almıştık. Aldığımızda birkaç ay düzgün çalışıyordu sonra düğmesine bastigimda ötüyordu. Tabi ben o zamanlar hiçbirşey bilmediğim için hemen servise verdik format attılar düzeldi. Sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başladı. Ben biraz bilgi sahibi olmuştum rami çıkarıp takınca düzeliyordu. 2 veya 3 sene geçti ram bozuldu. 70 liraya 1 gb ram almıştık. Sonra düzenli çalışmaya devam etti. Yaklaşık 5 ay önce anakartım bozuldu 60 liraya 2. El anakart aldım. 6 yıllık anakartı rafa kaldırdım öylece duruyor. Yeni anakartı aldıktan 3 hafta sonra hard disk bozuldu ve 35 liraya 2. El hard disk aldım. Şu anda sağlam çalışıyor yaza kadar idare etsin emekli olacak
Benim hiç ekran kartım olmadı hep onboard kullandımSeninki de çekmiş ama benimki kadar değil. Benimki şu an 3. harddiski ve ek ram i bekliyor. Ekran kartı zaten gidik onboard ile idare ediyorum. Telefonun kamerası da bozuk başka telefon bulabilirsem dış görünüşünü de yollarım
He demek ki eskilerde olmuyormuş. Servis anakartı değiştirmeden önce gene tek ti ama onboard mıydı bilmiyorum. Gene sen bilgisayarını zorlamamışsın demek ki. Ben telefonumada aynı badireleri atlattırdımBenim hiç ekran kartım olmadı hep onboard kullandım
Aldığın harddisk kaç gbbende bilgisayar hikayemi anlatayım. Benim şu anda kullandığım bilgisayar da vestel marka. 2007 yılında almıştık. Aldığımızda birkaç ay düzgün çalışıyordu sonra düğmesine bastigimda ötüyordu. Tabi ben o zamanlar hiçbirşey bilmediğim için hemen servise verdik format attılar düzeldi. Sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başladı. Ben biraz bilgi sahibi olmuştum rami çıkarıp takınca düzeliyordu. 2 veya 3 sene geçti ram bozuldu. 70 liraya 1 gb ram almıştık. Sonra düzenli çalışmaya devam etti. Yaklaşık 5 ay önce anakartım bozuldu 60 liraya 2. El anakart aldım. 6 yıllık anakartı rafa kaldırdım öylece duruyor. Yeni anakartı aldıktan 3 hafta sonra hard disk bozuldu ve 35 liraya 2. El hard disk aldım. Şu anda sağlam çalışıyor yaza kadar idare etsin emekli olacak
160 gb dıHe demek ki eskilerde olmuyormuş. Servis anakartı değiştirmeden önce gene tek ti ama onboard mıydı bilmiyorum. Gene sen bilgisayarını zorlamamışsın demek ki. Ben telefonumada aynı badireleri atlattırdım
Aldığın harddisk kaç gb
Laptop dostum masaüstü değilmasaüstüler sıkıntı mı çıkarıyo böyle hep
Bilmem öyle mi. Ben laptop dedim de arkadaşın ki masaüstü olabilirbatubowerinkide mi laptop
He iyi hatırlattın yapmıştım telefonu düzelteyimBu yazıyı okuduktan sonra profil resminin altındaki telefon kısmını görünce gülesim geldi: "nokia c5-06 şu an bozuk"
sağlam bir eşyan yokmu kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?