Laptop ta Vistadan XP ye geçiş hakkında yardım lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Laptop ta Vistadan XP ye geçiş hakkında yardım lütfen!
Arkadaşlar elimde Acer aspire 5720 g laptop var.HDD de partation olarak WinVista var ve bu sistemi kullanıyorum.Sorun şu ben Xp ye geçmek istiyoum ama Vista dursun istiyorum ama kurulu halde değil tabi yani çift işletim sistemi değil.Acaba mümkün mü ve nasıl olcak?

by_clarck

Üye
kardeş mümkün
ilk önce vistayı kaldırcaksın c ne windows xp yi kuracaksın sonra hdd ikiye bölünmüş şekilde ise vistayıda d ye kuracaksın harddiskin kaçlık 160 lıksa 3 e yada 4e böl c xp yi d yede vistayı kur açılışta san a sorar windows vistamı xp mi diye istediğini seç o başalr inşallah verdiğim bilgi işine yara kolay gelsin

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
çift işletim sistemi olmasını istemiyorum.Partation dursun istiyorum sadece.Yani bigün Vistaya geri geçebileyim :(

virtioz

Üye
kardeş xp yi kuracağın zaman diğer partitonu asla silme yoksa bu senin orjinal vistanın sonu olur.. birdahada bulamazsın eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan lisanslı bir xp ile bilgisayar servisine git derim.. yoksa senin orjinal vista duman olur...

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Xp ye geçtim ama Tekrar vistaya geçmek istedim(visataya alışmışım ya) recovery yaptım recovery tamamlandı yeniden başlatıyo ama boot ekranında takılıyo vista açılmıyo yaw ne yapcam :s

yusher

yusher

Üye
arkadasım zamanında keşke backup ını bi dvdye yazsaydın :S sana tavsiyem orjinal bi vista dvdsi bulman ve temis bi vista kurman..bende ultimate ve home premium var ama upload olayı biras kasar.. istersen sana kargoyla yollarım..

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
bacup yapmıştım zaten dvd im var.Kurduktan sonra tamamlandı diyo ama açılmıyo...

ubersoldier

Üye
:sn:arkadaşlar bende laptop kullanıcısıyım burda yazan forumlardan hiç bir şey yapılmaz .... bende asus f3s kulanıyorum alalı 1 ay oldu xp yüklenmez ddiler ama araştırdım

sitesine girin her şeyi anlatıyor

--------------- Ekleme ---------------

acer için

çok basit anlatıyor bütün yazılanları okursanız hiç bir sorun olmaz. ve sırasıyla yapın

Üst Alt